View Poll Results: Cam Mana??

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Setuju

    18 52.94%
  • Tidak Setuju

    16 47.06%
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45

Thread: Cadangan untuk RESET POINT | Teka Imej

  1. #31
    saya cadangkan begini :


    apa kata, start aje tahun depan. tahun ni pon tinggal beebrapa hari lagi.

    kumpulkan semua markah, tahun depan, kita celebrate pemenang kat atas nun.

    pastu, 1.1.2008 start dah semua 0-0.


    amcam? adil?

    bertahun2 nak kejar markah 100....mmg susah. tp skg dah ader MOD baru, peraturan baru, idea baru, jadi harap semua berpuas hati :mrgreen:

    harap dengan cara ini adalah lebih adil. 8)
    ~tak hairanlah apabila kamu memberikan seseorang itu kayu untuk memukul ular di depannya tetapi dia memukul di kepalamu kerana itu adalah lumrah bagi manusia yang tidak bersyukur dan hati yang diterbalikkan Allah~

  2. #32

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    State of Silver
    Posts
    5,364
    pink kata korang pink ler kata aku.. aku hanya pacar biasa2 jerk :lol:
    Friendship is The Union of Spirits, a Marriage of Hearts, and The Bond thereof Virtue..

    Fotopages - http://azryshah.fotopages.com
    Blog - http://lanunlaut.blogspot.com
    Flickr - http://www.flickr.com/photos/azrysyah/

  3. #33

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    TRG
    Posts
    4,425
    apa yang wawa cakap tu betul..

    kita set date utk set 0-0 .. so sapa nak potong still ada masa...
    sapa nak lonjak lagi atas pun ada masa...

    kalau nak cepat lagi, suh mod buat peraturan baru..
    cthnya : markah waktu puncak.. dari sekian masa ke sekian masa, sapa dapat jawab betul satu tekaan, dapat 3 markah.. so, cepat skit nak kejau..

    paling tidak pun, kalu nak potong cepat, kalu betul satu teka, dapat 100 point terus.. kekeke... tapi kena set n iklan awal2 promosi waktu puncak tu..

    pendek kata...game kita, kita yang buat dia.... wahhahahahha....
    SeHero mana pun, tetap anak mak, hamba Tuhan....
    http://flickr.com/photos/ieman

    "Oh Allah, bantulah kami dalam menyempurnakan amalan agama kami di samping menentang musuh-musuhMu"

  4. #34

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    TRG
    Posts
    4,425
    tapi nasib la kalu yang dapat marah bonus waktu puncak tu yang dah duduk kat atas2 tu..kekeke... lagi 'berjelir' la korang nak kejau...(termasuk yang menulis ni akkakakaka)

    tapi kalu nak potong betul-betul ni... betul betul punya ni....
    kalu yang duduk kat atas tu jawab salah, deduct 10 markah setiap satu tekaan...hahhaha..

    ada brannnn??
    SeHero mana pun, tetap anak mak, hamba Tuhan....
    http://flickr.com/photos/ieman

    "Oh Allah, bantulah kami dalam menyempurnakan amalan agama kami di samping menentang musuh-musuhMu"

  5. #35

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    3,872
    tapi klu ikut date payah puloks....sebabnya......

    time tuh maybe dah game ke 115 ke 120 je.....

    so macm mana nak kira???

  6. #36
    Quote Originally Posted by heroMak
    tapi nasib la kalu yang dapat marah bonus waktu puncak tu yang dah duduk kat atas2 tu..kekeke... lagi 'berjelir' la korang nak kejau...(termasuk yang menulis ni akkakakaka)

    tapi kalu nak potong betul-betul ni... betul betul punya ni....
    kalu yang duduk kat atas tu jawab salah, deduct 10 markah setiap satu tekaan...hahhaha..

    ada brannnn??
    dah mula merapu la tu 8)

    dah dah...ko jgn layan si heromak neh msharq...kang lagi penin pale ko hehehe...
    ~tak hairanlah apabila kamu memberikan seseorang itu kayu untuk memukul ular di depannya tetapi dia memukul di kepalamu kerana itu adalah lumrah bagi manusia yang tidak bersyukur dan hati yang diterbalikkan Allah~

  7. #37

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    TRG
    Posts
    4,425
    Quote Originally Posted by msharq
    tapi klu ikut date payah puloks....sebabnya......

    time tuh maybe dah game ke 115 ke 120 je.....

    so macm mana nak kira???
    buat version BONUS je la..
    cth: setiap version 105, 115, 125... atau 105, 110, 115 dan sterusnya..

    so, kira kalu nak naik cepat, target betul2 la masa bonus tu...
    boleh kut...

    atas moderator smer tu...
    SeHero mana pun, tetap anak mak, hamba Tuhan....
    http://flickr.com/photos/ieman

    "Oh Allah, bantulah kami dalam menyempurnakan amalan agama kami di samping menentang musuh-musuhMu"

  8. #38

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    TRG
    Posts
    4,425
    mmg msharq nak pening paller.... sbb tu dia cadang poll ni..
    kalu dia tak cadang, tak pening paller dia.. hahahah
    SeHero mana pun, tetap anak mak, hamba Tuhan....
    http://flickr.com/photos/ieman

    "Oh Allah, bantulah kami dalam menyempurnakan amalan agama kami di samping menentang musuh-musuhMu"

  9. #39

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    3,872
    Quote Originally Posted by heroMak
    mmg msharq nak pening paller.... sbb tu dia cadang poll ni..
    kalu dia tak cadang, tak pening paller dia.. hahahah
    saya tunggu je...... keputusan POLL besok..... mana yang banyak dia menang...thheeee

  10. #40

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    TRG
    Posts
    4,425
    shakir ni terpengaruh ngan EPL kut..

    takkan nak kasi MU je duk atas..chelsea nak gak rasa duk atas...kekekke..

    so, reset by musim la kut, itu cadangannya..

    maybe org yang tak setuju tu sbb nak kekalkan sentimental value dan kenangan org2 lama tu...
    ye la.. sapa lagi yang kenal org2 kat atas tu..
    diorang dah kumpul banyak point sbb dah lama kat sini.. sambil2 post gambo n diskas kat thread lain, seskali mecelah kat sini..
    mana ada org yang main teka imej smata2 je kat forum ni..

    mesti korang nak kenal gak sapa yg duk kat atas tu kan..hehehe...otai tu....
    dan jugak, yg kat atas tu nak kenal gak sapa yang mencabar sngat kat bawah tu...cepat je naik, pakai tangkal ke apa.. heheheh

    itu je la kemerapuan aku utk kesekian kali..
    SeHero mana pun, tetap anak mak, hamba Tuhan....
    http://flickr.com/photos/ieman

    "Oh Allah, bantulah kami dalam menyempurnakan amalan agama kami di samping menentang musuh-musuhMu"

  11. #41
    Quote Originally Posted by kupukupu
    setuju2..maner aci utk org2an beginner mcm gue ini untuk menandingi tok master sekalian yg dh lamer berkecimpung..haha
    Setuju dengan kupu kupu

  12. #42

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Gombak
    Posts
    1,632
    Quote Originally Posted by fizafeeza
    Quote Originally Posted by kupukupu
    setuju2..maner aci utk org2an beginner mcm gue ini untuk menandingi tok master sekalian yg dh lamer berkecimpung..haha
    Setuju dengan kupu kupu
    akhirnyer ader sokongan!!
    . . k u p u k u p u _ i t u _ e i j a . .
    "capturing moments for memories"

  13. #43

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    3,872
    Poll ini akan ditutup pada jam 12 mlm ini.......

    sapa yang belum undi......sila berbuat demikian.....

    cepat.....cepat...... keputusan ditangan anda....uhuhuhu.....

  14. #44

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Di Skrin Monitor Anda
    Posts
    2,292
    brapa hari lg nak tggu nih??
    Once photography enters your bloodstream, it's like a disease.

    Mudme's Flickrâ„¢ | UnderoneroofCreative.com Website

  15. #45

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    3,872
    Quote Originally Posted by mudme
    brapa hari lg nak tggu nih??
    keputusannya berpihak untuk setuju RESET point............

    dengan kemenangan tipiss 18 berbalas 16.......so nantikan...... point untuk di reset... theehh

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •