Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49

Thread: Sticker dan T Shirt FMDC

  1. #31

    Re: Sticker dan T Shirt FMDC

    Tak la. aku pon bini aku nama hani,, tak kalau senang mai lepak tempat aku...
    kalau hidup kena rajin,,kalau malas...........fikir sendiri!!!!!
    http://budakaskar.fotopages.com
    http://www.flickr.com/photos/zh_foto/

  2. #32

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: Sticker dan T Shirt FMDC

    Quote Originally Posted by zhphoto
    Kalu aku design ngan buat tshirt ok tak kalau setuju aku design dalam masa 4 hari aku tunjuk design dan harga dalam topik ini..
    itu pun kalau kita presiden beri kebenaran...
    design sahaja bro
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  3. #33

    Re: Sticker dan T Shirt FMDC

    Dah layout dlm forum aji...
    kalau hidup kena rajin,,kalau malas...........fikir sendiri!!!!!
    http://budakaskar.fotopages.com
    http://www.flickr.com/photos/zh_foto/

  4. #34

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Pandan Indah
    Posts
    525

    Re: Sticker dan T Shirt FMDC

    apa sudah jadi dengan desain tiset2 ni?

  5. #35

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: Sticker dan T Shirt FMDC

    Quote Originally Posted by fahmishah
    apa sudah jadi dengan desain tiset2 ni?
    belum menerima apa-apa proposal dari sesiapa pun thru email
    diorang sibuk carik buluh tu
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  6. #36

    Re: Sticker dan T Shirt FMDC

    aku dah hantaq woi.....
    kalau hidup kena rajin,,kalau malas...........fikir sendiri!!!!!
    http://budakaskar.fotopages.com
    http://www.flickr.com/photos/zh_foto/

  7. #37

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Taman Keramat
    Posts
    8,362

    Re: Sticker dan T Shirt FMDC

    aku belum hantaq ni woiii.... nak fight ngan zh nie... ehehehehe... bila tarikh tutup tender nie...?

  8. #38

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: Sticker dan T Shirt FMDC

    Quote Originally Posted by zhphoto
    aku dah hantaq woi.....
    zh punya design tak mencapai standard
    sila cuba lagi
    ttthehe
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  9. #39

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: Sticker dan T Shirt FMDC

    Quote Originally Posted by buntalshoot
    aku belum hantaq ni woiii.... nak fight ngan zh nie... ehehehehe... bila tarikh tutup tender nie...?
    takde tarikh tutup bun
    kalau lawa je dan kabinet kata OK
    terus kita proceed
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  10. #40

    Re: Sticker dan T Shirt FMDC

    da siap t jgn la lupe inform2 eyhh
    http://anepofficialart.fotopages.com/

  11. #41

    Join Date
    May 2008
    Location
    Penang, Pearl of Orient
    Posts
    159

    Re: Sticker dan T Shirt FMDC

    BUMP balik topik nih ... masih teringin ni baju FMDC dan sticker or other merchandise ...
    ~let the pictures tell you thousand things rather than you tell people thousand craps~

    http://www.flickr.com/photos/mahar8ja/

  12. #42

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Sg. Petani, Kedah
    Posts
    354

    Re: Sticker dan T Shirt FMDC

    T shirt boleh beli ka? nak jugak heee

    BUMP !
    freezing it~
    ------------------------------
    Hanis Huqaimi
    hanis_q[at]yahoo[dot]com
    O13.458.69.42
    My Flickr

  13. #43

    Re: Sticker dan T Shirt FMDC

    TShirt kita apa cer..

    lama tunggu nie nak beli....

    :-\
    kalau hidup kena rajin,,kalau malas...........fikir sendiri!!!!!
    http://budakaskar.fotopages.com
    http://www.flickr.com/photos/zh_foto/

  14. #44

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Sticker dan T Shirt FMDC

    t-shirt dan segala macam merchandise Fotomedia Malaysia akan di buat pada tahun hadapan setelah logo rasmi yang baru di pilih,
    bagi mereka yang nak buat baju ke apa menggunakan nama Fotomedia Malaysia / FMDC sila rujuk dengan aji terlebih dahulu ,
    kita mungkin akan mengambil sedikit percent dari hasil jualan untuk di masukkan ke dalam tabung kewangan FMDC.

    tq

  15. #45

    Re: Sticker dan T Shirt FMDC

    aku nak jugak
    Twisted By The Dark Side Young Skywalker Has Become


    http://www.flickr.com/photos/ady_skywalker/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •