Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39

Thread: Declaration | Kami Boikot Fotopages.com

  1. #31

    Re: Declaration | Kami Boikot Fotopages.com

    betul betul.. tapi aku dah add dia FOE list la dome hehehe..

  2. #32

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Di Sini
    Posts
    7,522

    Re: Declaration | Kami Boikot Fotopages.com

    takpe la kava.. bior ko dgn dia jer . jgn sangkut org lain .
    nak jumpa belakang kantin sekolah lepas time pejabat pun takpe ..thehehehe

    mari kita cakap pasal photography,
    benda2 boikot atau melibatkan israel ni semua org dah jelas
    sama juga benda2 melibatkan soal politik.
    semua dah akil baligh dalam ni,
    ke ada yang blom khatan ?
    bleh suruh buttet khatankan
    thehehehe

  3. #33

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Pasir Berdengung
    Posts
    774

    Re: Declaration | Kami Boikot Fotopages.com

    Quote Originally Posted by Kavalera
    Quote Originally Posted by rawalpindi
    Apakah perlu kita memaparkan logo Israel dengan gambar babi? Marah kah kita bila orang pijak2 bendera negara kita? Pernah kah kita marah2 bila orang melukis karikultur Nabi Muhammad. Marah kah kita bila ayat2 suci alquran orang letak ditempat2 yg tak sepatutnya.

    Apakah kerana kita marah kita sendiri dah jadi macam yahudi. Sekadar mintak pandangan. Apakah ini cara kita perang saraf?

    Rasanya terlalu jauh pendekatan kita dengan gerak geri pergerakan zionist.

    aku tak suka ayat ko ni.. standing at the wrong side of the fence. jangan gaduh ngan aku.. tak best nanti.. bagi aku memakaikan kepala babi kepada mereka adalah lebih mulia dari panggil mereka laknatullah.. sebab dapat laknat Allah adalah lebih teruk dari jadi babi.. sama level dengan azazil, iblis.. so.. orang Israel kena bersyukur aku panggil diorang BABI!.
    apa-apa pun approach cara hikmah pun kena pk gaks...btol marah.. tapi biar la kita marah org gerun bukan marah org tengok apa la die nih tong kosong

    my 2cents
    Syantai : Wrong Spell

    Syaitan : Right Spell

  4. #34

    Re: Declaration | Kami Boikot Fotopages.com

    ai ai dome. Setuju.

    kepada kupih terima kasih atas pandangan yg bernas.
    A great photograph is one that fully expresses what one feels, in the deepest sense, about what is being photographed.

  5. #35

    Re: Declaration | Kami Boikot Fotopages.com

    Quote Originally Posted by dome
    takpe la kava.. bior ko dgn dia jer . jgn sangkut org lain .
    nak jumpa belakang kantin sekolah lepas time pejabat pun takpe ..thehehehe
    Mwahahaha.. apasal kalu nak gaduh kena belakang kantin? memang standard semua sekolah gitu ke? heheh aku ingat sekolah aku jer hehehe

  6. #36

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    kuantan-kerteh
    Posts
    3,661

    Re: Declaration | Kami Boikot Fotopages.com

    Quote Originally Posted by azliismail View Post
    doc tepek satu poster boikot tu kat fp
    ok thanks...kalau mereka tak tutup saya akan copy yang ada di sini and paste. thanks!
    http://ikelah.fotopages.com
    ------------------------------------------------------


  7. #37

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    kuantan-kerteh
    Posts
    3,661

    Re: Declaration | Kami Boikot Fotopages.com

    fotopages aku dah tak de... dah sah tutup...so tak sempat nak upkan poster boikot tu.

    TUTUP akaun anda di fotopages.com.

    FREE PALESTINE!
    BOYCOTT ISRAEL, ISRAEL PRODUCT AND ISRAEL-LINKED PRODUCTS!
    SAVE GAZA!
    SUPPORT HAMAS!

    Banyakkan solat dan bersabar serta bersatu!
    Berusahalah membantu dengan apa jua cara!
    Kali ni saya tidak dibenarkan mengikuti medical relief ke GAZA sehingga mereka beri green light.
    http://ikelah.fotopages.com
    ------------------------------------------------------


  8. #38

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Spiderville
    Posts
    6,685

    Re: Declaration | Kami Boikot Fotopages.com

    tapi kat signature tu ada link ke fotopages lagi.
    Shoot all the way because that's the way to shoot.

    Spider Blog: http://malaysianspiders.blogspot.com

    Spider Directory: http://www.flickr.com/photos/labah-labah/

  9. #39

    Re: Declaration | Kami Boikot Fotopages.com

    Yahudi sana-sini kita tak perasan. laptop yang dok guna untuk surf fotomedia ni pun ada saham yahudi. Uwwwaaaaaaaaaa....... tensen betul!

    Dome,
    Jangan marah bila orang cakap pasal Yahudi dengan marah-marah. Yahudi tembak anak-anak Palestine sambil tersenyum ooooo!!

    Read this:
    http://drhasanah.com/2006/protokol-yahudi/

    Dulu orang-orang tua kita tak pernah sangka yang belanda yg tah kat mana letaknya kat dalam peta dunia, boleh tetiba tawan tanah melayu.
    Ni israel buat senjatan canggih manggih, takkan la tujuannya nak tawan gaza ngan palestine je?

    Adoi, pikirlah sayang......

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •