Results 1 to 3 of 3

Thread: 12-14 Dec | RANtAi Art Event 2008

  1. #1

    12-14 Dec | RANtAi Art Event 2008


    RANtAi ART EVENT menjemput kepada mereka yang berminat untuk terlibat dalam acara seni yang akan berlangsung pada hujung tahun ini. iaitu pada 12, 13, dan 14 december 2008. Fine art kepada Seni reka, Fotography kepada Kraf, Seni Visual kepada Seni Persembahan adalah produk dari kreativiti manusia. Tiba masanya untuk mempamerkan seni, menjual seni dan apa jua yang berkaitan dengan seni pada akhir 2008 nanti di ( M.I.A ) No.153, Malaysian Institute of Arts's Red Bungalow Jalan Ampang Behind KLCC's Pelita Nasi Kandar . RANtAi ART EVENT adalah acara seni yang akan dijalankan oleh kamu, untuk kamu.

    Kenapa RANtAi ?
    Ia adalah symbol pertalian dalam salah satu kehidupan kita, dalam apa jua yang kita lakukan. Seni memainkan peranan yang penting sama ada kita sedar ataupun tidak. Ia adalah sambungan yang tidak akan berhenti begitu saja. Oleh itu, RANtAi mahu memberikan peluang kepada penggiat seni di luar sana sama ada mereka sedar atau tidak bahawa kita adalah di bawah satu talian yang sama.

    ENTRY YANG DIBUKA UNTUK RANtAi ART EVENT 2008

    - ART EXHIBITION "REVELATION"
    - ART INSTALlATION
    - ART BOOTH
    - ACOUSTIC PERFORMANCE AND LIVE BAND PERFORMANCE
    - SHORT FILM SCREENING

    KEPADA MEREKA YANG BERMINAT SILA SUBMIT SEBELUM 30 NOVEMBER 2008

    HOW TO JOIN THIS EVENT.. its simple like korek idong

    - ART EXHIBITION

    tajuk exhibition kali ini ialah "REVELATION"
    - send ur profile
    - contact number
    - size artwork yang nak di submit adalah bebas
    - jumlah piece yang nak hantar pun adalah bebas kerana kami akan select setiap artwork yang anda hantar
    - semasa penghantaran artwork di lakukan kami akan cuba bertanya anda ttg artwork anda
    - tarikh terakhir untuk submit artwork ialah 30 / 11 / 08

    UNTUK ENTRY INI ANDA HARUS MENGHANTAR EMAIL KEPADA : rantai.gallery@gmail.com

    - ART INSTALLATION

    - hantar profile anda
    - contact number
    - sketch installation yang ingin di lakukan
    - masa sesi hantar sketch tue anda di minta menerangkan ttg installation anda..
    - segala keputusan dan pilihan dari pihak kami adalah selepas tarikh 30 / 11 / 08

    UNTUK ENTRY INI ANDA HARUS MENGHANTAR EMAIL KEPADA : rantai.gallery@gmail.com

    - ART BOOTH

    - send profile booth anda / diri anda
    - contact number
    - foto barangan yang hendak di jual
    - penerangan ttg barangan yang hendak di jual
    - tarikh last submit nama adalah 30 / 11 / 08

    # anda boleh menelipon KURY untuk bertanya tentang booth 012-5456656


    UNTUK ENTRY INI ANDA HARUS MENGHANTAR EMAIL KEPADA : rantai.booth@gmail.com

    - ACOUSTIC PERFORMANCE AND LIVE BAND PERFORMANCE

    - send profile band / diri anda sendiri if anda seorang artis solo
    - contact number
    - jenis persembahan
    - sample lagu
    - kami tidak kisah jenis persembahan / music yang anda cuba dendang kan
    - tarikh tutup penghantaran profile adalah 30 / 11 / 08
    - sebarang jenis sogokkan tidak akan di layan
    - pemilihan band bukan atas dasar kawan atau sebagai nya

    UNTUK ENTRY INI ANDA HARUS MENGHANTAR EMAIL KEPADA : rantai.music@gmail.com

    - SHORT FILM SCREENING

    - hantar profile anda
    - contact number
    - discription film yang ingin di hantar
    - dvd copy
    - sebarang pemilihan short film akan di lakukan oleh pihak berkuasa rantai..
    - tarikh akhir penyertaan 30 / 11 / 08

    - Bagi sebarang pertanyaan berkaitan SHORT FILM SCREENING bolehlah menghubungi saya di talian 017-3912065 (hajar).


    UNTUK ENTRY INI ANDA HARUS MENGHANTAR EMAIL KEPADA : rantai.screen@gmail.com

    sebarang pertanyaa sila bertanya di kaunter pertanyaan atau hantar email ke rantai.art@gmail.com
    SUDAHKAH ANDA MENDAFTAR DI FMDC SOCIAL GROUP SEBAGAI PENGGUNA CANON??ikuti link berikut untuk mendaftar http://www.fotomedia.com.my/forum/group.php?groupid=3

    CANON EOS 40D| Tamron 17-50 F2.8 | Canon 50mm F1.8 | Tamron 55-200 F.4 | NISSIN Di622 | Canon 580EXII

    www.omarbahrin.com

    MyFlickr

  2. #2

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    K.L.
    Posts
    17,543

    Re: 12,13,14 Dec 2008 | RANtAi ART EVENT 2008

    fotografi kpd kraf...apa maksudnya ya??
    Tak tahu cara upload foto di Fotomedia Malaysia??http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=8574

  3. #3

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Underground
    Posts
    4,866

    Re: 12-14 Dec | RANtAi Art Event 2008

    leh wat pameran IR lagi nims.. hahaha..
    paku pon x cabut aritu.. leh tinggal gantung je balik.. kan aji kan.. hehe

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •