Page 3 of 16 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 232

Thread: Kluang

  1. #31

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    kluang-N9-kluang non stop
    Posts
    439

    Re: kluang...

    Quote Originally Posted by bdkkampung View Post
    bro klu nak tembak gmbar wktu mlm elok guna kakitiga..bg gmbar tak goyang...br cntik..
    aku guna kaki tiga lah tu..tapi cap ayam..ni baru first time amik...tah ape ape...hahahahahahah...kelam kabut je seting kamera
    Apo nak dikato....

  2. #32

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    kluang-N9-kluang non stop
    Posts
    439

    Re: kluang...

    johor cuti 3 hari..jum jummmmmmm
    Apo nak dikato....

  3. #33

    Re: kluang...

    aduh lama xmasuk sini. bz la dgn sukan sekolah skrg ni.
    aku ngajo kat SMK simpang rengam..
    dah selalu bw budak gi mssd, so gambar pun ada la.
    yok la wekend ni kita lepak kat mana2..
    blh blja2 skali..aku pun xberapa reti sangat nih..

    Quote Originally Posted by jebonzas View Post
    Oo.. ngajor sekolah mane cikgu zul?? selalu ke amek gambar mssd??
    TT tu ape kebende?? aku pun dah lme x kena rail coffee.. yang baru ke yang lama??
    aku keje kat tangkak.. ngajor gak.. kat ilp.

    fadle ko dah amek gambor funfair ke..

  4. #34

    Re: kluang...

    aah
    orang yg sama la rasanya..
    xtau la klo org lain..

    Quote Originally Posted by mdfadle View Post
    ada nickname sama gak ngan cikgu dalam photomalysia forum...orang yang sama ke dalam ni

  5. #35

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    kluang-N9-kluang non stop
    Posts
    439

    Re: kluang...

    ari ahad aku keje..besok member aku kawin..dia tak de phtograper..sesapa nak mengatal nak shoot weding jum...tapi tak de bayaran la..setakat nak praktis jum...tempat dewan kampung melayu...minat call/sms aku 0197151798..gambar tu kalo tak bagi dia pun takpe
    Apo nak dikato....

  6. #36

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat, Johor Darultakzim.
    Posts
    1,296

    Re: kluang...

    wahai org2 kluang semua.... apa kata kita set 1 hari kita gi shoot kt gunung berlumut. cari model sorang dua boleh kita shoot kt sana sambil2 shoot air terjun dan panorama kat gunung berlumut... mesti best kan...

  7. #37

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Pt. Raja, Batu Pahat
    Posts
    127

    Re: kluang...

    Quote Originally Posted by msmacsp View Post
    wahai org2 kluang semua.... apa kata kita set 1 hari kita gi shoot kt gunung berlumut. cari model sorang dua boleh kita shoot kt sana sambil2 shoot air terjun dan panorama kat gunung berlumut... mesti best kan...
    aku stuju...hr isnin ni laaa...kan cuti...esk aku g melaka jd pegawai pengiring utk kelab fotografi UTHM...hehehehee...
    "DENGAN KAMERA KITA BERCERITA"
    http://www.flickr.com/photo/bdkkampung/

  8. #38

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    kluang-N9-kluang non stop
    Posts
    439

    Re: kluang...

    aku setujuuuuuuu...jummmm
    Apo nak dikato....

  9. #39

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Pt. Raja, Batu Pahat
    Posts
    127

    Re: kluang...

    Quote Originally Posted by mdfadle View Post
    aku setujuuuuuuu...jummmm
    lets gone....roger aku 017-777 1070...hasnol
    "DENGAN KAMERA KITA BERCERITA"
    http://www.flickr.com/photo/bdkkampung/

  10. #40

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Batu Pahat, Johor Darultakzim.
    Posts
    1,296

    Re: kluang...

    kalau isnin nie tak cepat sangat ker? tapi kalau sesapa ada model boleh kita aturkan sebaik mungkin.... kalau rasa macam suntuk sangat kita buat aje minggu depan...

  11. #41

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tangkak, Ledang
    Posts
    98

    Red face Re: kluang...

    alamak ai!! nape le time cuti aku xdpt cuti... aku ada undangan kawin le kat selangor..
    ingat nak join jgk shoot model kat gunung.. 1st time nak shoot model
    "expression over perfection"

  12. #42

    Re: kluang...

    aku setuju..tapi isnin ni cepat sgt la. kan cuti thaipusam..korg xsambut ker? hehe
    kalau ada model baru syok..buat minggu depan la..ari ahad ok kot..leh set awal2..

  13. #43

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    kluang-N9-kluang non stop
    Posts
    439

    Re: kluang...

    jum...jum..jum...aku setuju....banyak nak blajar ni...
    Apo nak dikato....

  14. #44

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    kluang-N9-kluang non stop
    Posts
    439

    Re: kluang...

    ha..senyap jer..apa status ni..jadi ker
    Apo nak dikato....

  15. #45

    Re: kluang...

    sapa2 ada model lebih? leh bawak skali..kang gi sana xda model lak..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •