Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24

Thread: Plan | Bandung Trip November 2008

  1. #1

    Plan | Bandung Trip November 2008

    Saya ada plan utk pergi ke Bandung december ni (cuti sekolah) so terpikir lak kalau2 ada member2 fmdc yg nak join cantik gak....aktiviti utk org rumah shopping, dan saya akan round satu bandung utk menembak. pada sesapa yg nak join amat dialu-alukan dan pd sesapa yg boleh tolong bagi sikit tips untuk menembak kat sana....
    http://www.flickr.com/photos/azliismail/
    http://www.wanitamelayu.com/forum/showt ... ost2371483

    PHOTOGRAPHY!!!!????
    whatever they defined it, i dont give a damn....i just love it

  2. #2

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: BANDUNG TRIP

    hanty nak beri tips takder..tapi Dome dan Aji ada byk tips..diorg ulang alik pergi bandung macam pergi KL-PJ sahaja..tapi tulah Aji bagi hanty tiset bandung jer..igt dia nak bagi handbag kulit 18 biji ke...boleh tukau2..ni tiset jer...
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  3. #3

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: BANDUNG TRIP

    boleh rujuk topik ni :

    viewtopic.php?f=57&t=6674

    viewtopic.php?f=57&t=8346


    kalau pergi akhir disember menjelang tahun baru..biasanya harga2 hotel akan dua kali lipat dari biasa dan kena boking awal pasal musim cuti sekolah biasa ramai org malaysia dan jakarta pergi ke bandung.

    /teringat kat gita la pulop...thehehehe

  4. #4

    Re: BANDUNG TRIP

    waduhh!! dome best betul tgk thread tuh....membuat kan aku tak sabor nak pergi nih....lagi best kalau ada member fmdc yg nak ikut, kalau sesorg seram gak aku........jom lah geng!!!! kitra pi ramai2......

    satu lagi dome atau aji boleh bagi kontek no. pak supir disana tak???? atau guide utk photo shoot kat sana??? tolong bungg...
    http://www.flickr.com/photos/azliismail/
    http://www.wanitamelayu.com/forum/showt ... ost2371483

    PHOTOGRAPHY!!!!????
    whatever they defined it, i dont give a damn....i just love it

  5. #5

    Re: BANDUNG TRIP

    waaa bandung ekkk
    best tue mmg dok tengah cari kawan yang nak kesannnna.....

    agak berapa bajet ekkk..

    nak bwk wife n ank bercuti... hehehhe nak menembak tak bapa reti tapi leh blajor hehehehe

    cadangan yang menari tue brooo
    " alhamdulillahhh.. iseymiyaki jr selamt dilahirkan......4122007 " ain najwa""

  6. #6

    Re: BANDUNG TRIP

    rancang aku nak pi dalam bulan november nih...ada cuti sekolah 4h 3m budget dalam 400 lebih sekepala
    http://www.flickr.com/photos/azliismail/
    http://www.wanitamelayu.com/forum/showt ... ost2371483

    PHOTOGRAPHY!!!!????
    whatever they defined it, i dont give a damn....i just love it

  7. #7

    Re: BANDUNG TRIP

    Bro bawa balik angel yg cantik sikit kami nak tengok....depa cakap awek sana cun!!!!!!!!!!!!!!

    kalau hidup kena rajin,,kalau malas...........fikir sendiri!!!!!
    http://budakaskar.fotopages.com
    http://www.flickr.com/photos/zh_foto/

  8. #8

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Mount Everest
    Posts
    8,672

    Re: Plan | Bandung Trip November 2008

    Saya akan ke Bandung 25 - 29 Oktober nanti...
    Sabtu - Rabu...5 hari 4 malam...amik cuti 2 hari je...sbb isnin tu cuti ganti deepavali yg jatuh hari ahad 26 okt...

  9. #9

    Re: Plan | Bandung Trip November 2008

    ok nanati aku try adjus ke tarikh tsbt...nd ko book kat mana buleh bagi kontek or detail nanati buleh aku book sama
    http://www.flickr.com/photos/azliismail/
    http://www.wanitamelayu.com/forum/showt ... ost2371483

    PHOTOGRAPHY!!!!????
    whatever they defined it, i dont give a damn....i just love it

  10. #10

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Mount Everest
    Posts
    8,672

    Re: Plan | Bandung Trip November 2008

    aku tak book..kawan aku yg book..kitorang gi 10 org...hotel semua dah book..

  11. #11

    Re: Plan | Bandung Trip November 2008

    alamak tak leh join ke? depa semua pi single ke bawak org umah skali?
    http://www.flickr.com/photos/azliismail/
    http://www.wanitamelayu.com/forum/showt ... ost2371483

    PHOTOGRAPHY!!!!????
    whatever they defined it, i dont give a damn....i just love it

  12. #12

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Mount Everest
    Posts
    8,672

    Re: Plan | Bandung Trip November 2008

    semua single..hehhe..actually dah penuh dah...tapi kalau ada kosong..aku kasitau okeh

  13. #13

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bandar Baru Bangi, Selangor
    Posts
    264

    Re: Plan | Bandung Trip November 2008

    Wow! best gi bandung nie...baru je balik minggu lps....teringin nak gi skali lg....

  14. #14

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    dibawah jajahan DBKL & MPS
    Posts
    1,406

    Re: Plan | Bandung Trip November 2008

    cam best je....ada gak cadang2 nak ke sana awal tahun depan...
    selalu brape kos sekepala yer nak kesana....
    "some people born to be good, but others make a good"
    http://www.flickr.com/photos/zulzphoto

  15. #15

    Re: Plan | Bandung Trip November 2008

    wooo klu sekepala dal 400 kira okiesh dah tue leh p sekeluargaa,,,,
    ermmm

    bro zulz mau pi kaa hehehe jom2

    bro azli mau p sekeluarga ker... cam bestt jerrr..
    " alhamdulillahhh.. iseymiyaki jr selamt dilahirkan......4122007 " ain najwa""

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •