Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Vietnam | Sunrise

  1. #1

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206

    Vietnam | Sunrise

    Gambar di ambil pagi tadi.
    Baru perasan sensor pun dah berabuk .Nak kena blow nie.






  2. #2

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206


  3. #3

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Republick Of Besut
    Posts
    2,378
    sedih aku tgk gamabr no 3 tu askme.... kesedihan jauh diperantau.. takpe..kami di FMDC ni sentiasa menemani kamu wahai sahabt ku...

  4. #4

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Baling, Kedah
    Posts
    1,369
    cantik sungguh pemandangan dikala sunrise ni.. suka scheme kaler gambaq #1 tu.. huhu.. tingin aku nk shoot sunrise camni.. tp susah la umah jawoh dr laut ni..
    Kalau kita rasa kita betul, maybe kita betul. Tapi tak semestinya org lain salah.

  5. #5

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Underground
    Posts
    4,866
    gambar no. 3 tu mmg syahdu la askme.. hehe.. merenunggggggggg jauh sampai ke KL nun... lawa la gambar sunrise nie.. mana cak cari laut kat KL nie.. jalan raja laut ada laa..

  6. #6

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206
    Tq Sham, Desa & Big kerana ada juga yg faham perasaan saya disini.
    Lepas project nie, dah nekad tak nak merantau lagi.

  7. #7

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    Quote Originally Posted by AskMe
    Tq Sham, Desa & Big kerana ada juga yg faham perasaan saya disini.
    Lepas project nie, dah nekad tak nak merantau lagi.
    isk..jgnlah cenggitu...kami nak juga tunggu next project manatau ke Bangladesh !!...jadi adalah branch FMDC di sana pulop... :wink:

    *aaaa...tulah cakap besau lagi..dah selalu tinggal2kan family..now..padan muka!!...duduk sengsorang kat tepi pantai tu..la la la la la...alamak baik aku cabuuuuts...kang tak pepasal mulut kena sombat towel putih tu... ops:
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  8. #8

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206
    Quote Originally Posted by zainzubir
    [...tulah cakap besau lagi..dah selalu tinggal2kan family..now..padan muka!!...duduk sengsorang kat tepi pantai tu..
    Dulu masih muda lagi boleh lah. Tapi sekarang nie baru perasaan dah tua, badan pun cepat lenguh-lenguh.
    Umur masuk 4 puluh ni kena jaga-jaga sikit. Kalau tak bahaya.

  9. #9

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    TRG
    Posts
    4,425
    betul ke Vetnam ni? macam belakang airport Kole Ganu je?

    Ishhh...series ke AskMe gi vetnam ni, dah start musykil ni.. Haritu masa Tea Tarik perpisahan dah musykil kejap sbb takde rupe sedey pun..heheheh

    Dulu masih muda lagi boleh lah. Tapi sekarang nie baru perasaan dah tua, badan pun cepat lenguh-lenguh.
    Umur masuk 4 puluh ni kena jaga-jaga sikit. Kalau tak bahaya.
    org kata, lelaki ni lebih aktif bila dah cecah 40. Er..bleh pecaya ke? Hehehehe...saya tak pasti aktif tu dalam kontek kesukanan atau perniagaan atau apa apa je la...HAHAHAHA
    SeHero mana pun, tetap anak mak, hamba Tuhan....
    http://flickr.com/photos/ieman

    "Oh Allah, bantulah kami dalam menyempurnakan amalan agama kami di samping menentang musuh-musuhMu"

  10. #10

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    kota tinggi via skudai via labis
    Posts
    1,227
    saya sokong Heromak..heheh
    aku lg 10 tahun utk kembali AKTIF..heheheh

    bro askme...
    alahai...kesorangan d perantauan...
    gambar 1 n 2 tu cun wooooo

    gambar 3
    impak berbeza...sugol,sepi....merenung di kejauhaan....terharu
    semoga kami di forum ini mampu memberi hiburan kepada bro...
    salam dari selatan tanah air..

  11. #11

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206
    Terima kasih kpd semua warga FMDC yg memberi semangat.
    Tak ape, 2 minggu lg balik M'sia jap. Nak sambut hari merdeka dan memerdekakan diri setelah hampir 4 bulan "terpenjara".

  12. #12

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    ni pepagi gelap carik sunrise tak terpijak bomb ke?? :lol:
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  13. #13

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    TRG
    Posts
    4,425
    lepas 4 bulan baru balik malaysia..hehe..

    mama, jom la kita buat makan2 ajak abams AskMe n family. Sempena apa? Ala...sempena pecah tanah depan umah pun takper :lol: ...cabotttssss (begini ke caranye tok dukun?)
    SeHero mana pun, tetap anak mak, hamba Tuhan....
    http://flickr.com/photos/ieman

    "Oh Allah, bantulah kami dalam menyempurnakan amalan agama kami di samping menentang musuh-musuhMu"

  14. #14

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    ha ha sempena pecah tanah ke sempena roboh rumah??? :lol: kita ajak "uncle" askme masak siakap masak asam pedas kat tepi pantai bagan lalang... :wink: weh...uncle ni terror macam man gak masak..tapi tulah ..balik2 asam pedas siakap!!cabuuuuts....

    *askme gi konvoi bagan lalang nanti kita bawa kemah dan dapur sekalik eik...??takperlah askme go shoot biar kak zaing and your mrs goreng cekodok pisang tepi pantai :wink: Mrs. masih di Sydney ke dah balik??
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  15. #15

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    TRG
    Posts
    4,425
    saje je la tu..nak buat org jeles sbb takleh gi bagan lalang...

    between 30 ogos ~ 1 Sept tu takde plan ke? ada jugak yang tido dalam panggung nanti..
    SeHero mana pun, tetap anak mak, hamba Tuhan....
    http://flickr.com/photos/ieman

    "Oh Allah, bantulah kami dalam menyempurnakan amalan agama kami di samping menentang musuh-musuhMu"

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •