Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 64

Thread: yemen-jordan outing with fmdc jordan

  1. #1

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    yemen - rigth now hometown malaysia
    Posts
    178

    yemen-jordan outing with fmdc jordan

    alhamdullilah sampai juga di tanah jordan...hajat paling besar ke sini ada lah nak shoot di PETRA antara salah satu bende ajaib di dunia....
    dkt bwh aku up gamabar2 outing dgn FMDC jordan...

    famly potrait

    zilzal tak dpt follow demam....












  2. #2

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Gombak, bt caves mareey
    Posts
    2,874

    Re: yemen-jordan outing with fmdc jordan

    nak smpai ats tu 2 jam weh.....tabah gler

  3. #3

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    shah @lam
    Posts
    470

    Re: yemen-jordan outing with fmdc jordan

    fuh...teringin nak g lokasi ni...

  4. #4

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: yemen-jordan outing with fmdc jordan

    yang kai topi macam bendera keadilan tu
    dia yang berlakon jadik budak kecik
    dalam filem indiana jones & last crusade dulu
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  5. #5

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Gombak, bt caves mareey
    Posts
    2,874

    Re: yemen-jordan outing with fmdc jordan

    Quote Originally Posted by aji
    yang kai topi macam bendera keadilan tu
    dia yang berlakon jadik budak kecik
    dalam filem indiana jones & last crusade dulu
    hurm....sape la tu eh? :roll: :roll:

  6. #6

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Underground
    Posts
    4,866

    Re: yemen-jordan outing with fmdc jordan

    arulz.. ko citer la sejarah tpt ni sket.. hehe.. saje nak soh ko story.. bole buat aku tido..

  7. #7

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Gombak, bt caves mareey
    Posts
    2,874

    Re: yemen-jordan outing with fmdc jordan

    Quote Originally Posted by bigbrother
    arulz.. ko citer la sejarah tpt ni sket.. hehe.. saje nak soh ko story.. bole buat aku tido..

    bole..bole..bole.....tp ko yg pnjg ke..yg pndek?? ekekekeke :lol:

  8. #8

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Underground
    Posts
    4,866

    Re: yemen-jordan outing with fmdc jordan

    aku biasa ngan yg panjang2... baru menarik kisah nye..
    citer2 gak.. up la gambar2 lagi..

  9. #9

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    10km to dead sea
    Posts
    3,655

    Re: yemen-jordan outing with fmdc jordan

    alories...kang kite repeat lagi lah....
    demam la pulops

  10. #10

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    yemen - rigth now hometown malaysia
    Posts
    178

    Re: yemen-jordan outing with fmdc jordan

    Quote Originally Posted by zilzals
    alories...kang kite repeat lagi lah....
    demam la pulops
    nak reapet ker???aku ngn arulz masuk dalam nie 6jam tanpa berhenti berjalan....ada berani ker??? :P

  11. #11

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    -Bawah spain,sebelah jazair-itulah Morocco
    Posts
    487

    Re: yemen-jordan outing with fmdc jordan

    alories..ko turun jorden ke?..ish..yemen dah turun morocco je belom turun..tak pe lah..hehe..tapi gambar yg ko amik tuh cun2 lah..jeles pulak aku tengok..
    Saidina Omar Abd Aziz berkata:"barangsiapa yang beramal tanpa Ilmu, ia telah mendorong kerosakan yang banyak mengatasi kebaikan"
    ___________________________
    http://arrembawi.fotopages.com
    http://teratakperpatih.blogspot.com

  12. #12

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    yemen - rigth now hometown malaysia
    Posts
    178

    Re: yemen-jordan outing with fmdc jordan

    aku still ada dkt jordan lagi nie..on9 dlm bilik arulz:P trun ler sini best gila ambik gambar

  13. #13

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    yemen - rigth now hometown malaysia
    Posts
    178

    Re: yemen-jordan outing with fmdc jordan

    Quote Originally Posted by chorenology
    fuh...teringin nak g lokasi ni...
    teringin nk g lokasi nie...beli jer tiket flight contact FMDC jordan derang leh settlekan :P

  14. #14

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Kelantan & Taman Keramat
    Posts
    289

    Re: yemen-jordan outing with fmdc jordan

    Memang menarik sungguh tempat ini. Tinggalan umat terdahulu yg menjadi pengajaran kepada kita umat yg kemudian ini.
    InsyaAllah kalau ada rezeki, teringin juga nak ke sini dan mount sinai kat mesir.

  15. #15

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    World of EOS
    Posts
    558

    Re: yemen-jordan outing with fmdc jordan

    petra nih tempat ape wei.. citerla skit..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •