View Poll Results: Perlukah Jawatan Presiden FMDC Sesi 2008 - 2010 di Pertandingkan?

Voters
85. You may not vote on this poll
  • 1. PERLU

    46 54.12%
  • 2. TIDAK PERLU

    39 45.88%
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 55

Thread: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

  1. #1

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    Sedia maklum jawatan Presiden FMDC adalah jawatan yang amat penting demi pembangunan FMDC secara keseluruhan. Oleh yang demikian ahli FMDC diminta membuat pemilihan samaada jawatan Presiden yang di pegang oleh Encik Rasyid Yusof (Aji) sebelum pembubaran ini perlu di pertandingkan atau tidak. Jika majoriti mengatakan PERLU di pertandingkan kami ahli jawatankuasa sementara pemilihan AJK baru sesi 2008 -2010 akan membuka pencalonan untuk jawatan Presiden ini. Jika majoriti mengatakan TIDAK PERLU, maka jawatan ini tidak akan dipertandingkan bagi sesi 2008 -2010 dan Encik Rasyid Yusof akan kekal sebagai Presiden FMDC untuk sesi 2008 - 2010.

    Harap buat pilihan anda dalam masa 7 hari mulai 1 Jun hingga 7 Jun 2008.

    link berkaitan
    viewtopic.php?f=47&t=8525
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  2. #2

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    mestilah perlu
    ada lak main tanya-tanya macam ni :evil:
    perlunya tsunami pentadibiran dalam fmdc ni hanty
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  3. #3

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    Ramai yang mahukan Aji terus menerajui FMDC sebagai Presiden, oleh itu semasa jawatankuasa pemilihan bermesyuarat pada 30 May lepas, kami memutuskan untuk membuat poll demi memastikan "keputusan di tangan ahli FMDC" dan bukan kami . Kami cuba jalankan amanah ini setelus mungkin. Harap maklum. :twisted:
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  4. #4

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    terengganu
    Posts
    4,608

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    assalamualaikum hanty dan rakan2 sekalian..

    lama sungguh tidak berbicara panjang lebar di sini. maklumlah komitmen kerja menjadikan saya agak bz.

    pendapat saya : setakat ini aji telah menyumbangkan terlalu byk hinggakan terasa terlalu sayang utk saya lepaskan beliau daripada kawatan yang dipegangnya sekarang. komitmen beliau yg tinggi menyebabkan saya masih percaya yang beliau masih mampu menerajui FMDC utk beberapa tahun lagi... dan jika komitmen ini masih dikekalkan, saya tidak was2 utk memilih beliau sebagai presiden seumur hidup FMDC.

    namun begitu, itu hanyalah pendapat saya. perlu dikira juga pendapat ahli2 fmdc yang lain. namun bg pihak saya selaku salah seorg VJK FMDC dan ahli FMDC, aji masih mampu untuk mengetuai FMDC dengan penuh kegemilangan...

    tq

  5. #5

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    N3º 47.073, E103º 16.347 (Kuantan)
    Posts
    3,106

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    Saya pun sokong aji. Tapi saya rasa jawatan presiden perlu dipertandingkan sekiranya ada pencalonan. Jangan jadi macam sesetengah parti politik.

  6. #6

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    AROUND E101 41.785
    Posts
    155

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    NOTA BUAT PRESIDEN

    Walaupun saya adalah antara members yang 'sepi', rasanya buat masa sekarang, ianya tidaklah perlu dipertandingkan di mana2 peringkat. Aji mempunyai "personal touch"nya sendiri dan saya perhatikan komitmen beliau amatlah luarbiasa.
    Namun jika ada members yang lain memerlukan suntikan berbeza dari pemimpin baru,dan ada calon² berkaki lebar, ia tidak menjadi masalah.

    TELUS | MULUS | TULUS

  7. #7

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Balai Polis Bkt Kepong
    Posts
    11,513

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    SAYA MAHU PERUBAHAN SOKONG ...KITA PERLU TUKAR PRESIDEN....
    artist always say "great images" , " great colour", "perfect timing"..but gearhead always says "what camera did you use" . what lens did you use?", " can we see the EXIF data for the picture"..wakakakakka

  8. #8

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Mount Everest
    Posts
    8,672

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    Pada pendapat saya, dalam apa2 jua pemilihan seorang presiden, pencalonan wajib dijalankan supaya ianya sah, adil dan saksama.
    Walaupun saya akui yang saya masih mahu saudara Aji menjadi Presiden utk seumur hidup, tetapi ianya perlu melalui proses yang adil.
    Secara tidak langsung, ianya nampak lebih professional dan matang.

    Jadi, saya cadangkan supaya pencalonan jawatan Presiden FMDC tetap diteruskan.
    Kita lihat dulu bagaimana senarai nama calon yang akan dipertandingkan untuk jawatan Presiden.
    Sekiranya hanya nama Aji sahaja dicalonkan, secara automatik, Aji menang tanpa bertanding.

    So, sape nak Aji jadi Presiden...takyah calonkan orang lain. Kita calonkan nama dia je..hehehe...

  9. #9

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spiderville
    Posts
    6,685

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    kita perlu adakan perebutan jawatan presiden agar buleh membuktikan yang aji presiden popular tanpa was-was. kalau tidak dipertandingkan, nanti bila ada bunyi yang mendengung2 kat background tu nanti sape lak nak jawab?
    Shoot all the way because that's the way to shoot.

    Spider Blog: http://malaysianspiders.blogspot.com

    Spider Directory: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/

  10. #10

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    terengganu
    Posts
    1,233

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    kenapa saya suka aji, sebab dia best..kalau nak mengundi pun aku nak undi aji je..hehehe..
    Photography to the amateur is recreation, to the professional it is work, and hard work too, no matter how pleasurable it my be

    http://www.markless.org
    http://www.flickr.com/markless

  11. #11

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di depannya masjid, di belakangnya mini market..
    Posts
    2,323

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    Quote Originally Posted by aji
    mestilah perlu
    ada lak main tanya-tanya macam ni :evil:
    perlunya tsunami pentadibiran dalam fmdc ni hanty
    Anda tak perlu bersuara di sini....biar kami yg tentukan :lol:
    “the only time politicians tell the truth is when they call each other liars” http://abahwafi.fotopages.com

  12. #12

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Johor Bahru, Malaysia
    Posts
    2,256

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    saya suka Aji sebab..

    1. aji ader BMW
    2. Aji ader D3
    3. Aji ader duit banyak...ekekkeke
    4. dan...Aji ader segala-galanya...

    aku sokong kalau jawatan ni dipertandingkan...tapi gerenti Aji menang besar....

  13. #13

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    BUMP! tak bump kan kata AJK sementara tak buat kerja ler pulop...
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  14. #14

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Mount Everest
    Posts
    8,672

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    hmm..takkan 45 votes je...mana yg lain2?
    come on..jalankan tanggungjawab anda...

  15. #15

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Di Skrin Monitor Anda
    Posts
    2,292

    Re: Poll: Perlukah Jawatan Presiden FMDC di Pertandingkan?

    mgkn ada yg lama tak online...
    kena PM setiap memberlist la kot...
    Once photography enters your bloodstream, it's like a disease.

    Mudme's Flickr™ | UnderoneroofCreative.com Website

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •