Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33

Thread: Gambar Kompeni Trip Di Redang!! (dial-up warning!)

  1. #31

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    rumah kotai pekerja kontrak
    Posts
    1,028

    Re: Gambar Kompeni Trip Di Redang!! (dial-up warning!)

    Quote Originally Posted by leonkennedy View Post
    byk ke buat PP untuk semua photo ni?guna Level tools dalam PShop ker?
    persoalannya...thread ni dah lama giler....ada lagi ke orangnya aktif kat sini?

  2. #32

    Re: Gambar Kompeni Trip Di Redang!! (dial-up warning!)

    Quote Originally Posted by miesterzenz View Post
    persoalannya...thread ni dah lama giler....ada lagi ke orangnya aktif kat sini?
    haha....btul laa...xperasan plak tarikh dah lama...2006 ni....saya pun xkenal lagi DSLR tu apa....haha
    lupakan aje laa...

  3. #33

    Join Date
    May 2010
    Location
    Puchong
    Posts
    802

    Re: Gambar Kompeni Trip Di Redang!! (dial-up warning!)

    Quote Originally Posted by omarjamaludin View Post
    Pada tanggal 31hb Mac yg lalu , syarikat ku telah menerbangkan pekerja2 nya sebanyak 130 orang utk sesi team building di Laguna Resort Redang.

    saya mmg terkesema dengan poyo nye utk mengikuti program ini. begitulah teruja sampai saya sanggup membeli flash sb800 semata2 utk mengambil gambar di redang...

    Saya rasa sungguh tertarik dengan tempat itu di mana pantai nya amat biru dan jernih. Saya rekomen tempat ini pada sapa2..tapi saya rasa tempat ni agak mahal skit..

    ini adalah gambar2 dari perjalanan itu..


    arrived in Kuala Terengganu , took another bus to Marang Jetty. Took a ferry to Redang…



    arrived at Laguna resort in the early morning…

    Walaupun thread ni dah lama, Kebetulan saya pun ada kesini pada may 2011. iaitu perbezaan 5 tahun dari gambar yg omarjamaludin punya.
    Pokok kelapa pun dah kena tebang.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •