Results 1 to 5 of 5

Thread: Peringatan kepada semua ahli tentang reply di My Lens

  1. #1

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Peringatan kepada semua ahli tentang reply di My Lens

    Ini ada satu pengumuman kepada semua ahli terutamanya yang selalu reply di myLens ,

    sebarang reply ringkas seperti "

    welkom
    welkam to FMDC...

    dan yang sewaktu dengannya adalah di HARAM kan sama sekali,
    semua mereka yang mendaftar di sini sememangnya di alu-alukan.
    jadi tak perlu nak reply sedemikian dan pula di lakukan berkali-kali dalam topik-topik mylens
    ada bebeberapa ahli yang telah di kenalpasti selalu melakukan sedemikian dan di nasihatkan supaya bertaubat dengan segera,
    tidak ada faedah reply2 berbentuk sedemikian kecuali jika ada sebarang pertanyaan tentang peribadi ahli-ahli yang baru mendaftar tersebut
    tidak ada masalah untuk membuat reply bertanya dan bermesra.

    di harap semua dapat ambil perhatian dan moderator terbabit sila peka terhadap perkara ini,
    jika ada lagi reply sedemikian sila delete dan laporkan nickname user terbabit kepada pihak admin untuk tindakan lanjut.


    terima kasih.


    s.k / adminteam & moderator mylens

  2. #2

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Peringatan kepada semua ahli tentang reply di MyLens

    haa...igt semua pesanan ni..jangan ambil mudah, betul tu kadang2 hanty tak jadi nak mengalu2kan ahli baru sebab hanty berfikiran yg serupa, tidak ada makna setakat welcoming kerana sedia maklum semua ahli are welcomed :lol: pada pandangan peribadi hanty, sebagai ahli telah lebih dahulu mendaftar, elok kita ajukan soalan2 berdasarkan kepada "fakta asas" diberikan oleh ahli baru tersebut. Disitulah bermulanya breaking the ice, yg tak tahu jadi tahu, yang dah tahu bertambah tahu....aa betul macam tahu bakar...isk sorry melalut..whatever, ada kesinambungan cerita...believe me kadang2 bila kita tanya dan tanya rupa2 si Anu tersebut mungkin old flame kita ke, atau pernah kita blasah dalam bas sekolah satu ketika dulu...(Dome-hanty berdiri utk diperbetulkan jika hanty tersalah dalam pandangan hanty ini) :wink:
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  3. #3

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    3,872

    Re: Peringatan kepada semua ahli tentang reply di MyLens

    theheheheeee...... skali kena batang hidung laaaaaa....hhehehee

    okengg...... brita faham..... keny rogest

  4. #4

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    place where no other
    Posts
    1,708

    Re: Peringatan kepada semua ahli tentang reply di MyLens

    woho... noted... akan di semak time to time... tima kasih en dome.
    .::. Shoot for the moon. Even If I miss, I'll land among the stars.::.

    Ismariza's Flickr™ | My Photo | Underoneroof Wedding Gallery

  5. #5

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    sbrg.jaya,penang
    Posts
    55

    Re: Peringatan kepada semua ahli tentang reply di My Lens

    huhuhuuuu.....arjuna was here....dh lama dgr FMDC ni..tapi teman ni baru je join...x sangka best plak.Sebab utama teman ni idok le terer mne mmcm yg teman nengok kt forum ni...hebat2 blake.kiranye lepas ni bleh le teman kongsi ilmu2 foto ni ye.teman baru nak blajo.harap2 ade le kengkawan yg sudi memberi tunjuk ajar....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •