Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 122

Thread: Perasmian | FMDC Vietnam

  1. #31

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206
    Maaf kpd FMDC members semua kerana saya hanya boleh surf FMDC pada waktu malam saja. Pada waktu kerja di Site Office, FMDC susah nak masuk. Kenapa ia?

    Quote Originally Posted by markless
    .....saya tak sure tempat bro askme tinggal tuh..kalau tak..boleh dia bawak bro askme tempat pemakanan org islam...
    Saya tinggal di kawasan kem (ala gaya rumah kongsi) di daerah Quang Ngai yg mana jaraknya dari pekan besar seperti saya nyatakan di 1st page.

    Quote Originally Posted by ismariza
    .... nak pegi vietnam nak ikut... hahahaha.... jumpe kawan kat sana....
    You are welcome.

    Quote Originally Posted by arulz
    ..saye nengok org2 thai tu tau2 jerk....cewek2 xder ker?? ...
    Buat masa ini belum jumpa lagi yg cantik-cantik lagi. Kalau dah jumpa nanti, boleh buat Out Door Model Shoot. Siap bawa Reflector dr M'sia lagi.

    Quote Originally Posted by jie171
    ..zaman perang Amerika - Vietnam dulu..
    Memang betul Kak Jie. Da Nang merupakan US army base masa perang vietnam dulu.
    Kadang-kadang terjumpa juga bomb kat sini.

    Quote Originally Posted by badangperkasa
    .. Apasal tak jawab SMS aku bro?
    Zul, I tak terima la. Resend

    Quote Originally Posted by Darmansyah
    boleh buat projek cross the country nih..
    ehehe..
    Man, Honeymoon kat sini la. Selamat Pengantin Baru. Ada beberapa hari lagi.

    Quote Originally Posted by ciput
    .. doorgift pun murrrrah,,,,
    Belum survey lagi.

  2. #32

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206
    Tengah racun mat Jepun masuk FMDC.
    Mangsa aku yg pertama.



  3. #33

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    terengganu
    Posts
    1,233
    ooo..nanti saya try contact bapak sedara saya..lagi pun dia pandai cakap malaysia..mybe buleh tolong sedara askme
    Photography to the amateur is recreation, to the professional it is work, and hard work too, no matter how pleasurable it my be

    http://www.markless.org
    http://www.flickr.com/markless

  4. #34

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206
    Quote Originally Posted by markless
    ooo..nanti saya try contact bapak sedara saya..lagi pun dia pandai cakap malaysia..mybe buleh tolong sedara askme
    Tq markless. Bapak sedara tinggal dimana?
    No h/p vietnam saya : 0945987178

  5. #35

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    terengganu
    Posts
    1,233
    apa yang saya tahu..bapak sedara saya tinggal di ho chi min...atau dulunya dikenali saigon...kerana kebanyakkan rakyat yang beragama islam berada disitu..dan disitu jugak la...kebanyakkannya meyerupai golongan melayu, kerana moyang mereka adalah putera kelantan yang menikahi puteri champa di selatan vietnam..dan sekarang ini dikenali melayu champa..
    Photography to the amateur is recreation, to the professional it is work, and hard work too, no matter how pleasurable it my be

    http://www.markless.org
    http://www.flickr.com/markless

  6. #36

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    AmpangHill
    Posts
    970
    Quote Originally Posted by AskMe
    Quote Originally Posted by markless
    ooo..nanti saya try contact bapak sedara saya..lagi pun dia pandai cakap malaysia..mybe buleh tolong sedara askme
    Tq markless. Bapak sedara tinggal dimana?
    No h/p vietnam saya : 0945987178
    oh... nombor pahang rupanya... ehehhe... cabuttss.....

  7. #37

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    kota tinggi via skudai via labis
    Posts
    1,227
    alahai..
    baru jumpa pes time kat Ledang..pastu kat Gathering,,,
    sekarang jauh di nun...
    best juga dapat journalkan gambar2 lokal di sana...
    rindu di kejauhan...auwww...

  8. #38

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Berpijak atas kaki sendiri
    Posts
    656
    Quote Originally Posted by markless
    apa yang saya tahu..bapak sedara saya tinggal di ho chi min...atau dulunya dikenali saigon...kerana kebanyakkan rakyat yang beragama islam berada disitu..dan disitu jugak la...kebanyakkannya meyerupai golongan melayu, kerana moyang mereka adalah putera kelantan yang menikahi puteri champa di selatan vietnam..dan sekarang ini dikenali melayu champa..

    Matleh, mung saboh jadi cikgu sejaroh .. mantap .. dep lam .. eekkekek

  9. #39

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    K.L
    Posts
    1,075
    wahhh...dah bukak cawangan vietnam plak...bagus...
    bro...bila nak amik gambar awek2 cun vietnam...hehehe

  10. #40

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206
    Today, 4 pagi dah bangun. Selepas solat subuh terus masak nasi goreng ala vietnam.
    Kat sini kena masak sendiri krn kat kantin site office tak provide Halal Food.

    Hasilnya " Nasi Goreng Dep Lam"


    Sejak sampai sini (baru 2 minggu), 1.5 kg berat badan dah hilang.

  11. #41

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    3,872
    huhuh....

    kat sana ada kije kosong tak abam askme????..... klu 2 munggu bleh turun berat tuh..dah best tuh...

    klu sy yg 100kg nih...agaknya mau turun jadik 80kg dlm 2bulan...ekekkekekke!!!!!

    pasni buat wedding photoG utk org sana plak kan....hehehhe

  12. #42

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    askme lupa kak zain nak tanya...towel putih yg sering sangkut kat leher ada bawak kesana tak???cabuuuuuts...sat sat..kalau lupa bawok..nanti kak Zain pos laju satu dozen.... :wink:
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  13. #43
    Quote Originally Posted by markless
    apa yang saya tahu..bapak sedara saya tinggal di ho chi min...atau dulunya dikenali saigon...kerana kebanyakkan rakyat yang beragama islam berada disitu..dan disitu jugak la...kebanyakkannya meyerupai golongan melayu, kerana moyang mereka adalah putera kelantan yang menikahi puteri champa di selatan vietnam..dan sekarang ini dikenali melayu champa..
    kelas mu mokleh.

  14. #44

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ibu Pejabat Atas Bukit
    Posts
    2,452
    Quote Originally Posted by azmanshah
    Quote Originally Posted by markless
    apa yang saya tahu..bapak sedara saya tinggal di ho chi min...atau dulunya dikenali saigon...kerana kebanyakkan rakyat yang beragama islam berada disitu..dan disitu jugak la...kebanyakkannya meyerupai golongan melayu, kerana moyang mereka adalah putera kelantan yang menikahi puteri champa di selatan vietnam..dan sekarang ini dikenali melayu champa..
    kelas mu mokleh.
    dolu cekgu sejarah makleh comey.. tu yg dok penah ponteng kelass..!! power tuh..!!
    :: o-i+e=2x5=11 ::


    MY FLICKR

  15. #45

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    Askme balik!!! shah alam banjir!!! :lol: just pulling your leg..I know you're online now...so what do you have for dinner??ada petai ke kat sana??macammna dgn perasaaan sejak tak merokok??apa??ganti ngan rokok daun??..heh heh..remember what you said to us that day while in your citroen mpv?..haram..haram.... :lol: boleh sewa mpv tak??nak pinjam jenjalan... :wink:
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •