Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25

Thread: 23 Feb, FMDC Somban Chaos Outing 2 - CANCEL!

  1. #16
    Quote Originally Posted by Sazahan
    mcm best jerk... :wink:
    sazahan...jommmm

    (last2 aku bukan amek gambo...gi mandi :lol: )
    ~tak hairanlah apabila kamu memberikan seseorang itu kayu untuk memukul ular di depannya tetapi dia memukul di kepalamu kerana itu adalah lumrah bagi manusia yang tidak bersyukur dan hati yang diterbalikkan Allah~

  2. #17

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Seremban To bukit Jalil Everyday...
    Posts
    248
    DUKACITA DIMAKLUMKAN, TRIP KALI INI KE PORT DICKSON TERPAKSA DIBATALKAN KERANA SAUDARA isfaan DAN mhafizahmad MENDAPAT JOB LAST MINUTE. SAUDARA ayoi PULA MENGHADIRI PERKAHWINAN SAUDARANYA DI KUALA PILAH DAN SAUDARA pixoproject PUN MENDAPAT JOB LAST MINUTE.

    TETAPI TRIP INI BOLEH DITERUSKAN OLEH SESIAPA SAHAJA DI FMDC N9 YG SANGGUP JADIK ORGANIZER.

    SEGALA KESULITAN AMAT DIKESALI.

    TERIMA KASIH

  3. #18
    weh ape neh. dah masuk dlm diari cancel plak.

    adoiii...

    :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
    ~tak hairanlah apabila kamu memberikan seseorang itu kayu untuk memukul ular di depannya tetapi dia memukul di kepalamu kerana itu adalah lumrah bagi manusia yang tidak bersyukur dan hati yang diterbalikkan Allah~

  4. #19

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Seremban To bukit Jalil Everyday...
    Posts
    248
    minta maaf bang, kiteorang ramai tak dpt join bang. tapi kalo abg nak jalan gak tarahal, selamba! ajak je sesape dlm FMDC N9 ni.



    Quote Originally Posted by antujahat666
    weh ape neh. dah masuk dlm diari cancel plak.

    adoiii...

    :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

  5. #20
    dh puas dah jalan kat pd tuh. 8)
    ~tak hairanlah apabila kamu memberikan seseorang itu kayu untuk memukul ular di depannya tetapi dia memukul di kepalamu kerana itu adalah lumrah bagi manusia yang tidak bersyukur dan hati yang diterbalikkan Allah~

  6. #21

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Seremban To bukit Jalil Everyday...
    Posts
    248
    :lol: Tapi saye tak puas lagi. rase rugi sgt tak dapat pegi.. aduh...


    Quote Originally Posted by antujahat666
    dh puas dah jalan kat pd tuh. 8)

  7. #22

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    somban-melako-miri
    Posts
    25
    ayoyo..amma....knp kansel...tapi korg kene wat gak ler nnt ek...

  8. #23

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Seremban To bukit Jalil Everyday...
    Posts
    248
    memasing ade hal la bro, sori sgt tak dpt join. takpe, ko teruskan je, ajak je sesape, aku tompang tgk gambo ok.


    Quote Originally Posted by spartula
    ayoyo..amma....knp kansel...tapi korg kene wat gak ler nnt ek...

  9. #24

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    SeReMBaN ChAOs
    Posts
    475

    Re:

    Quote Originally Posted by mhafizahmad
    afad dah belayar selame 6 bulan, tinggal bini woo.. sian bini die.. afad ni pon satu, mcm la takde keje lain! carik la keje lain apad oi...


    Quote Originally Posted by arrembawi
    ish..ni yang tak saba nak nunggu macammano model2 ni beraksi nih..haha..apo pon tahniah sobab n9 dah kombali aktif..kot tak tuh sonyap jo..abg afad pon dah tak dongar cito dah..hehe..
    assalamualaikum....mengumpat aku ehh...hehehehhe...nyway....guwe dah pulang.....selamat pulang.....alhamdulillah...syukur kepada Allah....
    saya budak baru nak belajar,
    kalau salah tolong belasah
    FOTOFOLIO
    FLICKR
    talian bebas tol:019-2071077

  10. #25

    Join Date
    May 2009
    Posts
    13

    Re: 23 Feb, FMDC Somban Chaos Outing 2 - CANCEL!

    eh..
    canceled?
    baru igt nk join..
    den n PD da dokek bonar..
    eh kalau ade outing mane2,,post ah thread baru..
    KL pon takpe..
    aku follow..
    sebalum aku naik belajar nih ^^

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •