Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 110 of 110

Thread: Zoo Negara Reloaded

  1. #106

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Zoo Negara Reloaded

    ..hanty ke zoo negara minggu lepas untuk keluarkan peluh tidak sihat..mmg tujuan untuk jumpa sedara ni jer..



    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  2. The Following User Like This Post:


  3. #107

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    rumah kotai pekerja kontrak
    Posts
    1,028

    Re: Zoo Negara Reloaded

    Sangat-sangat suka gambar rimau tengah peluk pokok tu....sangat-sangat mesra muka nya....manja bebeno....

  4. #108

    Re: Zoo Negara Reloaded

    Quote Originally Posted by aji View Post
    tips ni saya dapat juri masa contest kat zoo dulu
    terima kasih kat zainal halim

    bila kita shoot minatang (binatang) kat zoo
    cuba elakkan nampak minatang tu berada lam zoo
    jaga-jaga background
    kalau boleh jangan bagi nampak pagar, tong sampah, getah paip dsb

    tunggu moment tu sampai
    kadang-kadang nak dapat gambar singa bukak mulut pun
    kat sejam kita tunggu
    setiap binatang ada perangai dia
    banyakkan tengok contoh-contoh gambar minatang kat poskad, majalah dll

    try elakkan gi outing ramai-ramai macam nak gi funfair
    cukup sekadar 2-3 orang je

    datang awal pagi
    lebih banyak aktiviti binatang yg best-best dapat kita tengok waktu ni

    upload gambar yg anda dah shoot tu
    anda kena berbangga dgn hasil sendiri dulu sebelum org lain menghargainya

    last sekali
    jangan lupa raya rumah hanty zeng tows
    ada pizza oo macam tahun lepas
    thanks for sharing.. gud info....

  5. #109

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    all my material is Copyright © jgn cuba2 curik haaaaaaa
    Posts
    214

    Re: Zoo Negara Reloaded

    kongsi sekeping gambar zoo...

    | DA35mm | DA10-17mm | DA16-50mm | DA18-135mm | DA55-300mm |
    | FA77mm |

  6. #110

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    KL, Selangor, Melaka, Perak
    Posts
    354

    Re: Zoo Negara Reloaded

    ari ahad lepas jalan2 sorang gi Zoo Negara ..so ade skit gmbar share minta pndapat huhu still belajar (70300 non vr not 2.8 & kaki pod hehe)



    Kanggaro



    Orang Utan



    Kura Kura


    Orang Utan


    Bangau


    Harimau Malaya
    A good photograph is knowing where to stand

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •