Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 43 of 43

Thread: Photo Challenge #301 | HITAM

  1. #31

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    Okengler tu mali hihi..buka2..hihi
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  2. #32

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    Yg belum ber alamat sila berbuat demikian secepat mungkin..baru terima 2 address..😅😅😅
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  3. #33

    Re: Photo Challenge #301 | HITAM

    Salam.... Wahhhh dapat hadiah misteri ker? Mesti geng seragam hitam gembira.. he..he.. tahniah kepada semua yang berpotocelen kalini.. n tahniah jugak kepada mali kerana dipilih untuk membuka PC baru.... lai...lai...lai.....
    Last edited by aboyNajun; 24th November 2014 at 08:54 AM.

  4. The Following User Like This Post:


  5. #34

    Re: Photo Challenge #301 | HITAM

    Tengah pening nk buh tajuk ape lak pc kali. dh tepu pasai lama tak berpc..

  6. #35

    Re: Photo Challenge #301 | HITAM

    letak je tajuk pepe bro.... janji enjoy... lai...lai.....

  7. #36

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    Yup apa2 shj...kita terus meriahkan pc nims
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  8. The Following User Like This Post:


  9. #37

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Photo Challenge #301 | HITAM

    Masih menunggu alamat2 dari yg lain..lagi lewat terima kesemua lagi lewat penghantaran...hanty nak pos sekali tidak berkali2...ahahahahhahaha
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  10. #38

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,932

    Re: Photo Challenge #301 | HITAM

    Semua yg masuk dpt ke?

  11. The Following User Like This Post:


  12. #39

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Salak Tinggi, Sepang
    Posts
    786

    Re: Photo Challenge #301 | HITAM

    saya sudah beri.. anda bile lagi? eceh.. cam iklan brim pulak

  13. The Following 2 Users Like This Post:


  14. #40

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Photo Challenge #301 | HITAM

    semua yg memeriahkan akan dapt ole2 dari hanty insyaAllah..sebagai tanda penghargaan shj nims...
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  15. #41

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Photo Challenge #301 | HITAM

    Assalam…harap semua bersabar…tinggal satu jer yg belum beri address…apa2 pun hanty akan cuba post minggu depan..maklumlah hanty ni kerja…bersabar ya…insyaAllah sempat terima sebelum hari raya pada 25 Dec ni….ahahahahahahahaah
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  16. #42

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Photo Challenge #301 | HITAM

    YUsof yeop, sigaraga dan rizal tahir…hanty tunggu address rumah/pejabat nims..sila sms ke 016-6932414 by today jika boleh. Hari ni hari terakhir hanty minta address ya.t.kasih. Sesiapa yg hendak ambil by hand hanty akan tunggu di tanglin..tak tau bila coz next week ada wedding di Ipoh ler pulop…yg dah beri alamat terima kasih.

    Aboynajum boleh collect sendiri otw to office, save ler skit postage hanty hahahahahahahah..ooopsss mali juga dekat jer ghuppanya kita nims..rushdan lagi ler dekat kihkihkih
    Last edited by zainzubir; 1st December 2014 at 07:27 AM.
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  17. #43

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Photo Challenge #301 | HITAM

    rizal tahir dan yusof yeop….mana alamat ..hanty nak pos hadiah..
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •