Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 118 of 118

Thread: FMDC United Kingdom

  1. #106

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    World of EOS
    Posts
    558

    Re: FMDC United Kingdom

    hurmm.. ramai jer sharp shooter malaysian kat area sunderland/newcastle nih.. tp sumer x join fmdc.. hurmm

  2. #107

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    WiFi Di Tun Jugah - 3.5G
    Posts
    27

    Re: FMDC United Kingdom

    salam,

    ada sesiapa dari York? emm newscastle nie kira2 1-2jam juga nie,hehe
    tak turun york?

    intro ....

  3. #108

    Re: FMDC United Kingdom

    wakakaka.. sape sape kat UK nak join aku.. aku kat U. plymouth..

  4. #109

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    World of EOS
    Posts
    558

    Re: FMDC United Kingdom

    Quote Originally Posted by melur
    salam,

    ada sesiapa dari York? emm newscastle nie kira2 1-2jam juga nie,hehe
    tak turun york?
    york.. dekat jer.. dgr york byk outlet.. btul ker?

  5. #110

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: FMDC United Kingdom

    hanty di York naik kuda lebih 10 tahun lepas perhatikan dibucu satu bangunan dimana tak silap hanty diperbuat dari emas..(tak igt kat mana tapi di York)
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  6. #111

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Manchester
    Posts
    52

    Re: FMDC United Kingdom

    Quote Originally Posted by lanun8
    Quote Originally Posted by melur
    salam,

    ada sesiapa dari York? emm newscastle nie kira2 1-2jam juga nie,hehe
    tak turun york?
    york.. dekat jer.. dgr york byk outlet.. btul ker?
    Betui tu....baru je awal bulan lepas pegi york bawak family tapi sedih memanjang suasana hujan dan mendung, duduk kat dalam travelodge je. Sebagai ganti, saya pegi ke york outlet, dapat satu jersi ori CHELSEA berharga £6.00.

  7. #112

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    World of EOS
    Posts
    558

    Re: FMDC United Kingdom





    Stonehenge @ UK





    Oxford

    Last week, sy berkesempatan melawat beberapa bandar sempena dengan Sheffield Malaysian Games and gig.. antara bandar yg menarik minat sy ialah Oxford kerana pd pengamatan saya.. basikal adalah pengangkutan utama disini dan boleh dilihat dimana2 sahaja terdapat basikal diletakkan di tepi2 jalan.
    Last edited by lanun8; 19th March 2009 at 08:33 PM. Reason: tambah gambar

  8. #113

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pantai Barat - Pantai Timur - Pantai Barat
    Posts
    912

    Re: FMDC United Kingdom

    Marbeles bro... u mane yang menang bro?? Cardif Uni menang bnyk tak??
    ~ NO Retreat No Surrender ~




    http://www.flickr.com/photos/achid

  9. #114

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    26

    Re: FMDC United Kingdom

    hallo hallo..ada lagi ka geng FMDC UK ni...saya baru je sampai Bradford March haritu..saja nak check ada ka geng kat sini..

  10. #115

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: FMDC United Kingdom

    meh balik mesi pada 1 Ogos ni..ada bowling tournament

    ikuti link berikut
    http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=7372
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  11. #116

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    negeri nasi kandaq darul pasemboq
    Posts
    558

    Re: FMDC United Kingdom

    ada tak photog dari staffordshire?

  12. #117

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    World of EOS
    Posts
    558

    Re: FMDC United Kingdom

    Quote Originally Posted by wannazar View Post
    hallo hallo..ada lagi ka geng FMDC UK ni...saya baru je sampai Bradford March haritu..saja nak check ada ka geng kat sini..
    bradford? byk gak sy dgr geng2 nikon kat bradford.. aritu ade turun sunderland mase airshow..

  13. #118

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    26

    Re: FMDC United Kingdom

    Quote Originally Posted by lanun8 View Post
    bradford? byk gak sy dgr geng2 nikon kat bradford.. aritu ade turun sunderland mase airshow..
    ha'ah..sini semua ada...yg pakai nikon D70, D80, D90, D300, Sony, Canon dan Olympus...Pentax je takde lagi hehehe...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •