View Poll Results: Perlukah Jawatan Presiden FMDC Sesi 2008 - 2010 di Pertandingkan?

Voters
85. You may not vote on this poll
  • 1. PERLU

    46 54.12%
  • 2. TIDAK PERLU

    39 45.88%
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 55

Thread: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

  1. #31

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    manjung --> genting highland --> kl --> putrajaya --> uiam gombak
    Posts
    128

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    Quote Originally Posted by rburns
    Quote Originally Posted by wan_p
    ala hanty.. bila lagik FMDC nak ada presiden wanita yang pertama?

    pakistan dah ada.. bangladesh dah ada. filipina dah ada.. uk dah ada...
    bahaya beb.. kang ada insiden bom mengebom lak kang..!!
    ko tau la kalo pompan2 ni jadik presiden... hehehe...
    tapi kalo ramai nak anty... kita leh gugurkan anty dulu dari ajk sementara untuk masuk bertanding..
    kalau itu alasan dia.. hehehe

    wei korang ni ni belum pilihanraya ni... ni baru nak poll jawatan presedien nak kekal atau bertanding..?
    xkan baru sikit jer...? mana yang lain.....? mengikut undang2 persatuan dan kelab di Malaysia, separuh daripada ahli perlu menghadiri dalam mesyuarat untuk ajk membuat keputusan.. hehehe
    betul cakap ko tu burn..
    nanti dier beli 'meriam besar kaler putih'... meleleh air liur aku
    siap buleh jadik mesengan lagik... ekekekekeke :lol:
    Manjung Mari Tarak Sombong....

  2. #32

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    dah dah teruskan dgn poll ni dulu, yang dah termaktub dlm syarat tidak boleh sewenang2nya ditukau utk tujuan tertentu..kita akan cuba jalankan amanah ni sedaya telus yang mungkin...majulah sukan untuk negara..
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  3. #33

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    saya menyokong zainzubir dilantik sebagai presiden wanita pertama fmdc
    bila dia kena tembak (saya sendiri akan tembak dia masa berarak kat putrajaya nanti ttthehe)
    baru la kita naikkan jeneral buttet
    masa tu baru la hail amer fmdc dibawah pemerintahan tentera pulop

    undilah zainzubir
    undilah buttet awakniketetatnan (sebutan "awak ni ke ted adnan?")
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  4. #34

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    kang hanty membelakangi ahli SPR dan buat keputusan sendiri kang Aji :twisted: ...(Aji buat masa ni takder power lagi dah, dah bubarrr!!!) Actually ikut SPR tak nak pertandingkan jawatan ini, tapi tulah kang kata SPR terima BWW sebiji sorang ler pulop hi hi.. :lol: Apa2 pun SPR sedang giat dan gigih fikirkan nak guna "ink" ke nak "tatoo" permanently dlm pengundian nanti..berat gak tugas SPR ni eik??ni tgh pasang plastik depan rumah kot kot kena baling cat merah ler pulop...
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  5. #35

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Bertam City
    Posts
    2,010

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    Dah vote...

  6. #36

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    3,872

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    apa barang balik cat........ baling trus molotov cocktail

    tttheheeee........

    *buttet = awakniketetatnan ke?

    p/s :: klu da undi, pastu nak tukar jawapan bleh tak SPR??

  7. #37

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    manjung --> genting highland --> kl --> putrajaya --> uiam gombak
    Posts
    128

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    Quote Originally Posted by msharq
    apa barang balik cat........ baling trus molotov cocktail

    tttheheeee........

    *buttet = awakniketetatnan ke?
    giler ah sharq.. main baling2 molotov cocktail lak...
    tak baik ler... lenkali curik jer tayar kreta 4 biji terus..
    lagik best... ot lak...

    pilihanraya bila nak buat <-- dlm topik lagik nie..
    Manjung Mari Tarak Sombong....

  8. #38

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ibu Pejabat Atas Bukit
    Posts
    2,452

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    Quote Originally Posted by msharq
    apa barang balik cat........ baling trus molotov cocktail

    tttheheeee........

    *buttet = awakniketetatnan ke?

    p/s :: klu da undi, pastu nak tukar jawapan bleh tak SPR??
    ko penah kena mandi dgn cat putih x sakir...?!! :evil:

    p/s: bila kau kawin nanti.... lepas akad nikah tetiba lak ko nak tukar pengantin pompan lain.... agak2 ko la... sapa yg tunjal kepala ko dulu?!! pengantin pompan? bapak pengantin pompan? tok kadi? bebudak basuh pinggan kat belakang?! atau kesemua di atas?!!
    :: o-i+e=2x5=11 ::


    MY FLICKR

  9. #39

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    State of Silver
    Posts
    5,364

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    acik zain, undian nie kalau tak dpt 2/3 kira tak sah kan..kan..kan
    Friendship is The Union of Spirits, a Marriage of Hearts, and The Bond thereof Virtue..

    Fotopages - http://azryshah.fotopages.com
    Blog - http://lanunlaut.blogspot.com
    Flickr - http://www.flickr.com/photos/azrysyah/

  10. #40

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Di Skrin Monitor Anda
    Posts
    2,292

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    dr 4906 yg register... takkn baru 70 org vote?
    mana yg lain? kat topik2 yg lain nmpk meriah plak...
    kena ltk banner bsr2 kt index page kot.. baru depa ni prasan...
    Once photography enters your bloodstream, it's like a disease.

    Mudme's Flickrâ„¢ | UnderoneroofCreative.com Website

  11. #41

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    State of Silver
    Posts
    5,364

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    banyak jugak yeek ahli FMDC nie.. cadangan letak poll nie kat index atau access yang senang ahli nampak :lol:
    Friendship is The Union of Spirits, a Marriage of Hearts, and The Bond thereof Virtue..

    Fotopages - http://azryshah.fotopages.com
    Blog - http://lanunlaut.blogspot.com
    Flickr - http://www.flickr.com/photos/azrysyah/

  12. #42

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    3,872

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    Quote Originally Posted by rburns
    ko penah kena mandi dgn cat putih x sakir...?!! :evil:

    p/s: bila kau kawin nanti.... lepas akad nikah tetiba lak ko nak tukar pengantin pompan lain.... agak2 ko la... sapa yg tunjal kepala ko dulu?!! pengantin pompan? bapak pengantin pompan? tok kadi? bebudak basuh pinggan kat belakang?! atau kesemua di atas?!!
    kawen lain citer.....wkakakakakka...... sorang tu sorang je lah......towwss......

    mn tau kot2 SPR bleh rasuah ke.......tthehheee..... aku blanja la nasi ayam melawati sepinggan :twisted:

    heheheh saja kasi meriah topic nih...... a'ah skit je yg undi......

  13. #43

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    korang undi jerlah dulu..jgn risau 2/3 ke 18/18 kami di SPR tentu akan buat keputusan sepakat..insyaallah.
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  14. #44

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Cheras (KL)
    Posts
    263

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    so fast sudah another fiscal year.

  15. #45

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    State of Silver
    Posts
    5,364

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    dah lama pun kami undi.. hehehe
    Friendship is The Union of Spirits, a Marriage of Hearts, and The Bond thereof Virtue..

    Fotopages - http://azryshah.fotopages.com
    Blog - http://lanunlaut.blogspot.com
    Flickr - http://www.flickr.com/photos/azrysyah/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •