Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 118

Thread: FMDC United Kingdom

  1. #31

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Balai Polis Bkt Kepong
    Posts
    11,513
    nasib baik peksa PTD aku gagal..kalau lulus dan aku jadi duta UK..aku nak buat syarat sesapa budak UK yg ada digicam kena register FP dan FMDC...sesi TT diadakan di kediaman duta :P
    artist always say "great images" , " great colour", "perfect timing"..but gearhead always says "what camera did you use" . what lens did you use?", " can we see the EXIF data for the picture"..wakakakakka

  2. #32
    bab roti canai ni jgn risau kak long, beli jer roti canai frozen paket family punyer. gerenti sodap punyer + kari ayam + kari lamb ker???
    hah, bila diingatkan baru teringat tentang kewujudan roti canai paket tuh. hehehhe... ah, hari ni jugak mesti mau kubeli. aunty zain lah ni, sebut-sebut pasal roti canai. sib baik ada yg frozen tu. kalo tak kempunan saya... camtu boleh lah saya buat roti canai session. mari, mari!

    nasib baik peksa PTD aku gagal..kalau lulus dan aku jadi duta UK..aku nak buat syarat sesapa budak UK yg ada digicam kena register FP dan FMDC...sesi TT diadakan di kediaman duta
    alar, kenapa gagal? tak bawak toyol ke? kan dah takde chan nak TT di kediaman duta?
    BEBASKAN SN DARI TAHANAN

  3. #33

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    North East England
    Posts
    219
    alamak, kalau buttet jadi Duta kat london mesti best!! mesti sesi TT every week kat rumah duta, pastu mesti ramai yg sambung belajar kat Uk amik kursus fotografi. pastu outing for shooting bersama duta sebulan sekali
    aeiman's dad @ YaZiD
    ~reminiscence of yesterday~
    http://huzaifah.fotopages.com

  4. #34
    memang rugi sangat sangat sangat sangat!
    mana lagi nak cari duta yg offer nak buat sesi tt kat rumah dia.
    yg ada ni tak pass lah pulak exam ptd dia.
    ishhhh.. melepas...
    BEBASKAN SN DARI TAHANAN

  5. #35

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    3,221
    Sorry...what are you saying...?
    Where can I post...?

    >> speaking London kejab...:lol: :lol:

  6. #36

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Balai Polis Bkt Kepong
    Posts
    11,513
    you hidung tak cukup mancung la Ambiq..so you can't speak london...tak pa buttet akan cuba lagi tahun depan...make sure pass :P
    artist always say "great images" , " great colour", "perfect timing"..but gearhead always says "what camera did you use" . what lens did you use?", " can we see the EXIF data for the picture"..wakakakakka

  7. #37

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Balai Polis Bkt Kepong
    Posts
    11,513
    Quote Originally Posted by designer_2005
    alamak, kalau buttet jadi Duta kat london mesti best!! mesti sesi TT every week kat rumah duta, pastu mesti ramai yg sambung belajar kat Uk amik kursus fotografi. pastu outing for shooting bersama duta sebulan sekali
    umah duta tue siap buat studio...lagi hahahahaha :P kedian buleh lepak-lepak..kalau duta ada function..leh ajak joint sekali
    :P :P

    hah, bila diingatkan baru teringat tentang kewujudan roti canai paket tuh. hehehhe... ah, hari ni jugak mesti mau kubeli. aunty zain lah ni, sebut-sebut pasal roti canai. sib baik ada yg frozen tu. kalo tak kempunan saya... camtu boleh lah saya buat roti canai session. mari, mari!
    hahah kak long dah buat sesi Roti Canai lepakking dah sekarang..come on penduduk UK..want to taste roti canai..come to rumah kak long :P :P [caakp uk yang tak ala uk]
    artist always say "great images" , " great colour", "perfect timing"..but gearhead always says "what camera did you use" . what lens did you use?", " can we see the EXIF data for the picture"..wakakakakka

  8. #38
    dah buat studio tu apa lagi. ajak le model hensem-hensem posing. (kaklong tak nak model lawa, kaklong nak model hensem). pastu kalau cukup duit, kita import lah cikgu ted ke situ kejap, ajar lighting. asyik korangggg aje belajar lighting. nak lah jugak belajar lighting. hehehehe....

    come come, come and eat my "chanay" bread <-- speaking london berabuk.
    BEBASKAN SN DARI TAHANAN

  9. #39

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    3,221
    Quote Originally Posted by buttet
    you hidung tak cukup mancung la Ambiq..so you can't speak london...tak pa buttet akan cuba lagi tahun depan...make sure pass :P
    Nak mancung mcm mana lagi...? Mcm paruh burung kakak tua ke...?

  10. #40

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Balai Polis Bkt Kepong
    Posts
    11,513
    hidung org UK kan macam paruh burung kakak tua :P
    artist always say "great images" , " great colour", "perfect timing"..but gearhead always says "what camera did you use" . what lens did you use?", " can we see the EXIF data for the picture"..wakakakakka

  11. #41
    hidung saja mancung pun tak cukup syarat lagi tau bro ambig. dagu pun kena "mancung" jugak. hehehhe...

    p/s: apa perkataan utk describe dagu mat saleh tu ye?
    BEBASKAN SN DARI TAHANAN

  12. #42

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Balai Polis Bkt Kepong
    Posts
    11,513
    dagu pisang :P
    artist always say "great images" , " great colour", "perfect timing"..but gearhead always says "what camera did you use" . what lens did you use?", " can we see the EXIF data for the picture"..wakakakakka

  13. #43
    calling calling orang kat UK...

    apa buat cuti easter?

    *boring sebenarnya ni...*
    BEBASKAN SN DARI TAHANAN

  14. #44

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Hogwarts
    Posts
    1,029
    er... eh kak long.. btul ke boring? next2 week kan ada special guest nk dtg lepak sane.. hehehe..

    salam kak long.. hi, saye kasuke..
    (baru nk berkenalan dgn kak long )

  15. #45
    hi kasuke, selamat berkenalan. dari hogwarts ek? jumpa harry kem salam ek?

    erm, pasal tu jadi boring kot. jam ni rasa cam lambatttt je gerak. :lol:
    BEBASKAN SN DARI TAHANAN

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •