Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 84

Thread: L O T U S

  1. #1

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Melaka
    Posts
    1,596

    L O T U S

    An old collection..





















    TQ.

  2. #2

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Twilight Zone
    Posts
    3,221
    Another old one...




  3. #3

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    North East England
    Posts
    219
    Amboi...menarik sungguh lotus kat sini, saya ada satu lotus captured kat Botanical Garden, London last year.

    aeiman's dad @ YaZiD
    ~reminiscence of yesterday~
    http://huzaifah.fotopages.com

  4. #4

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Melaka
    Posts
    1,596
    hmmm.. tu lotus ke water lily?


  5. #5

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    North East England
    Posts
    219
    emm dua2 sekali kot..bunga tu lotus punyer , sebelah dia tu water lily gergasi punyer..kalau tak silap den laa :lol:
    aeiman's dad @ YaZiD
    ~reminiscence of yesterday~
    http://huzaifah.fotopages.com

  6. #6

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Johor Bahru
    Posts
    1,813
    Dr Malek...

    Kalau yg ni dipanggil ape...water lily jugak ke?



    ...

  7. #7

  8. #8

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    State of Silver
    Posts
    5,364
    Koleksi Teratai Ditengah Sawah..

    Friendship is The Union of Spirits, a Marriage of Hearts, and The Bond thereof Virtue..

    Fotopages - http://azryshah.fotopages.com
    Blog - http://lanunlaut.blogspot.com
    Flickr - http://www.flickr.com/photos/azrysyah/

  9. #9

    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Kuantan
    Posts
    8,264
    Gambor nih kawan ambik pagi tadi kat bendang mok mertua kawan....


  10. #10

  11. #11

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    in d bottle
    Posts
    3,428


    :mrgreen:

  12. #12

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    SERDANG, SELANGOR
    Posts
    328

    Satu saja teratai (lotus), yang lain digelar telepok

    Nampaknya gambar yang malek dan azryshah post aje yang betul, yang lain digelar bunga telepok (water lilly). Beza teratai (lotus), kat tengah-tengah ada buah dia. Untuk pengetahuan bersama

  13. #13

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    in d bottle
    Posts
    3,428
    oo.. silap ek??? mane kenal bunge.. japs.. cari lagi kalo ade koleksi

  14. #14

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    SERDANG, SELANGOR
    Posts
    328

    Biasalah orang pertanian (UPM)

    Quote Originally Posted by weet
    oo.. silap ek??? mane kenal bunge.. japs.. cari lagi kalo ade koleksi
    Biasalah kerja kat UPM, tapi kalau hang search google, taip bunga telepok, dia akan rujuk teratai, tak banyak link pasal bunga telepok.

  15. #15

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    in d bottle
    Posts
    3,428
    weet cume kenal rose je.. uhuk..uhuk..

    test 1..2..3.. mintak2 ini btol??


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •