Results 1 to 5 of 5

Thread: Outdoor Location di Sandakan?

  1. #1

    Outdoor Location di Sandakan?

    Assalamualaikum,

    Terlebih dahulu saya ingin berterima kasih kepada kengkawan mero03, hadzleyharith, rasdi75 dan kengkawan lain yg telah memberi tips untuk outdoor di KK tempoh hari.

    Now saya akan berada di Sandakan dari 31st January 2008 hingga 3rd Feb 2008 untuk wedding job disana. Untuk pengetahuan kengkawan saya pernah buat wedding outdoor di Sandakan contoh tempat yang saya pergi adalah English Tea House dan area Hotel Sabah. Saya juga ada mencari lokasi pantai tetapi mungkin saya tidak pandai mencari lokasi yg menarik, most of the place yang saya pergi tiada pantai macam port dickson ataupun yang biasa biasa macam kat Morib pun kurang, jadi saya nak minta bantuan kengkawan yang biasa di Sandakan untuk memberi tips lokasi pantai yang menarik bagi outdoor session dan juga tempat tempat menarik yg lain.

    Segala bantuan dan tips anda amat saya hargai.
    Majulah Fotografi Untuk Negara
    http://rafi.fotopages.com

    Photoshoot in Melaka and need cheap place to stay in big group? Try homestay @ RM120/night
    http://www.homestaymelaka.com

  2. #2

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Kuantan
    Posts
    8,264
    Sepilok Orang Utan Rehabilation Centre tu pun menarik juga...
    tak jauh dah dari bandor Sandakan....
    kawasan dia luas.. resort pun ada...
    pemandangan pun menarik...

  3. #3

    Join Date
    May 2007
    Location
    Bagan Serai- Parit Buntar-Taiping
    Posts
    108
    yup betul tu.sepilok tu famous.sori tak dpt tolong bnyk sebab saya hanya biasa belah pantai barat sabah sahaja.
    "make tomorrow better than today"
    PHONE 013-5814516
    e-mail rasdi75@gmail.com
    http://rasdiphotography.fotopages.com

  4. #4
    call this number... 013-8530035, Nazri nama dia... photog jugak! member aku nihh dia selalu ujung mgu akan kluar dr kawasan pendalaman duduk kat sandakan.. maybe dia tahu kat mana tempat menarik! cakap jer aligemuk...

  5. #5

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Penang./.Sabah.Borneo./.Kelantan.
    Posts
    21

    Re: Outdoor Location di Sandakan?

    sape2 nk ke sandakan, byk tempat utk outdoor rasenyer... Tokong,jalan Pei Ying....Trig Hill,sandakan....Taman RainForest,bt4.....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •