Results 1 to 10 of 10

Thread: Koleksi | Gambar Jalur Gemilang

  1. #1

    Koleksi | Gambar Jalur Gemilang

    Setiap kali saya ternampak bendera Malaysia si Jalur Gemilang, saya pastu akan shoot gambarnya.. ntah kenapa. Walau buruk dan sekusam mana pun, hatta yang dah terlepek atas jalan dan didalam longkang..

    So, apa kata kita share gambar Jalur Gemilang yang kita ada.. tak kisah la macamana pun, post aje.

    saya mulakan dulu. Bismillah...


    JG di depan kedai makcik depan rumah mentua di Felda Purun Triang Pahang... semangat patriotik makcik ni.

  2. # ADS
    Circuit advertisement
    Join Date
    Always
    Location
    Advertising world
    Posts
    Many

     

  3. #2

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    selangor
    Posts
    110

    A man stand in front of combination "Jalur Gemilang" or "Stripes Of Glory", Malaysia's national flag in Sabak Bernam 160km northwest of Kuala Lumpur August 31, 2007. Malaysia on August 31, 2007 celebrates its 50th. anniversary of independence with a grand celebrations around the country.
    Putting Malaysia In The Wide Perspective
    Images_Malaysia

  4. #3

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    -Bawah spain,sebelah jazair-itulah Morocco
    Posts
    487


    cintakan Malaysia..Menara Petronas dan Bendera Malaysia mase main salji hari tuh..hehe..
    Saidina Omar Abd Aziz berkata:"barangsiapa yang beramal tanpa Ilmu, ia telah mendorong kerosakan yang banyak mengatasi kebaikan"
    ___________________________
    http://arrembawi.fotopages.com
    http://teratakperpatih.blogspot.com

  5. #4

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    KUALA LUMPUR
    Posts
    319
    -PRESS OR DIE-

  6. #5
    Quote Originally Posted by arrembawi


    cintakan Malaysia..Menara Petronas dan Bendera Malaysia mase main salji hari tuh..hehe..
    wahahaha.. best best yang nih.. patut ko tolak kat petronas jer gambar nih hehehe


    wa shuji.. banya cerita ko nyer gambar tuh

  7. #6

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    PNG-TPG-Muar
    Posts
    67
    tumpang sekaki... :lol:

    C5DMKII | C5014 | C1735L28 | C75300456USM | C135L2 | C430EX |

  8. #7
    waaa cantik la gambo...

    tambah satu lagi.


    Self potrait..

  9. #8
    OK satu jalur gemilang untuk Kava

    Tanjung Mas Muar


    ALLAH maha kuasa, makhluk takde kuasa

    http://flickr.com/photos/jasnimuda/

  10. #9

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    59
    w w w . d e j e m i . c o m
    B z s h u t t e r s P h o t o g r a p h

    dejemi @ flickr

  11. #10

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Alor Star Kedah, but now Study at johor
    Posts
    32

    Re: Koleksi | Gambar Jalur Gemilang



    sapa pandai tekalah kat mana tempat ni, merupakan salah satu tempat shopping murah kat johor......

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •