View Poll Results: AJK sementara ni pun boleh jugak dicalonkan.

Voters
64. You may not vote on this poll
  • Setuju

    28 43.75%
  • Tidak Setuju

    5 7.81%
  • Memang patut pun dicalonkan

    11 17.19%
  • Eh! Memang le kena calon

    8 12.50%
  • Calonkan aje diorang ni!

    12 18.75%
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 55 of 55

Thread: Ditutup | Pencalonan AJK FMDC Sessi 2008–2010

  1. #46

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di depannya masjid, di belakangnya mini market..
    Posts
    2,323

    Re: Pencalonan AJK FMDC Sesi 2008 – 2010

    Kak Zain...saya punyer pencalonan dah terima ke?
    “the only time politicians tell the truth is when they call each other liars” http://abahwafi.fotopages.com

  2. #47

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Pencalonan AJK FMDC Sesi 2008 – 2010

    sudah, terima kasih abahwafi..kami AJK sementara ada menerima pencalonan tidak mengikut syarat..w/bagaimana pun kami akan cuba setelus mungkin dalam lapuran kami nanti...
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  3. #48

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Pencalonan AJK FMDC Sesi 2008 – 2010

    Walaupun slow tapi rasanya setiap DUN dan persempadanan pilihanraya telah ada calon-calonnya, dan yang terbatal oleh sebab tidak ikut syarat pencalonan pun ramai juga :twisted: ....yang tidak ada langsung pencalonan kami akan bincangkan plan B..jgn khuatir apa juga hasil perbincangan nanti akan kami maklumkan disini.

    anda belum terlewat masih boleh hantar pencalonan anda melalui email atau PM.
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  4. #49

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206

    Re: Pencalonan AJK FMDC Sesi 2008 – 2010

    Disebabkan response yg diterima agak mendukacitakan ,apa kata , SPR sementara diberikan kuasa sepenuhnya utk membuat perlantikan terus utk Ahli2 Yang Berhormat.
    Jimat masa sikit.

  5. #50

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Pencalonan AJK FMDC Sesi 2008 – 2010

    aaar...malam ni dah malam jemaat (mendalam makna bagi mereka yang faham ni.. butet, ND,Azryshah korang bujang dediamlah jgn sengeh2)....esok hari jemaat 20 Jun 2008..ada berapa jam lagi eik??cuba korang tolong kigherkan..aar takper saper yg belum hantar pencalonan elok antau kang kami buat keputusan kami sendiri macam saranan abg Askme korang tu kang koghang jangan salahkan kami..salahkan diri koghang sendiri eik... :twisted: ..aa...apa lagi antau antau ..cuma email atau PM sahaja..esok hari terakhir...!!!
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  6. #51

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Shah Alam
    Posts
    1,206

    Re: Pencalonan AJK FMDC Sesi 2008 – 2010

    Bump.
    Ada masa kurang dari 17 jam lagi untuk anda semua membuat pencalonan.

  7. #52

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: Pencalonan AJK FMDC Sesi 2008 – 2010

    dah buat dah
    postponed dari sehari ke sehari
    baru pagi ni dapat buat
    mari kita tengok siapa yang kena
    ttthehe
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  8. #53

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Pencalonan AJK FMDC Sesi 2008 – 2010

    terima kasih Aji. Memandangkan hari ni hari terakhir..sesiapa yang rasa sukar untuk menghantar pencalonan ke setiap AJK yang telah ditentukan, anda boleh hantar satu email atau satu PM untuk setiap semua pencalonan kepada mana2 AJK sementara..

    aaa...lelong lelong...last day ma.... :lol:
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  9. #54

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: Pencalonan AJK FMDC Sesi 2008 – 2010

    10 minit jugak nak pikir calon-calon yang layak tadi
    insyaAllah
    saya trust gila kat calon-calon saya tadi
    dan dah tentu saya akan sokong diorang masa kempen pilihanraya nanti

    saya tak main belasah je tadi
    setiap calon tu mempunyai kreadibiliti masing-masing

    senarai pihak pentadbiran fmdc yang baru yang saya calonkan ni
    memang best gila
    secocok dengan kehenseman & vogue masing-masing
    mari kita tengok siapa yang kena
    ttthehe

    kita kena tukar pentadbiran sekarang ni
    bagi can kat orang lain
    tak cuba mana tau kan
    kalau takut cabaran jangan cakap pasal perjuangan
    wakakaka
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  10. #55

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Hari Terakhir | Pencalonan AJK FMDC Sessi 2008–2010

    Terima kasih kepada ahli yang telah menghantar pencalonan AJK FMDC SESI 2008-2010. Izinkan saya menutup topik ini dan dengan ini juga dimaklumkan semua pencalonan dihantar selepas jam 12.00 mlm pada 20 Jun 2008, waktu Malaysia Barat tidak diterima dan dianggap terbatal. Harap maklum dan terima kasih sekali lagi.
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •