Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24

Thread: Plan | Bandung Trip November 2008

  1. #16

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Seri Kembangan - India - Paris
    Posts
    356

    Re: Plan | Bandung Trip November 2008

    bandung ... nice place...

    tangkuban perahu - nice scenary tempat gunung berapi...

    pasar baru - tempat jual kain ehehehe...

    rumah mode dll
    wise man create proverb, the fool repeat it

  2. #17

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bandar Baru Bangi, Selangor
    Posts
    264

    Re: Plan | Bandung Trip November 2008

    Quote Originally Posted by Oddity
    bandung ... nice place...

    tangkuban perahu - nice scenary tempat gunung berapi...

    pasar baru - tempat jual kain ehehehe...

    rumah mode dll

    jgn lupa factory outlet kat jalan riau and jalan dago....for sopping la....
    betul tu oddity....tangkuban perahu....very nice scenery...

  3. #18

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    West Java, Bandung
    Posts
    193

    Re: Plan | Bandung Trip November 2008

    Quote Originally Posted by azliismail
    Saya ada plan utk pergi ke Bandung december ni (cuti sekolah) so terpikir lak kalau2 ada member2 fmdc yg nak join cantik gak....aktiviti utk org rumah shopping, dan saya akan round satu bandung utk menembak. pada sesapa yg nak join amat dialu-alukan dan pd sesapa yg boleh tolong bagi sikit tips untuk menembak kat sana....
    maybe kita blh jumpa kat sana jika plan saya shoot pre-wedding berjalan lancar...
    lebih menarik jika setiap waktu kita ada aktviti yg dijalankan...
    jangan lupa tempat menarik di Dago, Tangkuban Perahu & Kampung Daun
    atas sikit dari Bandung lagi menarik...yg tu kat Garut...
    Kalau minat Jeans Levis gi la kat TOKO TIGA...
    00800 MOHD SANI ABDUL RAHMAN

  4. #19

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Plan | Bandung Trip November 2008


    aji tengah praktikan ilmu shot & show
    salah satu ilmu travel photography yang boleh korang amalkan
    thehehehhehe

  5. #20

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    dibawah jajahan DBKL & MPS
    Posts
    1,406

    Re: Plan | Bandung Trip November 2008

    mmg ada hasrat nak ke sana ujung tahun ni atau awal tahun depan....
    aji ada minta no tepon awek tu tak..hehe...
    "some people born to be good, but others make a good"
    http://www.flickr.com/photos/zulzphoto

  6. #21

    Re: Plan | Bandung Trip November 2008

    aji tengah praktikan ilmu shot & show
    salah satu ilmu travel photography yang boleh korang amalkan
    thehehehhehe
    sambil minum sambil menyelam,,,,,,,,,,hehehe
    kalau hidup kena rajin,,kalau malas...........fikir sendiri!!!!!
    http://budakaskar.fotopages.com
    http://www.flickr.com/photos/zh_foto/

  7. #22

    Re: Plan | Bandung Trip November 2008

    oit ND
    x ajak pun aku
    tp,aku plan nk g 23 hb
    4 hr gak
    plan je,jdnye x tau la depend pd budget
    hahahaha
    so,kalu jd,leh ar jumpe ko kt airport

  8. #23

    Re: Plan | Bandung Trip November 2008

    owh, Awe da join FMDC...
    first post kt thread ni...
    slamat2...
    jalan dgn geng FMDC ni mmg best, semua sporting...
    wakaka!

  9. #24

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    15

    Re: Plan | Bandung Trip November 2008

    owhh bandung mmg best... thn ni dah 4 kali pegi.. tempat2 yg best mcm geng2 ckp tu la..

    pasar baru - beli kain ela murah2..
    toko 3 - jeans
    rumah mode - branded pakaian
    kg daun - tempat makan tepi bukit, ada air terjun, sejuk..

    kalo makan try la pakchik met ikan bakar.. try sup buntut ka.. teh botol jgn lupa..

    errr.. dah ada supir dah ke kwn2 yg nak pegi? kalo x.. saya buleh tlg rekemen supir yg bagus2.. harga x mahal sgt..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •