Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 118

Thread: FMDC United Kingdom

  1. #16

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selatan Tanahair
    Posts
    5,474
    hehe....salam mesra dari orang kota london dan uk sana... meriahkan la FMDC... go global... dari melayu GLOKAL..wakakkakaaa

  2. #17
    wah, bertuah sungguh aunty. sebut je nak makan roti canai terus ada yg nak offer.
    er, saya pun teringin gak nak makan roti canai. takde yg nak offer ke?

    hmmm.... mana nak cari lagi ye ahli2 FMDC dari UK? memang tak ramai yg register ke atau register tapi belum muncul?
    BEBASKAN SN DARI TAHANAN

  3. #18
    wah, bertuahnya aunty! sebut je nak makan roti canai terus dapat!... tak semua orang sebertuah aunty tau...

    hmm.. mana nak cari lagi ye ahli-ahli FMCD dari UK? memang tak ramai yg register ke, atau dah register cuma masih belum muncul?
    BEBASKAN SN DARI TAHANAN

  4. #19
    wah, bertuahnya aunty! sebut je nak makan roti canai terus dapat!... tak semua orang sebertuah aunty tau...

    hmm.. mana nak cari lagi ye ahli-ahli FMCD dari UK? memang tak ramai yg register ke, atau dah register cuma masih belum muncul?
    BEBASKAN SN DARI TAHANAN

  5. #20
    bertuah aunty zain, sebut je nak makan, terus dapat roti canai tuh! tak semua orang sebertuah tu tau. hehheheh...

    mana nak cari lagi ye ahli-ahli FMDC dari UK? memang tak ramai yg daftar ke, atau dah berdaftar cuma belum memunculkan diri?
    BEBASKAN SN DARI TAHANAN

  6. #21
    tolong tolong! saya bermasalah... apsal asyik kuar error?
    BEBASKAN SN DARI TAHANAN

  7. #22
    testing 1 2 3

    alamak, malunya! posting keluar berdouble-double. en. moderator boleh tolong deletekan tak?

    terima kasih ye...
    BEBASKAN SN DARI TAHANAN

  8. #23

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Ampang, Selangor
    Posts
    1,371
    alaa .. sian kak long
    eh .. gijoe pun ada !! yeyyyyyyyyy
    Paint with the light
    http://lilylulu.fotopages.com

  9. #24

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    Quote Originally Posted by kaklong
    tolong tolong! saya bermasalah... apsal asyik kuar error?
    hhe..heh bukan kak long sorang yg posted berdouble tripple nih..ramai....kena bird flu kot??FYI, kak long now kat Mesia sibuk hal bird flu...images dlm akhbar asek orang tengah kejo ayam..nak pi musnahkan...aunty igt nak gak main kejo2 ayam kat rumah tuh..tapi takut kena kejo ngan Deeba lak....dia punya pets tuh ayam itik angsa.... :lol:
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  10. #25
    Teringat plak zaman dulu masa noni stay kat liverpool... nasi lemak yg students JMU wat besh2.. banyaknye memories [food and otherwise! ]

    tapi, noni agree laa.. komuniti mesia kat UK [tatau lak tmpt lain] kebanyakannya rapat with one another.. best sgt.. homely sgt.. cuma satu je.. some of them noni perhatikan, bila too close, they tend to be in one kelompok aje, tak mix ngan other locals.. hence we find some overseas graduates speaking the normal Malay English, which is not much difference if they were to study locally..

    Anyway, before I go off-topic.....

    Kan best if dey can "exploit" themselves here.. nak tengok FP drg.. mesti best.. kan kaklong??
    "The mind is not a vessel to be filled, but a fire to be ignited..."
    ------------------------
    FP @ http://nafhatun.fotopages.com
    YM @ nanieyyy_80

  11. #26
    ...aunty igt nak gak main kejo2 ayam kat rumah tuh..tapi takut kena kejo ngan Deeba lak....dia punya pets tuh ayam itik angsa....
    aunty zain, lain sungguh pets adeeba. dah cek ke blom bird flu free ke tak ayam itik angsa adeeba tu? nak cek jangan lupa pakai serba lengkap siap dgn face mask sekali ye? hehehhe... penting tu, utk kesihatan...

    tapi, noni agree laa.. komuniti mesia kat UK [tatau lak tmpt lain] kebanyakannya rapat with one another.. best sgt.. homely sgt.. cuma satu je.. some of them noni perhatikan, bila too close, they tend to be in one kelompok aje, tak mix ngan other locals.. hence we find some overseas graduates speaking the normal Malay English, which is not much difference if they were to study locally..
    pasal rapat with each other tu biasalah saya rasa kat mana-mana. even bangsa-bangsa lain pun, contohnya chinese, koreans, portuguese, diorg pun ada click masing-masing. cuma kena pandai-pandailah supaya tak terkongkong dalam click tu saje, dan tak bergaul dgn org lain langsung.

    Kan best if dey can "exploit" themselves here.. nak tengok FP drg.. mesti best.. kan kaklong??
    ramai je yg ada fp sendiri. cuma belum muncul kat sini je lagi. cuba noni seru-seru sikit. hehehhee...
    BEBASKAN SN DARI TAHANAN

  12. #27

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Balai Polis Bkt Kepong
    Posts
    11,513
    saya seru ya kak long wahai warga negara UK yang berkerakyatan Malaysia..sila la datang ke sesi roti canai session bersama kak long anda pasti tidak akan menyesal..sekian terima kasih..aunty saya rasa student yg terrer tebar roti canai tue mesti praktis tebar roti masa basuh spentot dia tue aunty :P
    artist always say "great images" , " great colour", "perfect timing"..but gearhead always says "what camera did you use" . what lens did you use?", " can we see the EXIF data for the picture"..wakakakakka

  13. #28

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543
    Quote Originally Posted by buttet
    saya seru ya kak long wahai warga negara UK yang berkerakyatan Malaysia..sila la datang ke sesi roti canai session bersama kak long anda pasti tidak akan menyesal..sekian terima kasih..aunty saya rasa student yg terrer tebar roti canai tue mesti praktis tebar roti masa basuh spentot dia tue aunty :P
    Woi kak long suruh noni seru..yg kamu pepandai seru apsal??hari nak hujan...pergi angkat kain butet :evil:

    ya bab klompok tuh dimana2 noni, jika di Malaysia..koreans ramai berkelompok di Kiara...itu yg professional..yg dari Indon esp boyan jika dulu2lah ramai di race course ampang...or Keramat... ops: (saya orang bawean, dan amat berbangga sekali ....)
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  14. #29
    terima kasih ya wahai buttet!

    tapi boleh tak tukarkan sikit seruan tu. takde roti canai kang pengsan kak long nak menjawab...

    er, tukarkan dengan roti toast ke? kui kui kui....
    BEBASKAN SN DARI TAHANAN

  15. #30

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    North East England
    Posts
    219
    bab roti canai ni jgn risau kak long, beli jer roti canai frozen paket family punyer. gerenti sodap punyer + kari ayam + kari lamb ker???
    aeiman's dad @ YaZiD
    ~reminiscence of yesterday~
    http://huzaifah.fotopages.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •