Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22

Thread: jass | Gambar Terbaik Sepanjang 2008

  1. #16

    Re: jass | Gambar Terbaik Sepanjang 2008

    Quote Originally Posted by red
    kawan dapat tahu kat gunung ledang ada tarantula yang super rare. ada mat saleh ni bagi tau tapi dia pun x tahu exact location. katanya makhluk tu tak de nama lagi, cuma ada report dan gambar je.

    O Kay le Red, kalau aku jumpa dulu letak spider tu nama aku, kalau kau jumpa dulu nama kau, Kalau dR Ali jumpa dulu spider tu kita namakan Nublee
    ALLAH maha kuasa, makhluk takde kuasa

    http://flickr.com/photos/jasnimuda/

  2. #17

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jelebu N9
    Posts
    11

    Re: jass | Gambar Terbaik Sepanjang 2008

    salam semua..
    teruja sgt tenggok pic lawa2 nih..
    bila la gamanknyer dapat shoot mcm nih..

    pic no 06 tu,
    macam dalam cite sepi afdlin je..betul ke?

  3. #18

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Bamboo River
    Posts
    674

    Re: jass | Gambar Terbaik Sepanjang 2008

    best gambo no 16 tuhh
    Hello : 0 1 7 6 9 0 2 2 9 8
    Sport Images at its BEST - www.sukandaily.com.my

  4. #19

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Manchester
    Posts
    52

    Re: jass | Gambar Terbaik Sepanjang 2008

    very mantap bro...i like your shots.

  5. #20

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158

    Re: jass | Gambar Terbaik Sepanjang 2008

    tahniah jass
    semua gambar subhanAllah!
    Allah maha agong Dia maha mencipta
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  6. #21

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    University of Malaya
    Posts
    900

    Re: jass | Gambar Terbaik Sepanjang 2008

    mmg best best gambar landscapenya... saya paling minat #11..

  7. #22

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Macau Melaka
    Posts
    725

    Re: jass | Gambar Terbaik Sepanjang 2008

    Otai sunset Muar

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •