Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 245

Thread: Teka Imej 96.0

  1. #16

    Join Date
    May 2006
    Location
    Ampang
    Posts
    543
    Quote Originally Posted by bubba
    jongkang jongkit .... yang moden nyer
    suam-suam... jawapan dah nak dekat dah tuuu

  2. #17

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,935
    benda nyit-nyut tu... ntah apa kebeda nama ntah...

  3. #18

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    International Hill, UK
    Posts
    1,309
    Kuda honggek spring yg macam kat taman klcc tuuu .....

  4. #19

    Join Date
    May 2006
    Location
    Ampang
    Posts
    543
    Quote Originally Posted by bubba
    Kuda honggek spring yg macam kat taman klcc tuuu .....


    Markah terkini

    01. Azryshah - 112 markah
    02. Risya - 109 markah
    03. Ambig - 106 markah
    04. dR ali - 48 markah
    05. Altanaz - 45 markah
    06. AZRA - 44 markah
    07. Buntalshoot - 37 markah
    08. Marcia - 36markah
    09. ND - 34 markah
    10. Kasuke - 32markah
    11. ikelah - 28 markah
    12. Heromak - 26 markah
    13. antujahat - 24 markah
    14. Aunty Zain - 23 markah
    15. salamaut - 21 markah
    16. putera_pawaka - 19 markah
    17. Azrilhafiz - 19 markah
    18. izaown - 19 markah
    19. Aunty Zain - 20 markah
    20. AyAres151 - 17 markah
    21. Lily - 16 markah
    22. kekuatan - 15 markah
    23. mudme - 14 markah
    24. hadiena - 13 markah
    25. dbins - 13 markah
    26. rei - 13 markah
    27. Intanmaria- 13 markah
    28. polini - 12 markah
    29. Sendoh_7 - 10 markah
    30. rbuns - 10 markah
    31. bigbrother - 10 markah
    32. unle.limy - 10 markah
    33. Filah - 9 markah
    34. rauna_78 - 9 markah
    35. ismariza - 9 markah
    36. jejaka - 9 markah
    37. Bubba - 9 markah
    38. NikFariz - 8 markah
    39. Kudean - 8 markah
    40. Abah - 8 markah
    41. Mercizwa - 8 markah
    42. buttet - 6 markah
    43. iwansufa - 6 markah
    44. Cg Mulia - 6 markah
    45. Helmy - 6 markah
    46. saifulz - 6 markah
    47. Zul78 - 6 markah
    48. Sobriazmi - 5 markah
    49. sniper.44 - 5 markah
    50. Mozakim - 5 markah
    51. Alongarts - 5 markah
    52. Ejatz - 5 markah
    53. Eastone - 5 markah
    54. pheeewit - 5 markah
    55. littlesilence - 5 markah
    56. zulz - 5 markah
    57. gerg - 4 markah
    58. Whooz - 4 markah
    59. nino - 4 markah
    60. missjay - 4 markah
    61. leemoto - 4 markah
    62. prebetbuns - 4 markah
    63. Raushan Naim - 3 markah
    64. aji - 3 markah
    65. Kurekuresakti - 3 markah
    66. Bimmerman - 3 markah
    67. ctwirda - 3 markah
    68. red - 3 markah
    69. msharq - 3 markah
    70. eagle_eye - 3 markah
    71. Azmanshah - 2 markah
    72. ladyCT - 2 markah
    73. fathinz - 2 markah
    74. zamdee - 2 markah
    75. Kaduke - 2 markah
    76. Dicnitis - 2 markah
    77. haniffhashim - 2 markah
    78. Nafhatun - 2 markah
    79. Aishifu - 2 markah
    80. abdulhadi1503 - 2 markah
    81. shamabd - 2 markah
    82. ubie79 - 2 markah
    83. yanicd - 2 markah
    84. Lanraga - 2 markah
    85. zayd7 - 2 markah
    86. kamilz - 2 markah
    87. arulz - 2 markah
    88. candidsyndicate - 2 markah
    89. hisyam27 - 2 markah
    90. tokizikarin - 2 markah
    91. Shizukana - 1 Markah
    92. designer_2005 - 1 Markah
    93. opthomopg - 1 markah
    94. falyna - 1 markah
    95. malek - 1 markah
    96. aminorazmi - 1 markah
    97. HBZ - 1 Markah
    98. Mier - 1 markah
    99. qwerter -1 markah
    100. mrbaha - 1 markah
    101. dalila - 1 markah
    102. dboyfotopages - 1 markah
    103. Edoras - 1 markah
    104. ikan masin - 1 markah
    105. favr3 - 1 markah
    106. OnTheSpot - 1 markah
    107. m e e g o i s m - 1 markah
    108. rudy? - 1 markah
    109. jaga - 1 markah
    110. DEZOO - 1 markah
    111. marjan - 1 markah
    112. wanoridz - 1 markah
    113. Iyad - 1 markah
    114. azroy2206 - 1 markah
    115. chalizee - 1 markah

  5. #20

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    International Hill, UK
    Posts
    1,309
    Yayyy ... menang ...
    gambar baru tak boleh nak up sekarang la. kat opis ni tak ber gambar dan photo editor nak kerat2 gambar pun tak der.

    2 cara penyelesaian;

    1) unle.limy tolong up kan jer satu lagi gambar teka imej ... cepat, dan rakan2 lain boleh sambung teka dgn segera
    2) tunggu saya balik sebelah petang dan up gambar teka imej ... saya boleh upload gambar saya tapi permainan ni tergantung buat sementara.

    unle.limy tolong pilih opsyen diatas. Saya akan post gambar baru selepas pukul 7 malam jika unle.limy tak dapat sambungkan game nih pada waktu itu.

    segala kesulitan amat dikesali.

  6. #21
    huwargh!! bubba kijam!! antu upkan bley tak? ops:
    ~tak hairanlah apabila kamu memberikan seseorang itu kayu untuk memukul ular di depannya tetapi dia memukul di kepalamu kerana itu adalah lumrah bagi manusia yang tidak bersyukur dan hati yang diterbalikkan Allah~

  7. #22

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,935
    up jer la... antu...

  8. #23

    Join Date
    May 2006
    Location
    Ampang
    Posts
    543
    atas permintaan...



    klue:-

    1. sejenis benda.
    2. tk bole dimakan.
    3. tergantunggggg!!!

  9. #24
    pakcik limy..clue plz....

    eh salah..bro limy...clue plz ops:
    ~tak hairanlah apabila kamu memberikan seseorang itu kayu untuk memukul ular di depannya tetapi dia memukul di kepalamu kerana itu adalah lumrah bagi manusia yang tidak bersyukur dan hati yang diterbalikkan Allah~

  10. #25

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    di pinggiran
    Posts
    185
    beg galas
    penimbang

  11. #26

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    di pinggiran
    Posts
    185
    handbag
    beg balik kg

  12. #27

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Melbourne
    Posts
    1,340
    keychain kunci kete
    l o n e l i n e s s i s t r a n q u i l

    flickr

  13. #28

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    di pinggiran
    Posts
    185
    tali (strap) kamera....
    tali gantung....

  14. #29

    Join Date
    May 2006
    Location
    Ampang
    Posts
    543
    Quote Originally Posted by antujahat666
    pakcik limy..clue plz....

    eh salah..bro limy...clue plz ops:
    pakcik ponggg bole... (*OT skit) :roll:

  15. #30

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    1,935
    buaian

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •