Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 69 of 69

Thread: Saya Kembali...

  1. #61

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    "Alam Fantasi"
    Posts
    813

    Re: Saya Kembali...

    wa pun dah lama x masuk forum FMDC.... rindu rasanya..

    2015 ni rasanya wa nak rest dalam dunia fotografi buat sementara waktu dulu..
    Pada sesiapa yg nak beli wa punya Kamera, lens & flash serta acc lain, kira nya ambil semua lah dgn 1 harga (nanti wa update kan)
    boleh hubungi wa dgn segera ok.. (Masej pun ok) harap maklum
    Merealisasikan Impian dan Idaman Anda Dengan 1001 Kenangan Terindah....

  2. #62

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Gelang Patah <--> Baling
    Posts
    535

    Re: Saya Kembali...

    akhirnya... baru dapat login

  3. #63

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    KL, Selangor, Melaka, Perak
    Posts
    354

    Re: Saya Kembali...

    da kmbali~ ..sib baik ingat pass..
    A good photograph is knowing where to stand

  4. #64

    Re: Saya Kembali...

    catchy.......tp mujarab

  5. #65

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    3

    Re: Saya Kembali...

    sy dh mai balik..maap la lama tinggai..

  6. #66

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    pasir gudang johore
    Posts
    343

    Re: Saya Kembali...

    baru ingat password.. fotomedia tetap di hati...

  7. #67

    Join Date
    Oct 2012
    Location
    JHR~KL~PHG
    Posts
    41

    Re: Saya Kembali...

    Saya pongg..ha3

  8. #68

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Banting
    Posts
    60

    Re: Saya Kembali...

    As salam..dan salam sejahtera semua..

    Saya pun kembali... terima kasih fmdc kerana setia menanti..

  9. #69

    Re: Saya Kembali...

    Saya juga baru mengunjungi website ini lagi semenjak sibuk kuliah XD
    Apa kabar bapak-bapak dimari? Masih suka foto-foto kah?
    Jasa Photobooth untuk berbagai macam acara - Loop Photo

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •