Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 86

Thread: Kedai cuci gamba kegemaran..

  1. #31

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuantan
    Posts
    236
    aii tet... awek2 lawo tu tak dpt menyejukkan hati yg geram tu ke? hehe....

    abe buruk> ape name kedai tu... nak tau gak...
    Love is all around me...

  2. #32

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Selatan Tanahair
    Posts
    5,474
    erm....sure abe kata tunggu cgmulia balik kg.. maknanya.. kat TRG la tuh..

    ese ada akak buat wedding planner dan segala macam wedding punya pelamin ke apa2 lah.. kat trg..
    ingat nak deals ngan dia terus offerkan photog utk ngantin yang amik pakej pelamin dan pakaian dari dia..

    lom tiba masanya selagi blom join dark side.. ngan fz20 nih..err..yakin tuh ada.. tp ada hadnya.. takleh beraksi pantas dan tangkas..

  3. #33

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    shah alam
    Posts
    1,935
    bro buttet kat foto zoom awek lawa beb....genit2 belaka...klu nak hak yg cakap kelate ko pi lak kat sentosa....hehehehee
    kerja?tidoq?melepak?merayau?mencari rezeki?mencari idea?

  4. #34

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    "Kerajaan CINTA"
    Posts
    1,527
    Quote Originally Posted by alongarts
    e-six jln pudu tarak ejas itu color memang best...
    orng ramai cakap kat sini best...
    tp aku lom pernah try lagi printd kat E-six nih
    hehehe...

  5. #35

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Malaysia
    Posts
    269
    kedai gambo pemes kalau kat kelate..kat area kota bharu..mido....

    kalau kat ipoh..ada satu kedai tu...dia ada letak gambo sultan perak jadi cam signboard kedai dia..dekat2 ngan pasar besar ipoh kalau tak silap
    satu cerita tentang
    http://kamal.fotopages.com

  6. #36

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Balai Polis Bkt Kepong
    Posts
    11,513
    jalan pudu e-six aku try nnt :P
    artist always say "great images" , " great colour", "perfect timing"..but gearhead always says "what camera did you use" . what lens did you use?", " can we see the EXIF data for the picture"..wakakakakka

  7. #37
    vote for e-six...2nd quick foto ampang park...

    tapi yg paling penting...dgcolor sux...hehehhe

  8. #38

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Putrajaya
    Posts
    399
    cuci 4R paling best sekali kat manggis. RM0.40/keping. yang penting, kaler sungguh natural
    Insyi @ Ulu Kelang - http://theniceidea.com/blog

  9. #39

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    kl la pulok...
    Posts
    327
    first time ke manggis.... vote for manggis!





    gud luck 4 yur bisnes! (ade diskaun tak nih! heheh)
    meego's world:----- http://meegoism.fotopages.com




    "A year from now, you may wish you had started today"

  10. #40

    Re: Kedai cuci gamba kegemaran..

    kedai favourite aku.. e-six kat pudu plaza... fuji digital image... cun cun

  11. #41

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    10km to dead sea
    Posts
    3,655

    Re: Kedai cuci gamba kegemaran..

    err..manggis tu kat mana?

  12. #42

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pandan Indah
    Posts
    525

    Re: Kedai cuci gamba kegemaran..

    aku selalu cuci kat kedai bintangmaju kat the store umah aku ni...huhu
    40 sen sekeping

  13. #43

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    KL-Selangor-Terengganu
    Posts
    356

    Re: Kedai cuci gamba kegemaran..

    Quote Originally Posted by zilzals
    err..manggis tu kat mana?
    kat tmn melewati, kl...
    Wedding & Event Photographer
    019-333 8520

  14. #44

    Re: Kedai cuci gamba kegemaran..

    Aku plak slalu cuci kat leos ampang park... 4R with border 0.40 sen, 8R rm5.00... kualiti stakat ni puas ati lagi la...

  15. #45

    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Orang Johor & sekarang Kulim Kedah,P.Pinang
    Posts
    555

    Re: Kedai cuci gamba kegemaran..

    Aikk gang2 utara.....kat mana kedai cuci yang best..
    Life' s A Story..Capturing The Sweet Moment
    http://blog.deelapena.com
    http://cherita.deelapena.com

    0 1 9 4 5 7 2 6 5 4
    0 1 7 4 8 1 9 8 0 8

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •