Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38

Thread: Survey & Cadangan

  1. #31

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Melaka
    Posts
    1,596

    Re: Survey & Cadangan

    bila sampai masa nanti mungkin kita boleh bincang semula.. in sya Allah..

  2. #32

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Melaka
    Posts
    1,596

    Re: Survey & Cadangan

    Apa perancangan untuk 2015?

  3. #33

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Survey & Cadangan

    Dah setahun thread ni..takper kita sambung jer disini..jimat kertas kajang...lol

    Cadangan perancangan untuk 2015

    "Ekpedisi Ledang Fotomedia Malaysia"

    Tarikh cadangan : 19 dan 20 Februari 2015 (CNY)..

    Tujuan: korang igt Fotomedia Malaysia ni MLM ke nak bertujuan motivasi carik downline byk2....hahaahahah...tentunya boleh difikirkan bersama nanti

    ...yang penting kali ni jangan nak suruh hanty zaing jer yg organise...kalau book bas ok...hahaaha...korams yg lain tu ,...ya semua ahli boleh jadi penggerak untuk merealisasikan program pertama Fotomedia Malaysia..yg penting book date tu dulu jgn nantims kata nak balik raya bako mercun pulop!!

    ...so..apa pendapat yang lain?...kita bincang anak barank kat sini dulu ya...
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  4. #34

    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Pantai Hillpark
    Posts
    152

    Re: Survey & Cadangan

    wah bagus aktiviti ni...
    ni sambil mendaki gunong ledang ke ni.. kena bawak pam ni.. takut pancit

  5. #35

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    9

    Re: Survey & Cadangan

    Salam.

    Menarik ledang ni. Bleh org johor join ni.




    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. #36

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Melaka
    Posts
    1,596

    Re: Survey & Cadangan

    Quote Originally Posted by zainzubir View Post
    Dah setahun thread ni..takper kita sambung jer disini..jimat kertas kajang...lol

    Cadangan perancangan untuk 2015

    "Ekpedisi Ledang Fotomedia Malaysia"

    Tarikh cadangan : 19 dan 20 Februari 2015 (CNY)..

    Tujuan: korang igt Fotomedia Malaysia ni MLM ke nak bertujuan motivasi carik downline byk2....hahaahahah...tentunya boleh difikirkan bersama nanti

    ...yang penting kali ni jangan nak suruh hanty zaing jer yg organise...kalau book bas ok...hahaaha...korams yg lain tu ,...ya semua ahli boleh jadi penggerak untuk merealisasikan program pertama Fotomedia Malaysia..yg penting book date tu dulu jgn nantims kata nak balik raya bako mercun pulop!!

    ...so..apa pendapat yang lain?...kita bincang anak barank kat sini dulu ya...
    Ni kena gi survey dulu nie...

  7. #37

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Survey & Cadangan

    Quote Originally Posted by malek View Post
    Ni kena gi survey dulu nie...
    ya setuju kena survey dulu..
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  8. #38

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Melaka
    Posts
    1,596

    Re: Survey & Cadangan

    In sya Allah esok, Jumaat 16 Jan 2015.. saya nak ke KL. Kalau ada siapa yang berkelapangan dan nak jumpa untuk berbual2 dan minum.. boleh email saya.. abdmalekmd@gmail.com

  9. The Following User Like This Post:


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •