Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33

Thread: Gambar Kompeni Trip Di Redang!! (dial-up warning!)

  1. #16
    Quote Originally Posted by ND
    lawa gile ni omar...cun habissss...teringin aku nak gi sana!
    hehe tenkiu ND..aku budget kalau kau pegi bawa VR mesti boleh ambil gambar2 lagi cun!

    nemesis: desa haras tu kat tmn melawati je kan?

  2. #17

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Kuala Lumpur
    Posts
    8,158
    jom kita gi lagi sekali nak?
    aji [at] fotomedia.com.my
    direct: +6012 254 7398

    don't follow aji on facebook

  3. #18

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Mount Everest
    Posts
    8,672
    aji..jommmmmmmmm

  4. #19
    jjjjjjjoooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mm (bab jalan laju je aku)
    ~tak hairanlah apabila kamu memberikan seseorang itu kayu untuk memukul ular di depannya tetapi dia memukul di kepalamu kerana itu adalah lumrah bagi manusia yang tidak bersyukur dan hati yang diterbalikkan Allah~

  5. #20

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    malacca n klate
    Posts
    536
    jommmmm!!!! ehehe
    ~there are always two people in every picture... the photographer and the viewer~
    _____________________________________
    http://xcrime69.fotopages.com

  6. #21

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Putrajaya
    Posts
    399
    omarjamaludin

    Desa Haras tu dekat ngan melawati ikut jln belakang tembus kemensah tepi kedai ikan masuk kiri naik atas 4 kali simpang kanan maka tiba lah di kawasan sasaran.

    sudi-sudilah melawat.
    Insyi @ Ulu Kelang - http://theniceidea.com/blog

  7. #22

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    terengganu
    Posts
    4,608
    omar.. brape kos semua sekali tu.. mmg niat d hati lepas grad ni nak anjurkan satu trip utk fmdc ke pulau redang. kalau boleh bgtau kos.. leh buat kira2 dulu.. org pun ramai yg nak gi tu
    kekekeke

  8. #23

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    State of Silver
    Posts
    5,364
    wah, best tu cg.. idea yang bernas, Rombongan FMDC ke Pulau Redang.. hurmm
    Friendship is The Union of Spirits, a Marriage of Hearts, and The Bond thereof Virtue..

    Fotopages - http://azryshah.fotopages.com
    Blog - http://lanunlaut.blogspot.com
    Flickr - http://www.flickr.com/photos/azrysyah/

  9. #24
    Quote Originally Posted by cgmulia
    omar.. brape kos semua sekali tu.. mmg niat d hati lepas grad ni nak anjurkan satu trip utk fmdc ke pulau redang. kalau boleh bgtau kos.. leh buat kira2 dulu.. org pun ramai yg nak gi tu
    kekekeke
    Hari tu saya ada tanya juga kat hotel tu berapa harga utk sewa hotel di situ..mereka ada package utk 3 hari 2 mlm and it ranges from 300-500 depending on the season and also kalau cam weekend mahal skit..

    300-500 tu harga utk per person with twin sharing dpt 3 days 2 nite and also included dinner breakfast and lunch..

    saya rasa kalau nak murah lagi boleh tanya orang2 yg selalu dive kat area situ...mereka ni tau mana yg murah ..ada sapa2 di sini selalu pegi diving?

    another few resort yg boleh kita tanya juga is redang reef resort...tapi saya takde nombor dia..

    hope this helps

  10. #25

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Penang, Alor Setar, Ipoh & Perlis
    Posts
    1,542
    apsal title dia ada (dial-up warning!) yeK?
    “Of course, equipment doesn’t make great photographs, great photographers do.”

  11. #26

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    terengganu
    Posts
    4,608
    saya penah gi sana. duduk kat chalet murah jek.. rombongan Pejabat Pelajaran Kuala Terengganu utk Jurulatih outdoor Daerah kuala terengganu. tp tpt yg kami duduk tu takde air cond..
    murah tu rasanya lebih murah dr yg omar sebutkan tu..
    tp gitulah.. takut org2 yg nak mai ni nak keselesaan. hehehe

  12. #27

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Balai Polis Bkt Kepong
    Posts
    11,513
    huhuhuhuh....mcm bukak fp plak :P
    artist always say "great images" , " great colour", "perfect timing"..but gearhead always says "what camera did you use" . what lens did you use?", " can we see the EXIF data for the picture"..wakakakakka

  13. #28

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Shah Alam
    Posts
    606
    heheh tol...cam bkk fp jer..ekeksss..isk best nyer kalu ramai 2 gi sane kan ...?

  14. #29

    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    1

    Re: Gambar Kompeni Trip Di Redang!! (dial-up warning!)


  15. #30

    Re: Gambar Kompeni Trip Di Redang!! (dial-up warning!)

    byk ke buat PP untuk semua photo ni?guna Level tools dalam PShop ker?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •