Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 46

Thread: AJK FMDC Sesi 2008-2010: Keputusan Pemilihan

  1. #31

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    1,813

    Re: AJK FMDC Sesi 2008-2010: Keputusan Pemilihan

    Tahniah kepada Mas Aji, Pokcik & ismariza
    Pemilihan akar umbi nih, bukan cek kosong 2010.
    ade sapa-sapa yg nak buat perakuan bersumpah, memang tidak dilayan
    kalau tahun 1974 dulu di buat, boleh lah di terima...

  2. #32

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Kajang
    Posts
    1,430

    Re: AJK FMDC Sesi 2008-2010: Keputusan Pemilihan

    JOm kita menari pocho pocho ramai ramai.... !!! untuk meraikan kemenangan barisan kepimpinan baru.

    Aji nyer ucapan mabeless lah. more better lah.

  3. #33

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    cheras, kuala lumpur..
    Posts
    263

    Re: AJK FMDC Sesi 2008-2010: Keputusan Pemilihan

    tahniah!
    xsia2 aku undi hehehehehehehe
    tanya yer aji tu mana satu?
    up gambar dgn blazer satu... plz?

  4. #34

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    3,872

    Re: AJK FMDC Sesi 2008-2010: Keputusan Pemilihan

    Quote Originally Posted by dboyfotopages
    tahniah!
    xsia2 aku undi hehehehehehehe
    tanya yer aji tu mana satu?
    up gambar dgn blazer satu... plz?
    dei...ko joing FMDC dari 2005... aji pun ko tak tau ka?? ekekkekee.... aku rase ko penah outims ngan dia skali..... apa daa.....

    aji tak suka pakai kot..tapi dia suka pakai baju MU...

  5. #35

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Johor Bahru, Malaysia
    Posts
    2,256

    Re: AJK FMDC Sesi 2008-2010: Keputusan Pemilihan

    dah ada kerajaan baru ni..
    satu je yg aku harapkan...meriahkan lah rumah ni yg makin suram rasanya..
    teringin nk aktif cam dulu...ada TT..ada outing...di setiap penjuru alam FMDC.
    carilah orang2 yg dulunya aktif...kembalikan mereka disini...
    la nih takat join, pastu senyap...asik2 kita-kita ni lah yg berforum...
    dah xder rekrut baru yg aktif...macam rumah jiran sebelah tu, meriah memanjang.

  6. #36

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: AJK FMDC Sesi 2008-2010: Keputusan Pemilihan

    putera_pawaka & hairulabubakar
    kalau anda tidak ada pape masalah kat sini
    anda boleh berforum macam biasa
    kita pun kawan-kawan
    sana pun kawan-kawan
    so tu pilihan anda

    tak kisah sangat pun pasal kampung ramai ke tak ni
    kat dhaka bangladesh tu ada 20 juta orang compare KL 5 juta
    tapi apasal la orang kat KL ni tak cakap
    "apasal la KL ni tak ramai orang kan best kalau ramai orang macam kat dhaka tu"

    kadang-kadang best gak duduk rumah yang sikit orang
    ramai-ramai tu pun dah macam rumah bangla pulak
    tapi sekali lagi
    tu pilihan anda jugak
    yang penting duduk mana-mana pun
    jadik macam bunga
    semua orang suka

    kalau jadik waima taik cicak sekalipun
    duduk la kat mana-mana pun tetap akan dibuangkan jugak nanti
    percayalah tu

    kalau beli kereta
    kereta second hand/recond berlambak jual kat kedai tepi jalan
    meriah gila
    tapi kalau nak beli brabus etc
    cuma ada beberapa bijik je kat showroom

    kalau kita jalan kat taman semi-D
    tak ramai jugak orang
    tapi kalau duduk flat, apartment, kondo
    ramai gila
    dinding share lantai share
    tak boleh cakap ni dinding aku lantai aku bubung aku etc

    cuba gi sogo time sales
    baju-baju yang berlambak kat luar tu
    semua orang boleh pegang & belek-belek
    baju yg mahal & terbaru
    semua dia gantung & dlm plastik lagi
    tapi tak meriah sgt la sebab tak boleh pegang-pegang
    macam aweks kita la dulu
    kalau aweks kita kata abang pegang la dayang bang
    mesti kita cakap
    apa pegang-pegang awak tu bukan murahan

    note:
    jom la dome kita outing kat ladang kambing nak?
    lagi best, cakap sekali semua boleh ikut possing camana yg tokey kamben tu nak
    utk gambar kalendar kambing 2009 dia
    kalau time outing sd card aku rosak nak-nak yg ada gambar wedding kambing pulop atau kamera kong atau nak pinjam lens
    boleh cari ko gak lagi senang
    ttthehe

    moral of the story:
    bukan berapa ramai orang yang kita kenal
    tapi berapa ramai orang yang boleh tolong kita
    dan jangan jadi macam lembu kampung saya yang nyaris mati tertelan beg plastik hari tu
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  7. #37

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    enywhere...and everywhere i belong...
    Posts
    555

    Re: AJK FMDC Sesi 2008-2010: Keputusan Pemilihan

    tahniah kepada semua pucuk pimpinan baru!!!

    semoga perjalanan fmdc lebih teratur dan berjalan dgn lancar ats perancangan anda semua..

    HIDUP FMDC!!!

    p/s: aji, klw kuar amek gambo kamben, saya nk polow..hehe..;p
    ~ sAYa buDak bARu blAja...~

    http://akishah.fotopages.com ( suka-suki)
    http://akishah.aminus3.com (daily)

  8. #38

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: AJK FMDC Sesi 2008-2010: Keputusan Pemilihan

    Presiden ni asek2 baca syair je..ni byk sangat pengaruh ras adiba ni...kami ni tunggu aktiviti ni..tak kisahlah ladang kamben ke ladang towgey, cepat aaar atur aktiviti :twisted: cabuuutsss
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  9. #39

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    terengganu
    Posts
    1,233

    Re: AJK FMDC Sesi 2008-2010: Keputusan Pemilihan

    tahaniah utk abg aji, mypokcik n ismariza, tak ada potong kambing ke sempena kemenangan nie..hehehehe
    Photography to the amateur is recreation, to the professional it is work, and hard work too, no matter how pleasurable it my be

    http://www.markless.org
    http://www.flickr.com/markless

  10. #40

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Equine Park, Seri Kembangan
    Posts
    62

    Re: AJK FMDC Sesi 2008-2010: Keputusan Pemilihan

    tahniah buat bro abg aji, mypokcik n ismariza...

  11. #41

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pandan Indah
    Posts
    525

    Re: AJK FMDC Sesi 2008-2010: Keputusan Pemilihan

    tahneah semuanya yang berjaya !
    harap2 dapat menjalankan tugas dengan demokrasi terpimpin.
    dengan itu, saya ada usul, turunkan yuran ahli FMC.
    hahaha

  12. #42

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: AJK FMDC Sesi 2008-2010: Keputusan Pemilihan

    Quote Originally Posted by fahmishah
    tahneah semuanya yang berjaya !
    harap2 dalam menjalankan tugas dengan demokrasi terpimpin.
    dengan itu, saya ada usul, turunkan yuran ahli FMC.
    hahaha
    dah tak aci dah..org nak minta turun yuran 20% ke hafperais masa belum pemilihan ... :lol: tapi tulah beh nya FMDC ni...kita nak minta apa2 semua boleh..tak payah tunggu pillihanraya....tak caya??pergi cari thread cadangan..cadangler apa2 waimma nak suh Presiden bawa round2 KL naik beemer dia...cabuuuutsss
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  13. #43

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Sate Kajang ke Kasut Gombak
    Posts
    2,608

    Re: AJK FMDC Sesi 2008-2010: Keputusan Pemilihan

    tahniah aji kerana menang tanpa bertanding lagi.. blh laa menang sbb aku ngan buttet tak bertanding jawatan presiden.
    kita tunggu 2010 nanti.. saya dan buttet pasti akan mencabar. tapi dalam acara timbang bulu tangkis laa.. hahahaah tahniah aji!!! tak silap lagik.
    FMDC.. RAWKSS

  14. #44

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Selangor
    Posts
    1,692

    Re: AJK FMDC Sesi 2008-2010: Keputusan Pemilihan

    Quote Originally Posted by qmaxgamer
    tahniah aji kerana menang tanpa bertanding lagi.. blh laa menang sbb aku ngan buttet tak bertanding jawatan presiden.
    kita tunggu 2010 nanti.. saya dan buttet pasti akan mencabar. tapi dalam acara timbang bulu tangkis laa.. hahahaah tahniah aji!!! tak silap lagik.
    Aiik... wujud lagi ijan ni... ingat dah jadi bapak ni dah gantung kamera dah... kekekekeke......
    Ala jan... tu alasan selepas pilihan raya tak di terima....

    kekekekeke
    "There is nothing worse than a sharp image of a fuzzy concept." — Ansel Adams (1902—1984).
    http://www.mkrash.com

  15. #45

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Rawang-KL-Penang
    Posts
    494

    Re: AJK FMDC Sesi 2008-2010: Keputusan Pemilihan

    tahniah semuanyer

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •