Results 1 to 4 of 4

Thread: Masalah Login | Lupa password

  1. #1

    Join Date
    May 2008
    Location
    PJ || KL || Kulim || Ipoh
    Posts
    150

    Masalah Login | Lupa password

    assalamualaikum..
    sy ada sorg sahabat yang dah join fmdc..tp masalahnya dia dah terlupa password login. so sy mewakili sahabat ni nak tanya pihak admin mcm mana nak selesaikan masalah ni. maklumlah sy pun baru lg dlm fmdc ni..sy pun xtau betul / salah pots kat dlm CADANGAN & KOMEN. kalau salah tolong betulkan. terima kasih...

  2. #2

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Underground
    Posts
    4,866

    Re: Masalah Login | lupa password

    Quote Originally Posted by laporpo
    assalamualaikum..
    sy ada sorg sahabat yang dah join fmdc..tp masalahnya dia dah terlupa password login. so sy mewakili sahabat ni nak tanya pihak admin mcm mana nak selesaikan masalah ni. maklumlah sy pun baru lg dlm fmdc ni..sy pun xtau betul / salah pots kat dlm CADANGAN & KOMEN. kalau salah tolong betulkan. terima kasih...
    senang saja.. kasi PM sama adminteam x pon dome... nanti dia kasi bikin la..

  3. #3

    Join Date
    May 2008
    Location
    PJ || KL || Kulim || Ipoh
    Posts
    150

    Re: Masalah Login | lupa password

    ok tq big bro.

  4. #4

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Masalah Login | lupa password

    klik menu LOGIN kat header forum

    Register • FAQ • Login

    klik :

    I forgot my password

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •