Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37

Thread: 10 Dec | TT Mini Bersama dR ali & ikelah

  1. #31

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    3,872
    Quote Originally Posted by ND
    alahai...kalau ada TT camni, jgn create topik je...sms sekali...
    baru cepat sampai maklumat..hehehe...

    tak sempat nak join
    klu TT mengejut.....cam nih...aku akan sms ko....klu aku incaz ler...thehehhee

  2. #32

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Di Skrin Monitor Anda
    Posts
    2,292
    huh.. aku dh bllk baru up topik..
    nasib ada job.. tak la terkilan sgt...
    apa2 msg...
    tq.. hehehee...
    Once photography enters your bloodstream, it's like a disease.

    Mudme's Flickr™ | UnderoneroofCreative.com Website

  3. #33

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Batu Pahat + Jalan Tun Razak + Setiawangsa + Bangi + Sepang + Wangsa Maju
    Posts
    5,225
    atas permintaan, sya upload gmbar semalam...


    (dari kiri : Dr Ali, Dr Ikelah, Buntalshoot, BigBro, Anak Dr Ikelah, and me)
    (tiada dalam gambar : Rbuns)

    nyaris tak dpt hadir gara² kesesakan lalu lintas di yap kwan seng.. rasa jalan kaki lagi cepat sampai.. alhamdulillah sempat sampai b4 magrib.

    semalam mereka berikan juga tips kesihatan *maklumla doctor doctor semua tu (termasuk dr buntalshoot & dr rbuns), tips keselamatan, sampaila ke tips bersukan dengan sihat & cergas.. terima kasih ya atas tips2 semalam.
    RiSYA
    and it may be that u dislike a thing that is good for u

    http://www.flickr.com/photos/89851992@N00

  4. #34

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    KD
    Posts
    349
    syiea lg le lambat...baru arini bace thread ni..ekekeke...takpelah...nt ade peluang leh jmpe...nk tanya la doc2 kt sini...syiea batuk neh...ape nk buek?giler lari topik..
    "Sometimes being in love can be harder on your heart and soul than being alone"

  5. #35

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    kuantan-kerteh
    Posts
    3,661
    baru jumpa topik ni...
    saya berkesempatan bersama untuk bersama otai lighting mr buntalshool, otai macro mr rburns, otai mata ikang tuan dr ali, otai mid east travel miss risya and otai PC challenge mr birgrother. terima kasih kerana meluangkan masa untuk bertukar pengetahuan dan mengiratkan silaturahim.

    http://ikelah.fotopages.com
    ------------------------------------------------------


  6. #36

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    UiTM Shah Alam
    Posts
    310
    uih...meja cukup2 je..hahaha

  7. #37

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    kuantan-kerteh
    Posts
    3,661
    TT yang menarik


    No need introduction


    The taiko


    Otais'

    Their experiment selepas jumpai otai macro yang baru buat transaction di melaka:


    design pada cawan


    serbuk lada sulah


    cili potong hor fun <- sebutan kena sensor


    white coffee

    cuaca yang sejuk
    http://ikelah.fotopages.com
    ------------------------------------------------------


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •