Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011
Results 151 to 164 of 164

Thread: FMDC Japan

  1. #151

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Negara paling buhsan!!
    Posts
    70

    Re: FMDC Japan

    Gue bakal pulang Ogos nanti.Mau meet up dengan otai & seme2.Kalau ada mau kirim ape2,kasik tau awal awal senang mahu settle ya!Jumpa nanti Ogos..yeah!

  2. #152

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Negara paling buhsan!!
    Posts
    70

    Re: FMDC Japan

    mr bun kasi details kat aku weh pasal brg tuh.Soanang den nak carik.hehe

  3. #153

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Parit Raja,Batu Pahat,Johor
    Posts
    134

    Re: FMDC Japan

    Best x blaja kt jepun?

  4. #154

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: FMDC Japan

    Pencalonan AJK FMDC Sesi 2008-2010 telah dibuka dari 8 - 20 June 2008. Sila hantar pencalonan anda samaada melalui email atau PM, untuk syarat2 dan format pencalonan sila lawati link berikut.

    viewtopic.php?f=47&t=8525
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  5. #155

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    pasir gudang
    Posts
    212

    Re: FMDC Japan

    ai..sunyi sepi je tempat nih..semua photog jepon dah balik ker? meh kita buat reunion..wehehe..(walaupun aku cuma kenal amie je..)
    Hodo hodo ni.....
    019-7775137
    fotopages eden<<ni dah lama tak hapdet
    flickr

  6. #156

    Join Date
    May 2009
    Posts
    6

    Re: FMDC Japan

    newbie baru datang..
    hajimemashite

  7. #157

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    13

    Re: FMDC Japan

    Salam... Hajimemashte.. watashiwa Budak Baru desu... sangju nana sai desu.. dozo yoroshiku..

  8. #158

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    13

    Re: FMDC Japan

    Duez san.. nihongo jazu desu ne... imawa nihon de do desuka... atsui toka samui toka.. watashiwa nihongo ga skoshi wakaru... gomen ne...

  9. #159

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: FMDC Japan

    Mat saleh berpakaian short pant
    well they don't care though look funny
    Kami menjemput wakil Fotomedia Japan
    Sertai bowling tournament 1 Ogos ini

    ..ni pantun blasahjer...
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  10. #160

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    "Alam Fantasi"
    Posts
    813

    Re: FMDC Japan

    minta maaf ye Bahagian Luar Negara

    MINTA PERHATIAN!!!!!! kepada warga fmdc...5th FMDC Annual Bowling Tournament 2009 peringkat kebangsaan pada 1/08/2009 di Mutiara Plaza, jln. Ipoh Kuala Lumpur dan hanya tinggal 15 hari lagi untuk menghampiri tarikh tutup penyertaan pd 17/07/2009..sapa2 yg ingin join jgn malu2 jgn segan2 utk mendaftarkan diri... sila lawati forum FMDC Bahagian Kebangsaan 5th FMDC Annual Bowling Tournament utk matlumat selanjutnya.. sekian terima kasih..
    Merealisasikan Impian dan Idaman Anda Dengan 1001 Kenangan Terindah....

  11. #161

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Negara paling buhsan!!
    Posts
    70

    Re: FMDC Japan

    Nampak nya tidak dapat menyertai Bowling...masih dalam musim exam kami disini...hehe

  12. #162

    Re: FMDC Japan

    jom layan sakura.. dah masuk spring dah ni

    ym : kia_jpn
    Karya : Flickr
    Kamera murah : Gajetdijepun
    Sosial : Facebook

  13. #163

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: FMDC Japan

    masih adakah ahli Fotomedia yg masih belajar di Jepun?..apa khabar?
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  14. #164

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Japan
    Posts
    11

    Re: FMDC Japan

    salam~
    saje menyelit....
    saya dr japong juge

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •