Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 116

Thread: FOTO & REPORT | Outing Beginner Basic Portable Flash

  1. #16

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: PHOTO & REPORT : Outing Beginner:Basic Portable Flash

    Quote Originally Posted by jass80
    mana yg lain2?
    takperlah mungkin mereka ambil masa sedikit utk memilih 3 terbaik, kita tunggu.. mungkin ramai yang ambil peluang cuti panjang untuk berehat dengan keluarga atau sambut depavali dirumah jiran tetangga pula setelah outing yang begitu bermaklumat dan berjaya seperti dilapurkan. Tahniah kepada semua.
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  2. #17

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    dr shah alam ke petaling jaya
    Posts
    173

    Re: PHOTO & REPORT : Outing Beginner:Basic Portable Flash

    Salam. Terlebih dahulu trima kasih diucpkan kepada semua tenaga pengajar terutama skali kpd mentor utk team kami, sdr Aminorazmi yg berpenat lelah mengajar para pelajar yg amat pendiam sekali pada hari itu. Bukan sbb apa, mungkin sbb terkedu first time shoot model secara 'live'. Ok, ini 3 best pics dari pandangan mata saya. Komen2 adalah dialu2kan..






  3. #18

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Bandar Baru Bangi, Selangor
    Posts
    264

    Re: PHOTO & REPORT : Outing Beginner:Basic Portable Flash

    thank u again pada sifu2..aminorazmi, jaggat, bubba especially pada acai dan zul, 2 mentor kami pd hr tue...
    group kami mungkin antara yg terbising kot pd hr tue...excited la kot kata org...naik pening acai and zul...kena menahan sabar kami...
    mungkin angle Dee bukan yg terbaik...masih lg belajar...manual pun tak habis lg...
    dgn hanya baru 24 hrs pegang camera mmg terkial-kial & byk betul dugaan & cabaran...
    inilah hasil yg tak seberapa dr dee...C&C is very much welcome...

    1st image: -


    2nd image: -


    3rd image: -

  4. #19

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    shah alam S7
    Posts
    141

    Re: PHOTO & REPORT : Outing Beginner:Basic Portable Flash

    wuuuu~~~
    besh nyeee~
    santek2 nyeee gambo....~
    (bile nk wat lagi?)

  5. #20

    Re: PHOTO & REPORT : Outing Beginner:Basic Portable Flash

    Terlebih dahulu saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada tenaga pengajar iaitu saudara amin, jaggat, bubba, acai dan zul78 kerana telah memberi ilmu yang sangat berguna kepada kami. Dengan ini, saya sertakan hasil yang saya perolehi sepanjang program ini. Sila buat teguran ke atas hasil gambar ini.

    Fariha 1


    Fariha 2


    Fariha 3

  6. #21

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    from bangi to klcc
    Posts
    500

    Re: PHOTO & REPORT : Outing Beginner:Basic Portable Flash

    terima kasih kpd penganjur, tenaga pengajar dan rakan taulan.






  7. #22

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    shah alam
    Posts
    1,935

    Re: PHOTO & REPORT : Outing Beginner:Basic Portable Flash

    wa cantek.. den tadak gambaq...
    kerja?tidoq?melepak?merayau?mencari rezeki?mencari idea?

  8. #23

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Opis
    Posts
    1,316

    Re: PHOTO & REPORT : Outing Beginner:Basic Portable Flash

    Tahniah kepada Amin dan juga tenaga2 pengajar yg lain.
    Ko mmg best la Amin..
    huhuhu
    "Sudah Bersara Dari Kancah Hobi Bangsawan Ini"
    http://www.syaheir.com
    http://www.flickr.com/photos/ov3rload

  9. #24

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Mataku DIgam Di ViewFInder
    Posts
    1,166

    Re: PHOTO & REPORT : Outing Beginner:Basic Portable Flash

    wah tererss tererss....rugi x join...

  10. #25

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Kajang
    Posts
    556

    Re: PHOTO & REPORT : Outing Beginner:Basic Portable Flash

    Terima kasih yg dah hantar gambar... tapi mana lagi? susah ke nak pilih 3 keping?

    Kalau ada 50 gambar dalam CF kad... tak perlulah edit semua...
    Pilih 3 keping dan edit yg 3 tu ajer.
    _________________________________
    [sigpic][/sigpic]

  11. #26

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Blue Planet
    Posts
    845

    Re: PHOTO & REPORT : Outing Beginner:Basic Portable Flash

    Quote Originally Posted by jaggat
    Terima kasih yg dah hantar gambar... tapi mana lagi? susah ke nak pilih 3 keping?

    Kalau ada 50 gambar dalam CF kad... tak perlulah edit semua...
    Pilih 3 keping dan edit yg 3 tu ajer.
    haaa kan cikgu dah sound tu. mana gambo yg lain ni. ramai rasanyer yg gi bengkel ni. ni ler masanya cikgu nak evaluate gambo peserta kasik komen2 yg membina. takpon ni mesti ada yg raya divali lagik ni :roll:

    p/s : syabas kepada semua pihak yg telah menjayakan bengkel ni. rugi rasanya sy tak dpt nak join bila memandangkan list of mentor yg terlibat memang tak dapat dinafikan pengetahuan mereka yg amat luas didalam bidang ini dapat memertabatkan pengetahuan forummer setapak lagi kehadapan. bila nak buat lagi ?
    mataku adalah kameraku, tapi kameraku bukanlah mataku

    http://www.pesonaimage.com
    http://twitter.com/pesonaimage

  12. #27

    Join Date
    May 2006
    Location
    Kuala Lumpur, Malaysia, Malaysia
    Posts
    1,079

    Re: PHOTO & REPORT : Outing Beginner:Basic Portable Flash

    Inilah gambar yg aku dapat.....




    " shoot to frame not to kill "
    http://sniper44photography.com/

  13. #28

    Re: PHOTO & REPORT : Outing Beginner:Basic Portable Flash

    Maaf cikgu.. lambat upload ni..
    Anyway special thanks to cifoo Aminorazmi, Jaggat, Bubba, Acai, Zul78 kerana perturunkan ilmu yang sangat berguna. Ni 3 keping gambar dari saya. Komen dari cifoo dan kawan-kawan lain sangat dialu-alukan.

    Pic # 1

    Pic # 2

    Pic # 3

  14. #29

    Re: PHOTO & REPORT : Outing Beginner:Basic Portable Flash

    1. Akishah
    2. Reezuan
    3. cekodok
    4. jass80
    5. nazwan
    6. cikbalqish
    7. DianaDee
    8. minic
    9. Chot
    10. sniper.44
    11. omranfx
    12. mypokcik








    cepat weeihhh..... takkan la cikgu-cikgu lagi bersemangat dari murid2 hehe.....


    Quote Originally Posted by zzoux
    p/s : syabas kepada semua pihak yg telah menjayakan bengkel ni. rugi rasanya sy tak dpt nak join bila memandangkan list of mentor yg terlibat memang tak dapat dinafikan pengetahuan mereka yg amat luas didalam bidang ini dapat memertabatkan pengetahuan forummer setapak lagi kehadapan. bila nak buat lagi ?
    zzoux... ramai yang tertunggu nak lagi nihh...
    just tell us the date... so the nex arrangements will be set according to your convenience thehehe...

  15. #30

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    terengganu
    Posts
    4,608

    Re: PHOTO & REPORT : Outing Beginner:Basic Portable Flash

    pergh.. best2 laa gmbr peserta yg megikuti...

    rugi aku takleh pi

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •