Page 3 of 30 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 443

Thread: 30 Aug | FMDC-PETRONAS Konvoi Merdeka KL-Cherating '08

  1. #31

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    cyberjaya-sri kembangan-bangi-kajang
    Posts
    206

    Re: Konvoi Merdeka Kembali Lagi | 2008

    count me in....apa apa pon ikut sahaja....nyehnyehneyh....nak naik sentra gak la ...bule ke?

  2. #32

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    TRG
    Posts
    4,425

    Re: Konvoi Merdeka Kembali Lagi | 2008

    sokong program ni..
    sokong diawalkan sminggu..
    sokong dibuat di cherating (dekat sikit ngan umah).. bleh gi ngan muto.

    bila dekat puasa tu, biasa ada makan2 besar menjelang ramadhan....
    minta hotel potong kamben aa..
    SeHero mana pun, tetap anak mak, hamba Tuhan....
    http://flickr.com/photos/ieman

    "Oh Allah, bantulah kami dalam menyempurnakan amalan agama kami di samping menentang musuh-musuhMu"

  3. #33

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    3,872

    Re: Konvoi Merdeka Kembali Lagi | 2008

    Quote Originally Posted by heroMak
    sokong program ni..
    sokong diawalkan sminggu..
    sokong dibuat di cherating (dekat sikit ngan umah).. bleh gi ngan muto.

    bila dekat puasa tu, biasa ada makan2 besar menjelang ramadhan....
    minta hotel potong kamben aa..
    avam hero nak potong kamben ke? klu kita org datang sana? ekekekekek

    lama tak dengar kabor berita.......avam heroes nims

  4. #34

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    10km to dead sea
    Posts
    3,655

    Re: Konvoi Merdeka Kembali Lagi | 2008

    hehehe...nak ikut,,,nak naik kete hero tamil kat atas ni....

  5. #35

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    place where no other
    Posts
    1,708

    Re: Konvoi Merdeka Kembali Lagi | 2008

    hahahaha... zilzals macam tau2 je shakir hero tamil.... rasa2 kalau dah ramai nak cepatkan seminggu.. nanti kene bincang semula.. so far takde perubahan lagi...
    .::. Shoot for the moon. Even If I miss, I'll land among the stars.::.

    Ismariza's Flickr™ | My Photo | Underoneroof Wedding Gallery

  6. #36

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    place where no other
    Posts
    1,708

    Re: Konvoi Merdeka Kembali Lagi | 2008

    hahahaha... zilzals macam tau2 je shakir hero tamil.... rasa2 kalau dah ramai nak cepatkan seminggu.. nanti kene bincang semula.. so far takde perubahan lagi...
    .::. Shoot for the moon. Even If I miss, I'll land among the stars.::.

    Ismariza's Flickr™ | My Photo | Underoneroof Wedding Gallery

  7. #37

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Mount Everest
    Posts
    8,672

    Re: Konvoi Merdeka Kembali Lagi | 2008

    Aktiviti ini masih dlm perbincangan. Setakat ni ada beberapa org yg dah volunteer utk melaksanakan aktiviti ni.
    Kami akan maklumkan & confirmkan paling lewat pun hujung bulan ni.

    oi Rburns!...mana ko?..hehe

  8. #38

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    place where no other
    Posts
    1,708

    Re: Konvoi Merdeka Kembali Lagi | 2008

    ntah mane rbuns... aku tak kesah mane2... tiba masa tugas aku nanti.. aku jalan je... hehehehe.. tunggu yang arif rbuns je lagi ni...
    .::. Shoot for the moon. Even If I miss, I'll land among the stars.::.

    Ismariza's Flickr™ | My Photo | Underoneroof Wedding Gallery

  9. #39

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Mount Everest
    Posts
    8,672

    Re: Konvoi Merdeka Kembali Lagi | 2008

    Kami nak lantik :-

    Team Konvoi
    Team Penginapan (yg ni maybe geng2 timur)
    Team Design
    Team Aktiviti

    tu je kot takat ni...silalah volunteer utk masuk mana2 team..hehe

  10. #40

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    TRG
    Posts
    4,425

    Re: Konvoi Merdeka Kembali Lagi | 2008

    ada perkembangan?

    ramai orang nak kosongkan tarikh kalu betul2 jadi ni..
    SeHero mana pun, tetap anak mak, hamba Tuhan....
    http://flickr.com/photos/ieman

    "Oh Allah, bantulah kami dalam menyempurnakan amalan agama kami di samping menentang musuh-musuhMu"

  11. #41

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: Konvoi Merdeka Kembali Lagi | 2008

    burn kata hari tu dia open kat 20 kereta je
    ingat malam ni ND kena gi rumah dia jap tok pintu confirm lagi
    burn ada gak ajak datang umah dia makan nasik
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  12. #42

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    TRG
    Posts
    4,425

    Re: Konvoi Merdeka Kembali Lagi | 2008

    ok aji..
    kalu ada apa2 perkembangan, gitau aa sambil2 tukar lampin budak tu..
    SMS cam biasa pun takper..

    (nak konvoi ngan BMW je ni ngeh ngeh ngeh...)
    SeHero mana pun, tetap anak mak, hamba Tuhan....
    http://flickr.com/photos/ieman

    "Oh Allah, bantulah kami dalam menyempurnakan amalan agama kami di samping menentang musuh-musuhMu"

  13. #43

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ibu Pejabat Atas Bukit
    Posts
    2,452

    Re: Konvoi Merdeka Kembali Lagi | 2008

    segala-galanya akan ditentukan malam esok...!!
    :: o-i+e=2x5=11 ::


    MY FLICKR

  14. #44

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: Konvoi Merdeka Kembali Lagi | 2008

    macam nak tunggu esok raya ke tak je nims
    ttthehe

    oi tet ekao jangan bakar lomang lu
    aku sarbat pale ko kang
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  15. #45

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Balai Polis Bkt Kepong
    Posts
    11,513

    Re: Konvoi Merdeka Kembali Lagi | 2008

    oit nie sapo celup dalam rendang aku masak nie..aji la nims..aku pelangkong jugak orang tua nie kekekekeke...hehehehe aku kalau kelapangan aku joint
    artist always say "great images" , " great colour", "perfect timing"..but gearhead always says "what camera did you use" . what lens did you use?", " can we see the EXIF data for the picture"..wakakakakka

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •