Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 51

Thread: Koleksi Gambar - Melaka Bandaraya Bersejarah

  1. #31

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Malacca
    Posts
    2,877


    Polini Fotografik Sdn Bhd.
    Tel: 012-6688613

  2. #32

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Baru apply PR Msia
    Posts
    904
    Quote Originally Posted by ambig
    Perkampungan Ikan Bakar Terapung Umbai Baru



    ambig,

    tempat nih di mana.... mlm tuh pak mat gi tempat yg lama..
    Pak Mat, setakat fotographer syiok sendiri!

  3. #33

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Malacca
    Posts
    2,877
    :arrow: deleted
    Polini Fotografik Sdn Bhd.
    Tel: 012-6688613

  4. #34

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Malacca
    Posts
    2,877
    sg mlk...

    Polini Fotografik Sdn Bhd.
    Tel: 012-6688613

  5. #35

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    putrajaya
    Posts
    315
    green-apple nk try post jugak about melaka....
    muzium lebah sedunia


    taman botanikal melaka

  6. #36

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Kuala Lumpur Malaysia
    Posts
    961
    nak mencelah jugakkkk

    Melaka Dinihari

    019-2651622
    faizalorca@yahoo.com.my
    http://www.flickr.com/photos/faizalomar/ AMARAN!KALAU TAK KUAT IMAN JANGAN MEMANDAI MANDAI KLIK LINK NI
    http://faizalomar.multiply.com/video

  7. #37

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    putrajaya
    Posts
    315
    perigi hang tuah

  8. #38

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Malacca
    Posts
    2,877

    Re: Koleksi Gambar - Melaka Bandaraya Bersejarah





    Menara Taming Sari which located at Jalan Merdeka, Banda Hilir, Melaka was opened on 18 April 2008. The 110 metre viewing tower was designed based on the legendary Taming Sari Keris.
    Polini Fotografik Sdn Bhd.
    Tel: 012-6688613

  9. #39

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    kuL!M - Pokok s3N@ (kedah)
    Posts
    378

    Re: Koleksi Gambar - Melaka Bandaraya Bersejarah

    nak letak jugaklah walau tak chantek...


    dan satu lagi


    dan lagi


    dan lagi

    dan terakhir
    seorang amatur yang hobinya mengambil gambar seminggu sekali dikala kesunyian

  10. #40

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Setiawangsa, KL
    Posts
    507

    Re: Koleksi Gambar - Melaka Bandaraya Bersejarah

    ~ya...menyelit jugalah...


    ~Masjid Selat Melaka...di Pulau Melaka..menghadap Selat Melaka..semestinya di negeri Melaka...

  11. #41

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Sunway-S.Alam-PJ-Melaka
    Posts
    143

    Re: Koleksi Gambar - Melaka Bandaraya Bersejarah



    at the back alley..
    m.a.x.i.s.2.5.1.2.8.6.2
    Canon:// 350D / 18-55mm / Sigma 18-200mm DC OS / Nissin Di-622
    http://www.flickr.com/photos/jass80/

    Your first 10,000 photographs are your worst
    -Henri Cartier Bresson-

  12. #42

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,424

    Re: Koleksi Gambar - Melaka Bandaraya Bersejarah

    tak yah buka topik baru selit sini jer aar eik?
    planetarium dan subaidah dari MITC...actly blind shot ni..huluq kluaq tgn dari celahtngkap yg tak boleh dibuka..
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  13. #43

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,424

    Re: Koleksi Gambar - Melaka Bandaraya Bersejarah

    actly both pictures ada skit senget tapi hanty dah ejassss..blind shot maa.sure got senget2 oneee...
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  14. #44

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,424

    Re: Koleksi Gambar - Melaka Bandaraya Bersejarah

    jgn hengat kat the curve jer ada aym penyet..kat kota fesyen air keroh pun ada tau...apa lagi Tuan Hj Askme??bila nak bawa kami naik 4x4 outim mkAN SINI?
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  15. #45

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,424

    Re: Koleksi Gambar - Melaka Bandaraya Bersejarah

    Jika anda ke Air Keroh..jgn tidak singgah di Planetarium ni...dan jgn lupa saksikan 3D show nya..superb!!


    kat luwau jer bole amik gambau..kat dlm tak boleh!


    ni posing tiset Fotomedia Malaysia tgh panas sesajer nak ekseng ngan korang aaar.
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •