Results 1 to 4 of 4

Thread: tolong hantar DVD gambar saya!

  1. #1

    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    3

    Unhappy tolong hantar DVD gambar saya!

    Assalamualaikum rakan - rakan FMDC:

    kepada sesiapa yang kenal photog sdr. Izzam Kayat . tolonglah pesan kat dia tolong hantar dvd shoot angkat nikah saya hari tu. duit dah bayar. tp dvd gambar yang dijanjikan tak sampai sampai.dah berapa bulan dah. saya dah call dia, msg dia, pm melalui facebook, whatapps tapi tiada reply. Tak patut dia buat orang macam ni. Angkat nikah bukan perkara yang berulang 4-5 kali. Gambar tu sangat berharga kepada saya dan keluarga.

    Saya hire rakan rakan photog dari FMDC kerana percayakan rakan-rakan ahli FMDC. plus sdr izzam merupakan antara orang lama dalam FMDC.. tp tak sangka pulak jadi mcm ni...

    Tolonglah saya...

    Fb: https://www.facebook.com/izzamkayat?fref=ts
    Phone: 0173169080

  2. #2

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    pasir berdengung jb
    Posts
    1,004

    Re: tolong hantar DVD gambar saya!

    Quote Originally Posted by Sani Ahmad View Post
    Assalamualaikum rakan - rakan FMDC:

    kepada sesiapa yang kenal photog sdr. Izzam Kayat . tolonglah pesan kat dia tolong hantar dvd shoot angkat nikah saya hari tu. duit dah bayar. tp dvd gambar yang dijanjikan tak sampai sampai.dah berapa bulan dah. saya dah call dia, msg dia, pm melalui facebook, whatapps tapi tiada reply. Tak patut dia buat orang macam ni. Angkat nikah bukan perkara yang berulang 4-5 kali. Gambar tu sangat berharga kepada saya dan keluarga.

    Saya hire rakan rakan photog dari FMDC kerana percayakan rakan-rakan ahli FMDC. plus sdr izzam merupakan antara orang lama dalam FMDC.. tp tak sangka pulak jadi mcm ni...

    Tolonglah saya...

    Fb: https://www.facebook.com/izzamkayat?fref=ts
    Phone: 0173169080

    Uihhh..rase nye dulu saudara izzamk ini orait2 je orang nye..banyak beri tunjuk ajar pada newbie termasuk saya sekali..kalau tak salah orang la..name and rupa memang kenal..kot2 die ade masalah ke tuan?harap bersabar ye tuan..insyaALLAH ade tu nanti..

  3. The Following User Like This Post:


  4. #3

    Re: tolong hantar DVD gambar saya!

    harap dipermudahkan..... bro....

    p/s:angkat nikah ke..... akad nikah...... hu..hu....

  5. The Following User Like This Post:


  6. #4

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: tolong hantar DVD gambar saya!

    Mungkin ada masalah yg kita pun tak tahu, ya mmg hanty juga familiar dgn nama dan pernah jumpa tak silap…sememangnya dia tiada masalah dgn Fotomedia Malaysia. Kita doakan apa juga yg dilalui oleh saudara dan izam dapat diselesaikan dgn harmoni, aameeen. Dan utk memastikan keharmonian disini izinkan hanty lock topic ini ya maklumlah takut berpanjangan.
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •