Page 1 of 30 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 436

Thread: T-Shirt Gathering | Boleh bayar sekarang!

  1. #1

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    T-Shirt Gathering | Boleh bayar sekarang!



    Warna: Hitam
    Size Available: 2XL, XL, M
    Harga: RM15*

    * tidak termasuk pos

    Untuk tempahan,
    anda boleh pm/sms/call/datang rumah badangperkasa, zainzubir atau pun mkrash

    berikut adalah feedback dari pembeli kami

    "memang best t-shirt ni. boleh pakai di pagi raya"
    -en lim tat abdullah, kepong

    "mama tolong postpone kahwin saya sebab t-shirt ni dah habis"
    -rokiah mat abu, kuantan

    "rm15 manyak mulah o! sana aa KLCC atau itu sepang f1 circuit lepa juai rm169.45 ret"
    -alex yon, taxi driver kokdiang-baling-siam

    order sekarang
    tulis nama anda di bawah
    supaya senang kita nak listkan

    tapi tunggu
    jika anda call sekarang
    anda dapat hanger percuma dari zainzubir
    cabuttss

    iklan ni dibayar siarannya iklan ni dibayar siarannya

    .
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  2. #2

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    place where no other
    Posts
    1,708
    ahahaha.. hampeh nye aji.. baut ayat lawak lak...
    .::. Shoot for the moon. Even If I miss, I'll land among the stars.::.

    Ismariza's Flickrâ„¢ | My Photo | Underoneroof Wedding Gallery

  3. #3

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    3,872
    nak tau bile t-shirt nih siap?

  4. #4

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Di Skrin Monitor Anda
    Posts
    2,292
    bila bole ambik baju ni?
    Once photography enters your bloodstream, it's like a disease.

    Mudme's Flickrâ„¢ | UnderoneroofCreative.com Website

  5. #5

  6. #6

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    somewhere...in ur dreams
    Posts
    4,288
    Jie pun nak satu...size.....yg paling cun.....ala L ke or XL...(boleh pakai tidor hehehe)
    "Our lives improve only when we take chances and the first and most difficult risk we can take is to be honest with ourselves." - Walter Anderson



    http://lianaadra.fotopages.com
    http://anna1404.fotopages.com
    http://www.jieadra.com/gallery

  7. #7

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Batu Pahat, Johore
    Posts
    754
    order sekarang
    tulis nama anda di bawah
    supaya senang kita nak listkan

    SENARAI NAMA:

    1. Rahmat Bin ALi (nourarahmat) SIZE : L @ XL

  8. #8

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    sg petani - baling - kulim - KEDAH
    Posts
    489
    rder sekarang
    tulis nama anda di bawah
    supaya senang kita nak listkan

    SENARAI NAMA:

    1. Rahmat Bin ALi (nourarahmat) SIZE : L @ X
    2. Muhammad Silmi Sulaiman (silmis) SIZE : XL (2)
    ini AHMAD ALBAB yang punya, jgn sapa kaco...

    http://www.silmisulaiman.com -------> My rojak's blog
    http://silmis.fotopages.com ------> My pasembur Photo blog
    http://wedding.silmisulaiman.com -------> My Wedding Gallery

  9. #9

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Johor Bahru, Malaysia
    Posts
    2,256
    aku dah oder 2 helai kat badang semalam nak kena tulis gak ker??

  10. #10

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Baling, Kedah
    Posts
    1,369
    fuiyoo salesletter yg power dari aji! haha.. letak la mcm slalu IM cabuk slalu buat, ORDER SEBELUM 31 OGOS UTK DPTKAN HADIAH MISTERI! :lol: haha!

    sy order satu

    SENARAI NAMA:

    1. Rahmat Bin ALi (nourarahmat) SIZE : L @ XL
    2. Desa - SIZE : S atau M (kalau boleh nak S)
    Kalau kita rasa kita betul, maybe kita betul. Tapi tak semestinya org lain salah.

  11. #11

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    SG. BULOH and AU5
    Posts
    1,149
    1. Rahmat Bin ALi (nourarahmat) SIZE : L @ XL
    2. Desa - SIZE : S atau M (kalau boleh nak S)
    3. marjan - SIZE: L
    4. DEZOO - SIZE: M


    L ada kan? kalau pakai XL nanti tak nampak bentuk pinggul marjan ler.. hehehe
    blog lama kena sita "marjan.blogsome.com"...pindah ke blog baru http://marjanjeffry.blogspot.com

  12. #12

    Join Date
    May 2006
    Location
    JB RAWK CITY
    Posts
    719
    SENARAI NAMA:

    1. Rahmat Bin ALi (nourarahmat) SIZE : L @ X
    2. Muhammad Silmi Sulaiman (silmis) SIZE : XL (2)
    3. Desa - SIZE : S atau M (kalau boleh nak S)
    4. pheeewit (size aku same cam butet.. hehehe. xl atau 2xl)

  13. #13

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bertam City
    Posts
    2,010
    SENARAI NAMA:

    1. Rahmat Bin ALi (nourarahmat) SIZE : L @ X
    2. Muhammad Silmi Sulaiman (silmis) SIZE : XL (2)
    3. Desa - SIZE : S atau M (kalau boleh nak S)
    4. pheeewit (size aku same cam butet.. hehehe. xl atau 2xl)
    5. hadzleyharith (errr saiz XL dan M) 2 ler tu..

  14. #14

  15. #15
    camne nak order ni? kena call dulu ke atau listkan nama dulu?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •