Page 3 of 12 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 179

Thread: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana

  1. #31

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    3,872

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana

    senarai kehadiran.......yg hadir untuk outing kali ini

    1. aji
    2. hanty zaing
    3. mypokcik
    4. buttet
    5. dashuki
    6. nd
    7. msharq
    8. ismariza
    9. bigbro
    10. salina
    11. amin
    12. aishifu aka ejot
    13. zzoux
    14. altanaz, wife & anak
    15. badang perkasa aka abg zul
    16. kudean
    17. artpixel
    18. reezuan
    19. slumber
    20. t-rex
    21. sazmie
    22. magge
    23. zul aka mzh82
    24. zahaznan
    25. omar aka edt83
    26. meego
    27. famia
    28. ahmad dhani ehhhhh dani.......
    29. nazwan
    30. faizal aka mr_bun
    31. onthespot
    32. eastone
    33. akishah
    34. risya
    35. jass80
    36. eosboy
    37. zahidpopart
    38. hilmi7777

    ehhhh ada lagi ke yg takda list dlm nih.....sila isi.....soriii ttheheee

  2. #32

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Kelantan & Taman Keramat
    Posts
    289

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana

    Salam semua. Pertama-tamanya, terima kasih kepada semua yang terlibat menjayakan outing kali ini, samada penganjur, tenaga pengajar, dan juga peserta. Maaf kalau saya tak sempat menegur ataupun berborak dgn semua orang. Apa-apa pun, outing ini amat berjaya & diharapkan blh buat lagi lain kali.

    Saya sampai kat site dlm pukul 8.:05 ..... 2 kali pusing tak nampak pun sesapa yg pegang kamera. Mgkn jalan tutup kot, ramai yg lambt sampai. Sementara dok menunggu kat area parking, sempat juga ambik gambar nih. Kebetulan cahaya matahari tgh cantik masa tu.


    Yang ni ambik masa dia orang semua dok shoot group model


    Sesi diskusi pasal shutter speed.


    Gambar2 kat checkpoint akan saya post kan nnt bila thread dah dibuka. Apa-apa pun... yang paling hardworking hari ni semestinya aunty zain ! Habis semua hutan dia redah ambik macro. Maner gambar jumping spider nyer aunty ?

  3. #33

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    3,872

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana

    klu tkde dia nih....... tk taw lh......



    mybe tk meriah...... ttheheehe....

    sekarang dia jadik...beginner macro dh......

  4. #34

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana


    Ambience yg cukup menawan...


    Terima kasih semua.
    Module dan syllabus yang diperkenalkan adalah cubaan pertama.
    Bagus juga kalau kita dapat feedback supaya kita
    boleh baiki utk beginner's outing yang akan datang... :wink:

  5. #35

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    3,872

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana

    Quote Originally Posted by mypokcik

    Ambience yg cukup menawan...
    setuju..........mmg chantek..... ngan ROL lagi....... peerrrhhhh

  6. #36

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    3,872

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana

    tok janggut no 5 FMDC


  7. #37

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Kelantan & Taman Keramat
    Posts
    289

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana

    Quote Originally Posted by mypokcik
    Ambience yg cukup menawan...
    Quote Originally Posted by msharq
    setuju..........mmg chantek..... ngan ROL lagi....... peerrrhhhh
    TQ pokcik & msharq... seronok dpt jumpa all of you
    bak kata bro Kamarulzaman...... catch the moment. Kalau tak dapat, kena create the moment

  8. #38

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,197

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana

    xbyk gambar yg saya amik..seronok mendengar tips2 & nasihat dari rakan2 semua..
    ni ada la sekepin dua keping nak share..mana puloks gambar hanty zain yg amik tadi..takkan terdelete kuts..ishhhh :roll:

    Hehe..terpanning plak.. pulak tu dapat eye contact..hehehe terpaksa la capture the moment.. thehehehe


    ni bro artpixel melompat kegembiraan sambil dani kepelikkan... :lol:
    "Have no fear of perfection - coz you'll never reach it"

    my photo-blog : http://1ldk.blogspot.com/

  9. #39

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana

    msharq tolong buka thread utk checkpoint ... pokcik tak reti thehehehe

  10. #40

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana

    Quote Originally Posted by aji
    ridwan yang bawak baby girl jalan-jalan tu ke? nasib baik tak kena tembak ttthehe
    bukan la bang aji ...hehehhehehhehee .. 'pembunuh tak upahan' mane leh dikenali hahahahahhahhaa ... datang sorang sorang jalan sorang sorang heheheheheh ..

  11. #41

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Bangi, Malaysia, Malaysia
    Posts
    2,024

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana


  12. #42

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana








  13. #43

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    from bangi to klcc
    Posts
    500

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana

    meriahnya..rugi aku xpergi pasal ada wedding. harap otai2 fmdc buatlah sebulan sekali....kalau buat caj beberapa hinggit pun kami sanggup..

    http://chotfhotography.fotopages.com/
    http://gayaruangkepelbagaian.wordpress.com/

  14. #44

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana








  15. #45

    Re: Foto | Beginners' Outing, Taman Tasik Perdana

    nasib baik hanty tak snap aku sebab dia syibuk ngan SP90 memacrokan spider hahahhahahha ... hanty lah orang pertama kena skodeng ngan aku gak hahahahhahahahhahaa ..

    hanty sorry la tak cakap nak 'ilang' tetiba ajek dah menghilangkan diri ...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •