Page 1 of 12 12311 ... LastLast
Results 1 to 15 of 179

Thread: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana

  1. #1

    Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana



    foto di atas credit to artpixels [ 012 255 0204 ]


    from me Mr. Stalker hahahhahahhahah tak sempat nak edit .. just from camera to computer to internet .... enjoy ...

    sorry yea .. bukan takmo kenalkan diri kat sane tapi STALKER / SNIPER mane leh tunjuk muka hahahhahahahahah .. you guys rock .. especially Hanty and Bro Zul .. borak ngan dieorang kejap ... Hanty ... now you see later i'm gone already hehhehhehehehe

    01.


    02.


    03.


    jap ade lagi tengah upload .. tunggu yea ..

  2. #2

    Re: 30hb Outing ( Tasik Perdana KL ) Photo

    04.


    05.


    06.


    07.


    08.


    09.


    10.

  3. #3

    Re: 30hb Outing ( Tasik Perdana KL ) Photo

    In Person Special hahahhahahhaha

    01. - kalau sudah gila macro hahahahhahahhahaha


    02. - ihks mane lak ilang spendar ops silap spider nie .. main nyorok nyorok lak ..


    03.


    04.


    05.


    06.


    07.


    08. tiada kena mengena ngan outing cuma nampak dia nak melintas jalan selumber ajek ..

  4. #4

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    10km to dead sea
    Posts
    3,655

    Re: 30hb Outing ( Tasik Perdana KL ) Photo

    wa.syok jass80 membidik tu...hahahaa......

  5. #5

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana

    ridwan yang bawak baby girl jalan-jalan tu ke?
    nasib baik tak kena tembak
    ttthehe



    family foto
    ni masa penghujung outing
    yang full version kita tunggu diorang upload fulop
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  6. #6

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    10km to dead sea
    Posts
    3,655

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana

    ramai tol umat fmdc kek tasek ni haa...
    haih haih..besnyer...

  7. #7

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pantai Barat - Pantai Timur - Pantai Barat
    Posts
    912

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana

    huh.. menarik tuh.. sorry tak dapat nak attend..
    ~ NO Retreat No Surrender ~




    http://www.flickr.com/photos/achid

  8. #8

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,197

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana

    sib baik sempat kaver body..thehhhehe..
    cantik je silang tali beg & tali kamera..


    Kpd sume tenaga pengajar & member2 yg sudi kongsi ilmu, thanks bebanyak kasi tunjuk ajar pada beginner spt saya ini

    p/s: lepas ni tunggu nak join beginner macro lak..dengar2 hanty zen nak jadi fasililatorrr ni.. ngeheheh :twisted:
    "Have no fear of perfection - coz you'll never reach it"

    my photo-blog : http://1ldk.blogspot.com/

  9. #9

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana

    Family Photo Ketama..wei saper na edit kasik cecantik mai habaq hanty, hanty bagi yg pilem ori :P


    Family Photo Kedua
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  10. #10

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana



    magge depan dan belakang

    kalau korang nak tanya pape pasal hutan
    tanya je magge
    ttthehe
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  11. #11

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pandan Indah
    Posts
    525

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana

    sedih x dapat join...down..

  12. #12

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana

    Quote Originally Posted by zainzubir
    Family Photo Ketama..wei saper na edit kasik cecantik mai habaq hanty, hanty bagi yg pilem ori :P


    Family Photo Kedua
    tak sangka cantik pulak color lantai tu hanty
    macam bunga hantaran masa hanty kahwin dedulu je

    gambar masa checkpoint tu nanti
    kita tunggu organiser open thread k
    baru senang kita nak belajar

    suka outing ni
    banyak benda saya tatau

    tahniah & terima kasih
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  13. #13

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana

    Jika Riduan telah mensniped sewaktu sebelum dan sedang aktiviti dijlnkan, hanty sempat amik selepas aktiviti outing, w/pun bukan menskodeng tapi adalah yg antara perasan dan tak perasan yg hanty amik gambo diorg tu...yg perasan tentu akan kontrol kemachoan walaupun dalam keletihan...(ya kebykan wajah -wajah letih belaka)

    Ini En. Kamarulzaman sedang memberi talk selepas aktiviti.


    "tengok macammna mypokcik shoot"..begitulah lebih kurang kata En.Kamarulzaman kepada peserta..
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  14. #14

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana

    Ini Aji , Presiden FMDC..arini datang merempit dgn scooter..tu tgh fikir takut2 BMW kat umah kena scratch ke tgh fikir plan nak gi europe pulop tu?


    Ini mypokcik, sempat gak turun sikit ilmu kat hanty, thanks pokcik and thanks juga pada dashuki..


    Ini organiser..Mr.Butet ..tahniah Tet dll co-organiser..job well done!!nampak Aji kat belakang tu tgh tunggu nak minta sain otogerap Tet tu... :lol:
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  15. #15

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spiderville
    Posts
    6,685

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana

    meriah tul major outing ni, patut buat lagi. saya tengok kat sini je la hasilnya, x dapat nak join sekaki untuk kali ni. mana gambar hasil outing, semua gambar sekodeng je.
    Shoot all the way because that's the way to shoot.

    Spider Blog: http://malaysianspiders.blogspot.com

    Spider Directory: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •