Page 1 of 20 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 292

Thread: FM.com City Centre- after .... exchange III

  1. #1

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kepong
    Posts
    4,080

    FM.com City Centre- after .... exchange III

    sila sambung dekat sini yer...


    atas arahan admin FMDC
    "I'm Not Alone When I'm With My D70"

  2. #2
    pergh!! aktif gile bukak thread baru...thehehe....boe...copy n paste perkara yg terakhir kat sini eh? tq..
    ~tak hairanlah apabila kamu memberikan seseorang itu kayu untuk memukul ular di depannya tetapi dia memukul di kepalamu kerana itu adalah lumrah bagi manusia yang tidak bersyukur dan hati yang diterbalikkan Allah~

  3. #3

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kepong
    Posts
    4,080
    ops sorry antu..ni post yg terakhir...

    Quote Originally Posted by sobriazmi
    saga mekasih atas ilmu yg diberikan semlm...mmg boe amat hargainya...
    tak lupa pada mama kesayngan...mekasih pasal menginbite boe yg nakal lagi kiut ini...
    "I'm Not Alone When I'm With My D70"

  4. #4

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    "Kerajaan CINTA"
    Posts
    1,527
    satu cadangan...
    ada sesapa yg punya kawan n suka bergambar then kita jdkan dia as a model kita.
    tak payah buat apa2 bayaran untk photoshoot nih n sy leh guidekan apa yg sy tau ttng camera work.
    ada berani?

  5. #5

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kepong
    Posts
    4,080
    tudia...ada branikk kaa!!!!
    "I'm Not Alone When I'm With My D70"

  6. #6

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Mount Everest
    Posts
    8,672
    sagafiore...menarik tuuu..

  7. #7

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    "Kerajaan CINTA"
    Posts
    1,527
    sediakan modelnya kkwn...
    ada sesapa yg boleh menyediakan model?

  8. #8

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    weet,antu,lily antara model2 yang dicadangkan....yg lelaki ramai tapi aunty berkenan sesangat ngan..ngan..korang yg lelain jgn kecil ati tau...aunty kenan ngan..ngan...brat pitt...cabuutsss... ops:
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  9. #9

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kepong
    Posts
    4,080
    uikkkk!!! brekpitt....
    bukan boe ker??
    "I'm Not Alone When I'm With My D70"

  10. #10
    saga wrote : ada sesapa yg punya kawan n suka bergambar then kita jdkan dia as a model kita.
    tak payah buat apa2 bayaran untk photoshoot nih n sy leh guidekan apa yg sy tau ttng camera work.
    ada berani?


    zainzubir wrote : weet,antu,lily antara model2 yang dicadangkan

    boley anti..boley...tarak hal punye...tapi pengerasnya mestila ada. wakakakakaka....
    ~tak hairanlah apabila kamu memberikan seseorang itu kayu untuk memukul ular di depannya tetapi dia memukul di kepalamu kerana itu adalah lumrah bagi manusia yang tidak bersyukur dan hati yang diterbalikkan Allah~

  11. #11
    boe wrote : uikkkk!!! brekpitt....
    bukan boe ker??


    boe pitt...wakakakakakakkaa....
    ~tak hairanlah apabila kamu memberikan seseorang itu kayu untuk memukul ular di depannya tetapi dia memukul di kepalamu kerana itu adalah lumrah bagi manusia yang tidak bersyukur dan hati yang diterbalikkan Allah~

  12. #12

  13. #13

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Kepong
    Posts
    4,080
    behse laa saga..dorang mmg camni..

    back to topik asal...
    "I'm Not Alone When I'm With My D70"

  14. #14

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    weet memnag manis, antu memnag saper tengok mesti geram nak cubit pipi, dan lily muka selamba...so mereka calun2 top models kita...tiga2 kira satu kepala memang "ngam" kata org tionghua... :wink: so what is next cause of action???Do you want me to arrange them for a date saga???

    *pengeras tak main ya antu...setakat biskut chips more satu keping sorang bisa diatur...ayo bawa sendiri... :evil:
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  15. #15
    zainzubir wrote : *pengeras tak main ya antu...setakat biskut chips more satu keping sorang bisa diatur...ayo bawa sendiri...


    kijamnye...huhuhuh...

    saga..u can count on me. lily n weet pon tak der masalah kot kalo kene hari n tarikh yg sesuai. pape hal inform la. takkan la nk free je. neh kene gak neh pengeras.

    at least bmw 5 series sebijik. wakakakkaka....

    tp benda neh copyright eh...tak bley dijual beli. sekadar utk simpanan sahaja. then i'll agree. lilylulu!!! jom jadik model!!! weet!! jom!!!
    ~tak hairanlah apabila kamu memberikan seseorang itu kayu untuk memukul ular di depannya tetapi dia memukul di kepalamu kerana itu adalah lumrah bagi manusia yang tidak bersyukur dan hati yang diterbalikkan Allah~

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •