Page 3 of 24 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 358

Thread: Foto | FMDC-Petronas Konvoi Merdeka, Silat & Seafood

  1. #31

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    3,872
    Quote Originally Posted by Darmansyah
    Quote Originally Posted by msharq
    haaii abms man....terkenangkan NIKON plak ke...heheheh
    Dah ditinggalkan tp sy tak mau nak bandingkan memana product.Semua product sama, masing2 ada keistimewaannya. :lol: :lol:
    btul tuh abms man....... smlm tgh 5d tuh....peh....terleleh jugak lah air liur nih...ekkekek!!!!!

  2. #32

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    "Kerajaan CINTA"
    Posts
    1,527
    Quote Originally Posted by msharq
    Quote Originally Posted by Darmansyah
    Quote Originally Posted by msharq
    haaii abms man....terkenangkan NIKON plak ke...heheheh
    Dah ditinggalkan tp sy tak mau nak bandingkan memana product.Semua product sama, masing2 ada keistimewaannya. :lol: :lol:
    btul tuh abms man....... smlm tgh 5d tuh....peh....terleleh jugak lah air liur nih...ekkekek!!!!!
    Tersilap tekaan tuh, smlm sy cuma bawa 30D + VG + 17-40L F4 + 580EX speed lite je... :lol: :lol:

  3. #33

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Taman Keramat
    Posts
    8,362


    msharq yg suka sondol keta aku.. dari sg.besi sampai bagan lalang... keja nyer menyondol aje...
    tgk tu... keta aku pun dia nak usik...

  4. #34

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Taman Keramat
    Posts
    8,362


    msharq dan aji dan aji junior bersama keta majlis belia malaysia

  5. #35

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Taman Keramat
    Posts
    8,362


    rburns dan bigbro... tukang jual tiset...

  6. #36

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ibu Pejabat Atas Bukit
    Posts
    2,452
    perghh... da start upload gambar da...? bagus bagus....
    aktiviti yang best.. semalam sampai umah pukul 11:45pm.. mmg letih giler.. dah 3 hari tido x cukup.. sampai umah mandi kejap terus flatt.. hahaha.. masa balik pun adik aku yg drive, bigbro sempat buat sound effect dalam keter... siott jer!!
    rasanya balik saing aji tapi masa kat highway kajang sg besi da x nampak da... mungkin aji da memecut atau adik aku yg memecut nak cepat sampai..
    risya: nanti aku sampaikan salam ko...

    kepada semua peserta, aku mintak maaf kalau ada kekurangan atau kesilapan semalam semasa aktiviti konvoi semalam.. aku, ND dan team marshall yang lain dah mencuba yang terbaik untuk memandu team konvoi sampai ke bagan lalang dengan selamat... cuma masa da nak sampai tu jer konvoi terputus kejap.. xper kalau ada lain kali kita leh improve.. conratulations to anty zain and uncle selaku sweeper yang baik.. abis sumer dia sapu tanpa meniggalkan sebuah kereta pun... anty sempat buat ulasan tempat2 yang dilalui...

    harap jugak semua peserta2 semalam yang dah beli baju semua dah bayar kat aji... kalau ada yang belum bayar sila buat pembayaran pada Aji.. kalau ada balace yang belum pulang balik pun bagitau dgn Aji... kita xnak nanti ada yg terhutang ker.. kesian Aji yang kena ganti dgn duit dia...

    Begitu juga makan.. kalo semalam ada yang belum bayar ker.. atau xder duit tukar ker smlm.. minta buat pembayaran dgn Aji jugak...

    Apapun semalam mmg best... Special thanks to abg Kamaruzzaman dgn team silatnya.. Korang mmg sporting... Teruk diorang kena dera dgn bebudak photog... asik last.. last... last.... sampai le matahari da tebenam baru la diorang abis beraksi...

    Dan kepada semua ajk2 yang terlibat.. bro askme (org kuat nie... terima kasih atas souvenir).. Boe.. (selaku OP.. hehehe..) nhuda... bagi pinjam walkie talkie... Heromak & Dome yang datang dari Terengganu... Dr Malek yang datang dari Melaka.. Bro Rahmat dari Batu Pahat sapa lagi yang jauh2 tuh... dan khasnya untuk semua yang pergi smlm.. termasuk ahli keluarga yang sanggup memberi support... terima kasih... kalo ada yang tertinggal... harap maaf..

    Apa2 yang kurang... harap maaf minta halal....... hehehe!!! Thank You all...!!!
    Mission Completed!!

    p/s: sesiapa yang ada order baju (walaupun x pergi) sila tuntut baju anda pada President Aji... (skrg da ketua kampung).. rasanya ada lagi beberapa helai baju yang masih available...
    :: o-i+e=2x5=11 ::


    MY FLICKR

  7. #37

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Taman Keramat
    Posts
    8,362

    dari pandangan mata biniku...


    khusyuk mendengar taklimat


    taklimat daripada ketua konvoi encik ND lala..


    bekas pemain bola thailand, ijan champrong kini bangga menjadi rakyat Malaysia.. dimana2 sahaja beliau
    berdiri mengibarkan bendera Malaysia... sesekali terdengar beliau menyanyikan lagu Warisan-Sudirman dgn
    begitu fasih dan baik sekali...

  8. #38

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    3,872
    ooooo terima kasih semua..... TO all FMDCian!!.... you all RAWssss!!!...

  9. #39

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    "Kerajaan CINTA"
    Posts
    1,527
    Quote Originally Posted by msharq
    ooooo terima kasih semua..... TO all FMDCian!!.... you all RAWssss!!!...

    FMDCian alwayz RAWKzzzzz..
    harap2 projek yg saya bincangkan dengan Aji nanti berjaya.....

  10. #40

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Di Skrin Monitor Anda
    Posts
    2,292
    jgn kata rawkss..
    pop eknik, jazz, hip-hop, soul, balada, zapin semua ada..
    semuanya best...
    ada plan baru ka?
    Once photography enters your bloodstream, it's like a disease.

    Mudme's Flickrâ„¢ | UnderoneroofCreative.com Website

  11. #41

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    kl
    Posts
    2,628
    TWIN aku ckp : Uncle sume da BOOM....tp tak belanja kite mkn eskrem punnn....
    :lol:

    Mekasih pd semua yg sudi menegur aku kt sana,
    maaf la kalau aku x sempat bertegur sapa sgt,
    ke BZ ian aku nk kena urus kan 4 askar amat diperlukan..
    nk shoot silat pun dah half way baru bleh join...
    dan tima kasih pada sahabat2, isteri2 sahabat yg, gelfren2 sahabat yg
    tlg pegang anak2 den semalam....dukung dsb...
    maklum la...asik meragam je...nk buat camne...

    MEKASIH SUMA....

    MAJULAH FMDC UTK MALAYSIA....cewahhh!!!!!
    :twisted:
    makin banyak shoot,makin tak jadi2...thehehe...
    http://kingmarul.com
    http://www.flickr.com/photos/kingmarul

  12. #42

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kepong
    Posts
    4,080
    gambo weyy....
    "I'm Not Alone When I'm With My D70"

  13. #43

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    kl
    Posts
    2,628
    Quote Originally Posted by sobriazmi
    gambo weyy....
    Boe...aku gmbr twin ngan kakak dia lg 2 orgmanyak loorr...
    ok kaaa???
    :twisted:
    makin banyak shoot,makin tak jadi2...thehehe...
    http://kingmarul.com
    http://www.flickr.com/photos/kingmarul

  14. #44

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ibu Pejabat Atas Bukit
    Posts
    2,452
    Quote Originally Posted by sobriazmi
    gambo weyy....
    boe.. laporan mana...?!! kasi up dulu... hehehe...
    :: o-i+e=2x5=11 ::


    MY FLICKR

  15. #45

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    cyberjaya-sri kembangan-bangi-kajang
    Posts
    206
    tenkiu semua..... TO all FMDCian!!mmg best...konvoi pun mmg besh..biarpun panas,.....sowi kalo huda xsempat bertegur sapa....malu tuh kesekskes....erm nnti huda join lagi.... :lol:

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •