Page 11 of 30 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 436

Thread: T-Shirt Gathering | Boleh bayar sekarang!

  1. #151

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Petaling Jaya, Malaysia, Malaysia
    Posts
    1,149
    Senarai nama yang menempah tshirt melalui forum

    01. Rahmat Bin ALi (nourarahmat) SIZE : L - 019 710 0002
    02. Muhammad Silmi Sulaiman (silmis) SIZE : XL (2)
    03. Desa - SIZE : S atau M (kalau boleh nak S) 012-453 0026
    04. pheeewit (XXL) 016-7044482
    05. hadzleyharith (errr saiz XL dan M) 2 ler tu..
    06. Wmsoo ( SAIZ XL: 1 unit, SAIZ L: 1 unit ) 019 911 7731, Lokasi: Kerteh
    07. ABDULHADI1503 ( size: L , jumlah: 1helai ) 019-2210985
    08. Mohd Burhanuddin B Fadzil (burhanfadzil), (saiz:XL = 1 helai) 019 816 9733 lokasi SARAWAK
    09. Zaily Zaki (saiz L .. muat kot) 0199896501
    10. Airieda (size 2XL) 0192778380
    11. ND - SIZE : XXL
    12. nama : mknace, saiz : L, hp: 016-3176350
    13. rozekruzaini, size M, HP: 012 9180401
    14. Ismariza, size 2XL (1), hp/: 0126568332
    15. SAR, Sani Rahman ( size-2XL , H/P: 013-237 9373 )
    16. arulz (size L) bro,ape2 pm saye..
    17. hadiena ( saiz-M)
    18. Sniper44 (size L ) 0193926494
    19. grey6432 (L) - 0124596432/0194981671
    20. Jie (XL) 012 - 9142500
    21. cIpUt, 1XL, 1L -0192488763
    22. KhairulNizam (YON) - saiz L - 2 helai - 012-7000054
    23. Mazrul - size L - 2 Helai - 019-7395775
    24. nfirdaus - 2XL (Sehelai je) - 012-3533072
    25.buttet 3XL
    26.ikanmasin (M) -dah bayar kat TT dkt toket t-shirt semalam....
    27. Ayie48 - XXL - 019-3516622
    28. azroyMX - L - 012-967 9585
    29. ANDEN - (L) - 013 2306754
    30. marjan - SIZE: L
    31. DEZOO - SIZE: M
    32. PIANOFORTE - XXL (1), L (1) -PM
    33. ibwanza -XL -PM
    34. zilzal -XXL -PM

    35. DESA - S
    36. LUIE - L
    37. MOHAMED DZULFADLIL AZIM (zulz) 3XL sehelai 0123427214

    Nama yang berwarna orange telah membuat pembayaran

    Ada nama sape2 yang tertinggal tak? (Pesanan melalui forum)
    TRUE CANONIANS
    My Fotopages
    My flickr

  2. #152

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158
    sapa yang dah order tu
    tolong buat payment cepat-cepat kat badang
    kesian dia takkan nak pakai duit dia dulu
    korang nih

    .
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  3. #153

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ibu Pejabat Atas Bukit
    Posts
    2,452
    hmm... minggu depan dah dapat baju ni kan..?? hehehe...
    :: o-i+e=2x5=11 ::


    MY FLICKR

  4. #154

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    kl
    Posts
    2,628
    ntah korang nih...
    cepat sket...
    wife aku dh tanya hadiah tuk hari ibu mana...
    so...bg la t-sert nih...hehehe...
    glamer hapa...
    :twisted:
    makin banyak shoot,makin tak jadi2...thehehe...
    http://kingmarul.com
    http://www.flickr.com/photos/kingmarul

  5. #155

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    sg petani - baling - kulim - KEDAH
    Posts
    489
    Quote Originally Posted by aji
    sapa yang dah order tu
    tolong buat payment cepat-cepat kat badang
    kesian dia takkan nak pakai duit dia dulu
    korang nih

    .
    saya tgh mencari2 nie kat page mana ada no akaun badang...
    ini AHMAD ALBAB yang punya, jgn sapa kaco...

    http://www.silmisulaiman.com -------> My rojak's blog
    http://silmis.fotopages.com ------> My pasembur Photo blog
    http://wedding.silmisulaiman.com -------> My Wedding Gallery

  6. #156

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    sg petani - baling - kulim - KEDAH
    Posts
    489
    Quote Originally Posted by Mazrul
    Quote Originally Posted by badangperkasa
    Tshirt dijangka siap dan dihantar kepada saya pada 16hb Mei 2007, dan saya akan mengedarkannya kepada ahli2 kawasan tengah dalam masa 2/3 hari selepas tarikh tersebut.
    Bagi sahabat2 yang menempah tshirt tersebut melalui forum, saya harap anda dapat lah membuat bayaran melalui akaun yang dinyatakan dibawah :-

    Bank : Public Bank Berhad
    No Akaun : 3980603412
    Nama : Zuhaimi Abdul Rani

    Sila SMS kepada saya di no : 014 6269 225 apabila anda selesai memasukkan pembayaran kedalam akaun.


    Terimakasih.
    .
    OK dah jumpa, petang nie gak aku bank in, Sapa2 yang tak tau no akaun badang tu, tu dia jgn buat2 tak nampak lak wa ka ka.
    ini AHMAD ALBAB yang punya, jgn sapa kaco...

    http://www.silmisulaiman.com -------> My rojak's blog
    http://silmis.fotopages.com ------> My pasembur Photo blog
    http://wedding.silmisulaiman.com -------> My Wedding Gallery

  7. #157

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    kl la pulok...
    Posts
    327
    encik badang.... meego jangan di lupakan....
    meego's world:----- http://meegoism.fotopages.com




    "A year from now, you may wish you had started today"

  8. #158

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Subang Jaya, Selangor
    Posts
    67
    available lagi ker tempahan T-shirt ni?

  9. #159

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    dibawah jajahan DBKL & MPS
    Posts
    1,406
    saya dah bayar & dah sms kepada bro badang rm15....
    "some people born to be good, but others make a good"
    http://www.flickr.com/photos/zulzphoto

  10. #160
    Quote Originally Posted by badangperkasa
    Tshirt dijangka siap dan dihantar kepada saya pada 16hb Mei 2007, dan saya akan mengedarkannya kepada ahli2 kawasan tengah dalam masa 2/3 hari selepas tarikh tersebut.
    Bagi sahabat2 yang menempah tshirt tersebut melalui forum, saya harap anda dapat lah membuat bayaran melalui akaun yang dinyatakan dibawah :-

    Bank : Public Bank Berhad
    No Akaun : 3980603412
    Nama : Zuhaimi Abdul Rani

    Sila SMS kepada saya di no : 014 6269 225 apabila anda selesai memasukkan pembayaran kedalam akaun.


    Terimakasih.
    .
    Sori2... lame terlepas thread nih... esok gak saye gi bayar

  11. #161

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    -Lokasi Gagal Dikesan-
    Posts
    749
    Sama la kita bro...
    InyaAllah sedaya upaya saya akan ke public bank esok..

  12. #162

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Baling, Kedah
    Posts
    1,369
    abam badang, sy nk wat payment pki maybank2u.. kena guna Interbank transfer.. the problem is, apa nak diletak kat bahagian 'Beneficiary ID :'? required field lak tu.. e.g I.C No., Bus. Reg. No.
    tolong!

    public bank x ada kt tmpt sy ni..
    Kalau kita rasa kita betul, maybe kita betul. Tapi tak semestinya org lain salah.

  13. #163

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Petaling Jaya, Malaysia, Malaysia
    Posts
    1,149
    Senarai nama yang menempah tshirt melalui forum

    01. Rahmat Bin ALi (nourarahmat) SIZE : L - 019 710 0002
    02. Muhammad Silmi Sulaiman (silmis) SIZE : XL (2)
    03. Desa - SIZE : S atau M (kalau boleh nak S) 012-453 0026
    04. pheeewit (XXL) 016-7044482
    05. hadzleyharith (errr saiz XL dan M) 2 ler tu..
    06. Wmsoo ( SAIZ XL: 1 unit, SAIZ L: 1 unit ) 019 911 7731, Lokasi: Kerteh
    07. ABDULHADI1503 ( size: L , jumlah: 1helai ) 019-2210985
    08. Mohd Burhanuddin B Fadzil (burhanfadzil), (saiz:XL = 1 helai) 019 816 9733 lokasi SARAWAK
    09. Zaily Zaki (saiz L .. muat kot) 0199896501
    10. Airieda (size 2XL) 0192778380
    11. ND - SIZE : XXL
    12. nama : mknace, saiz : L, hp: 016-3176350
    13. rozekruzaini, size M, HP: 012 9180401
    14. Ismariza, size 2XL (1), hp/: 0126568332
    15. SAR, Sani Rahman ( size-2XL , H/P: 013-237 9373 )
    16. arulz (size L) bro,ape2 pm saye..
    17. hadiena ( saiz-M)
    18. Sniper44 (size L ) 0193926494
    19. grey6432 (L) - 0124596432/0194981671
    20. Jie (XL) 012 - 9142500
    21. cIpUt, 1XL, 1L -0192488763
    22. KhairulNizam (YON) - saiz L - 2 helai - 012-7000054
    23. Mazrul - size L - 2 Helai - 019-7395775
    24. nfirdaus - 2XL (Sehelai je) - 012-3533072
    25.buttet 3XL
    26.ikanmasin (M) -dah bayar kat TT dkt toket t-shirt semalam....
    27. Ayie48 - XXL - 019-3516622
    28. azroyMX - L - 012-967 9585
    29. ANDEN - (L) - 013 2306754
    30. marjan - SIZE: L
    31. DEZOO - SIZE: M
    32. PIANOFORTE - XXL (1), L (1) -PM
    33. ibwanza -XL -PM
    34. zilzal -XXL -PM

    35. DESA - S
    36. LUIE - L
    37. MOHAMED DZULFADLIL AZIM (zulz) 3XL sehelai 0123427214

    Nama yang berwarna orange telah membuat pembayaran

    Ada nama sape2 yang tertinggal tak? (Pesanan melalui forum)

    sniper.44 yang terkini membuat bayaran
    TRUE CANONIANS
    My Fotopages
    My flickr

  14. #164

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Petaling Jaya, Malaysia, Malaysia
    Posts
    1,149
    Quote Originally Posted by badangperkasa
    Tshirt dijangka siap dan dihantar kepada saya pada 16hb Mei 2007, dan saya akan mengedarkannya kepada ahli2 kawasan tengah dalam masa 2/3 hari selepas tarikh tersebut.

    Bagi sahabat2 dari region utara, selatan dan timur, saya akan menghubungi anda dalam waktu terdekat selepas saya menerima tshirt tersebut.

    Bagi sahabat2 yang menempah tshirt tersebut melalui forum, saya harap anda dapat lah membuat bayaran melalui akaun yang dinyatakan dibawah :-

    Bank : Public Bank Berhad
    No Akaun : 3980603412
    Nama : Zuhaimi Abdul Rani

    Sila SMS kepada saya di no : 014 6269 225 apabila anda selesai memasukkan pembayaran kedalam akaun.


    Terimakasih.


    Saya bercadang untuk menyuruh semua anak buah dan orang kampung memakai tshirt tu semasa majlis perkahwinan Weet & Darmansyah nanti - Haji Rashid, Ampang, Selangor. :mrgreen:
    Masih menunggu SMS seterusnya dari mereka yang menempah melalui forum.
    TRUE CANONIANS
    My Fotopages
    My flickr

  15. #165

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    place where no other
    Posts
    1,708
    sekejap lagik saya bank in... yea..
    .::. Shoot for the moon. Even If I miss, I'll land among the stars.::.

    Ismariza's Flickr™ | My Photo | Underoneroof Wedding Gallery

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •