Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2014 - Bantuan Di Perlukan

  1. #1

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2014 - Bantuan Di Perlukan

    Assalamualaikum wbt.,

    KLPF datang lagi. Hanty telah di amanahkan untuk memastikan booth Fotomedia Malaysia di siapkan bagi tujuan pameran sepanjang Festival dari 19 - 21 Sept 2014. Sedia maklum antara tugasan yang memerlukan tenaga/bantuan ahli semua adalah seperti berikut:-

    1. Menaikkan/ menampal foto2 yang terpilih untuk di pamerkan (18 Sept 2014 - jam 8 malam?- Dome akan confirmkan)
    2. Menunggu, menjaga bahan2 dan foto2 pameran (19 - 21 Sept 2014)
    3. Menjawab soalan2 yang di kemukakan oleh pengunjung Festival (19 - 21 Sept 2014)
    4. Menurunkan foto2/bahan pameran. ( 21 Sept 2014 - 6 petang- Dome akan confirmkan)


    Oleh yang demikian tenaga adalah diperlukan untuk tasks diatas, nampak mudah tapi kalau hanty yg tua seorang nak bikin mau pitam..hihihi...ok jokes asides..kepada semua ahli baru atau lama yang ada kelapangan hanty berharap sangat bantuan anda. Untuk memudahkan kepada yng ingin menghulur bantuan, sila berikan butiran2 berikut:

    Nama:
    No. HP:
    Tarikh (kelapangan) : 19/20/21 Sep 2014
    Shift: Pagi/Tengahari/petang/malam


    Nota kaki:

    1. eh korams mesti ikhlas tau, jgn kata nak jaga booth lepas tu gi usha aweks model ke gi membeli belah lens etc..lagi satu ini sukarela tiada paksaaan..sedia maklum Fotomedia Malaysia adalah KITA..jgn korams pepandai nak minta allowance jadi jaga ke menda..refreshments insyaAllah ada rezeki adaler nanti hanty sediakan, kalau takder korams bawa ler bekal dari rumah yg pepatut..lemang ke ketupat ke..rendang...makan sama2..ahahahah

    2. Cadanagn untuk cara lebih menarik untuk hias /pamerkan foto2 adalah dibuka..jgn yg merapu2 dan yg tinggi cost udah...kalau ada yang nak menghulur sponsorship utk apa juga yg berkaitan festival juga dialu2kan...termasuk sponsorship makan minum yg bertugas..hihihi..

    ok..panjang lebar..dah nama pong kopi kona..lol
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  2. #2

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Selangor
    Posts
    1,692

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2014 - Bantuan Di Perlukan

    Hi Saya Nubies boleh join....
    "There is nothing worse than a sharp image of a fuzzy concept." — Ansel Adams (1902—1984).
    http://www.mkrash.com

  3. The Following User Like This Post:


  4. #3

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Saujana Damansara
    Posts
    3,103

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2014 - Bantuan Di Perlukan

    salam,

    sorry hanty...saya tak dapat nak tolong sebab masa tu saya ada kat Terengganu kerana attend bengkel fotografi For Better Exposure (FBE) yang bakal diadakan nanti pada 20hb dan 21hb Sept...dan saya pergi ke terengganu pada 19hb.

    kalau saya ada kat KL, insyaallah saya boleh bantu apa yang patut.

  5. The Following User Like This Post:


  6. #4

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2014 - Bantuan Di Perlukan

    Sila isi butiran berikut atau pm hanty kpd yg ingin membantu:Nama:
    No. HP:
    Tarikh (kelapangan) : 19/20/21 Sep 2014
    Shift: Pagi/Tengahari/petang/malam

  7. #5

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2014 - Bantuan Di Perlukan

    Alhamdulillah ada yg dah confirm akan membantu tetapi kami masih perlukan lebih ramai untuk memeriahkan booth Fotomedia Malaysia, anda yg ingin bantu boleh inbox atau sms hanty at 016-6932414
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  8. #6

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2014 - Bantuan Di Perlukan

    InsyaAllah pada 18 Sept ini hanty akan berada di Midvalley dari jam 6 ptg..kepada yg ingin membantu tampal menampal call hanty at 016-6932414 .
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  9. #7

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2014 - Bantuan Di Perlukan

    Harap maklum booth Fotomedia Malaysia ialah G2, kepada yang akan bantu sila datang selepas maghrib, esok ya. Terima Kasih.
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  10. #8

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spiderville
    Posts
    6,685
    Maaf hanty saya tak dapat bantu kali ni. Namum begitu saya akan ada pada sabtu petang untuk kasi talk kul 4pm.
    Shoot all the way because that's the way to shoot.

    Spider Blog: http://malaysianspiders.blogspot.com

    Spider Directory: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/

  11. #9

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    Its ok kita dgr talk red nantims..hihi
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  12. #10

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2014 - Bantuan Di Perlukan

    Alhamdulillah…inilah mereka2 yang membantu sesi tampal menampal

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  13. #11

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2014 - Bantuan Di Perlukan

    sesi makan2 selepas tampal menampal..



    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  14. #12

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2014 - Bantuan Di Perlukan

    ..yg sedang berusaha..

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  15. #13

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2014 - Bantuan Di Perlukan

    Ynag pertama hadir utk hantar photo utk dipamerkan…ya sesiapa yg tidak pernah kenali inilah mangkor…humble orgnya tajam tulisan2nya hebat karya2nya….kihkihkih

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  16. #14

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2014 - Bantuan Di Perlukan

    ok inilah org pertama menurunkan tanda tgn di Booth G2…rega tandatangan beliau 18 ribu juta dolar amarika

    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  17. #15

    Re: FMDC - Kuala Lumpur Photography Festival (KLPF) 2014 - Bantuan Di Perlukan

    Quote Originally Posted by zainzubir View Post
    Alhamdulillah…inilah mereka2 yang membantu sesi tampal menampal

    sori hanty, saya tk sempat membantu ari tu...bertugas. tak sempat nk kenal dgn otai2 semua..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •