Page 16 of 16 FirstFirst ... 6141516
Results 226 to 232 of 232

Thread: Kluang

  1. #226

    Re: Kluang

    Quote Originally Posted by sky_high View Post
    kalau berani pegi la... hehehehe
    dah terpergi dulu.. adessss

  2. #227

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Shah Alam
    Posts
    102

    Re: Kluang

    salam semua .... sy ni org baru sbg pengguna DSLR ... asal kluang tp keje di shah alam ... hujung bulan 7 ni sy akan blk ke kluang .... kalo ada TT utk group kluang .... blh lah lpk2 sekali .... share info pasal fotographi ni ....

  3. #228

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    19

    Re: Kluang

    sy pon asal dari kluang gak . .dok kt batu 4 . .0177873879. . .lw de pape roger2 la k

  4. #229

    Join Date
    May 2012
    Location
    Kuantan
    Posts
    2

    Re: Kluang

    Saya asal Kluang ..sekarang ni nertempat di Kuantan Pahang...sekali sekala ada jgk balik sana...tapi thn ni nk balik ketika seblm setiap perayaan...Kluang meriah dgn aktiviti bila perayaan..selain bazaar ramadhan...bazaar deepavali kat Jln Station tu pn hebat gak...tapi rindu kat Gunung Lambak..lama tak daki...kali ni kalau balik mesti daki...tak sampai puncak..separuh pn jadilah...

  5. #230

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    ladang gotah, gomeh N9
    Posts
    331

    Re: Kluang

    orang bp x shoot kat tasik y / pantai bersih ke? tngok xde sorg pon shoot tempat ni

  6. #231

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    di sini
    Posts
    3

    Re: Kluang

    wow Kluang comm...
    asal KLuang...but now menetap di shah alam...
    hampir setiap hujung minggu ada si kluang...
    huhuhu...lokasi batu 4 jalan mersing.
    0167258874

    asking...
    on 30th ni siapa yang turun masa kukubesi bagi talk?
    nk join n kenal2 ngan korunk bule?

  7. #232

    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Kluang, Johor
    Posts
    9

    Re: Kluang

    Assalamu alikum.
    Saya kerja kat kluang.
    Kalau ada event or TT sila ler pm saya

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •