View Poll Results: Syahrin yang bersalah ke ghimau yang salah dalam kes langgar ghimau ni..

Voters
6. You may not vote on this poll
  • Apsal nak tahu saper yang salah saper yang betul

    2 33.33%
  • Syahrin femes apa lepas langgau ghimau..dah tak yah pol2

    3 50.00%
  • Ghimau tu buat monthly medical check up tu yg nak nyeberang tu

    1 16.67%
  • salahkan perhilitan awat tak pagau karen jer kat tepi heywey tu

    1 16.67%
Multiple Choice Poll.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Kes Langgar Harimau Syahrin Abd Aziz | sekadar memanaskan Forum Fotomedia Malaysia

  1. #1

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Kes Langgar Harimau Syahrin Abd Aziz | sekadar memanaskan Forum Fotomedia Malaysia

    Assalamualaikum,

    Sedia maklum sahabat juga ahli Fotomeia Malaysia yang banyak berkongsi ilmu fotografi baru-baru ini panas dengan kes langgar harimau. Sekadar untuk memanaskan forum Fotomedia Malaysia moh kita bincang antara gelaran2 yang sesuai untuk saudara Syahrin ini ..eh isik pol dululah...


    Copy paste dari facebook Syahrin
    Antara gelaran yg saya dapat dari kes melanggar harimau ini:-
    Pemandu Kesal
    Pemandu Sedih
    Papagomo
    Saddam Husein
    *Syahrin Tiger tidak masuk dlm list sebab tu dah obvious sgt..
    Last edited by zainzubir; 10th February 2016 at 01:30 PM.
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  2. #2

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kay Hell
    Posts
    282

    Re: Kes Langgar Harimau Syahrin Abd Aziz | sekadar memanaskan Forum Fotomedia Malaysi

    Err ... syahringomo kot? Kekekek

  3. #3

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Gombak, bt caves mareey
    Posts
    2,874

    Re: Kes Langgar Harimau Syahrin Abd Aziz | sekadar memanaskan Forum Fotomedia Malaysi

    Saja nak bgtau, berjaya login balik 😂😂

  4. #4

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Selangor
    Posts
    1,692

    Re: Kes Langgar Harimau Syahrin Abd Aziz | sekadar memanaskan Forum Fotomedia Malaysi

    Ye saya pon belum lupa password

  5. #5

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Tampin, Rembau, Cheras, Melaka Tengah
    Posts
    342

    Re: Kes Langgar Harimau Syahrin Abd Aziz | sekadar memanaskan Forum Fotomedia Malaysi

    eh boleh login rupanya..Sebaik tak kene reset password..
    "Seek the lights and live within the lights" :cool:
    www.flickr.com/amy_amirah

    ~maaf atas kekurangan...saya budak baru~

  6. #6

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Kuantan-Rawang
    Posts
    221

    Re: Kes Langgar Harimau Syahrin Abd Aziz | sekadar memanaskan Forum Fotomedia Malaysi

    Alhamdulillah... lama tak panaskan forum ni.

  7. #7

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    rumah kotai pekerja kontrak
    Posts
    1,028

    Re: Kes Langgar Harimau Syahrin Abd Aziz | sekadar memanaskan Forum Fotomedia Malaysi

    oh em jee...miss this forum so much.....

  8. #8

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    cyberjaya
    Posts
    4,340

    Re: Kes Langgar Harimau Syahrin Abd Aziz | sekadar memanaskan Forum Fotomedia Malaysi

    test test test
    Mengkomen lebih senang daripada membuat apa yang dikomen sendiri.....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •