Page 3 of 18 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 258

Thread: List Photographer Melaka

  1. #31

    Re: List Photographer Melaka

    Salams kepada sahabat2 sekalian. Kalau ada TT roger2kan kat saya yer.... 019-6679077.
    Lama sangat saya tak joint knowledge sharing dlm TT gang Melaka yg biasa diadakan oleh kawan2. So, kalau ada nanti just sms me.
    Shoot With One Eye Open

  2. #32

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Malaysia
    Posts
    50

    Re: List Photographer Melaka

    Quote Originally Posted by ismailsaid View Post
    Salams kepada sahabat2 sekalian. Kalau ada TT roger2kan kat saya yer.... 019-6679077.
    Lama sangat saya tak joint knowledge sharing dlm TT gang Melaka yg biasa diadakan oleh kawan2. So, kalau ada nanti just sms me.
    kata nak join. bila tiba masa, x nampak pun....................
    meniru adalah salah satu cara belajar. tak salah kalau kita meniru sesuatu yang baik

  3. #33

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    melaka,batu berendam
    Posts
    213

    Re: List Photographer Melaka

    salam...hmm bile g nak TT...
    raya cine nie xder ker?

  4. #34

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    University of Malaya
    Posts
    900

    Re: List Photographer Melaka

    watlah satu tt masa rayecina nie.. kalau kebetulan ada di melaka leh join..

  5. #35

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    cyberjaya
    Posts
    4,340

    Re: List Photographer Melaka

    salam semua.....

    Nama saya Muhamad Hanafi..
    asal sungai udang melaka.... but now staying at Sayaberjaya, Selangor...
    ade gak kadang2 job kat melaka.....
    saya pon budak baru belajau...
    kalau salah tolong kutukkan.....

    my flickr :
    www.flickr.com/photos/akuss15

    tenkiuuuuu
    Mengkomen lebih senang daripada membuat apa yang dikomen sendiri.....

  6. #36

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Malaysia
    Posts
    50

    Talking Re: List Photographer Melaka

    Quote Originally Posted by emran View Post
    watlah satu tt masa rayecina nie.. kalau kebetulan ada di melaka leh join..
    alamak ai............rugi terlepas, balik kampung la bro....otai macro nih....
    meniru adalah salah satu cara belajar. tak salah kalau kita meniru sesuatu yang baik

  7. #37

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Puchong Selangor Malaysia
    Posts
    284

    Smile Re: List Photographer Melaka

    Saya orang Melaka.org Kampung Kandang....tp sekarang stay kat Puchong ..selalu gak balik kg...

    baru gak guna DSLR...

    blum ader project lagi...

  8. #38

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    kay ell....
    Posts
    19

    Re: List Photographer Melaka

    cm best jer ...nk join bleh??huhu..


    www.flickr.com/photos/shidane


    012-3725404
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    + www.luvlyclick.com +

  9. #39

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    PeeDee-Malacca
    Posts
    24

    Re: List Photographer Melaka

    alfitri-masjid tanah...012-6886596

    nak tag along dgn korang....noobie...

    kalu ada TT Melaka..jgn lupa SMS ok...
    i'm a love to shoot nice scenes....but i'm not a shooter...

  10. #40

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    426

    Re: List Photographer Melaka

    List dah ada... jadik utk 2009 nie apa xtvt? jom bikin setup satu xtvt amacam? aku bukanlah orang Melaka but kalu kengkawan dari Melaka bikin xtvt huhuhuhu mau gak join sekaki
    .::[x]:

  11. #41

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    PeeDee-Malacca
    Posts
    24

    Re: List Photographer Melaka

    aku beres jer....

    kalu ada geng2 FMDC area Alor gajah/sg udang/mastanah(org Melaka)....

    boleh kita TT skali sabtu depan ke...21 feb 09...ada beran ke? hehehe...

    banyak aku nak Q&A dgn korang ni.....
    i'm a love to shoot nice scenes....but i'm not a shooter...

  12. #42

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Puchong Selangor Malaysia
    Posts
    284

    Re: List Photographer Melaka

    Saya pun nak join gak...

    Asal dari Kg Kandang....

  13. #43

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    28

    Re: List Photographer Melaka

    Mmmm...nak join gak.....
    Tom
    0195388835
    setiap detik adalah peluang untuk kita adaptasikan

  14. #44

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    melaka,batu berendam
    Posts
    213

    Re: List Photographer Melaka

    amacam..senyap jer.....

  15. #45

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    World Heritage Place
    Posts
    153

    Re: List Photographer Melaka

    hehehe itu la masalahnye..
    aku dah byk kali menunggu..


    la la la la la

    ape pon saper nak berhubung dgn aku area melaka tengah / duyong
    0196321779 ad

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •