Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22

Thread: Bolehkah buat loan 6 angka?

  1. #16

    Re: Bolehkah buat loan 6 angka?

    Quote Originally Posted by kamila View Post
    when the repayment start?
    Will appear on your payslip after 3 month lepas u dapat pembiayaan

  2. #17

    Join Date
    Oct 2019
    Posts
    6

    Re: Bolehkah buat loan 6 angka?

    Quote Originally Posted by starbucklover View Post
    Kena survey betul2, takut terkena ahlong atau scam. Sekarang Ni org buat mcm2 cara utk dptkan duit dgn mudah
    betul tu , pinjaman berlesen pun ahlong. kena hati hati

  3. #18

    Join Date
    Oct 2019
    Posts
    6

    Re: Bolehkah buat loan 6 angka?

    Quote Originally Posted by starbucklover View Post
    Will appear on your payslip after 3 month lepas u dapat pembiayaan
    i pernah baca loan yg bermasalah , i rasa loan yg u suggest ni pun bermasalah

  4. #19

    Join Date
    Oct 2019
    Posts
    6

    Re: Bolehkah buat loan 6 angka?

    Quote Originally Posted by starbucklover View Post
    Yayasan Ni xde masalah sebab ramai je apply loan under diaorang, but if ada masalah, then that one agent yang create maybe because the agent nak close sale and get their commission
    you pernah buat dgn dorang tak? apa syarat dorang

  5. #20

    Re: Bolehkah buat loan 6 angka?

    Quote Originally Posted by perata View Post
    i pernah baca loan yg bermasalah , i rasa loan yg u suggest ni pun bermasalah
    maybe u boleh share mana u dapat info tu, maybe experience orang lain2. even bank pun akan ada problem jugak.
    Last edited by starbucklover; 30th October 2019 at 10:50 AM.

  6. #21

    Re: Bolehkah buat loan 6 angka?

    Quote Originally Posted by perata View Post
    i pernah baca loan yg bermasalah , i rasa loan yg u suggest ni pun bermasalah
    Quote Originally Posted by perata View Post
    you pernah buat dgn dorang tak? apa syarat dorang
    Salah satu syarat untuk apply gaji min rm1.5k then u dah boleh apply

  7. #22

    Re: Bolehkah buat loan 6 angka?

    i suggest anyone yg nak but loan refer kat website dia sbb kat situ dia ada list marketing representative https://yyp.com.my/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •