Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 76

Thread: Mana geng Nogori?

  1. #31

    Re: Mana geng Nogori?

    salam semuo...uwahh..ghamai boto org nogori ni ghupo eh...setakat cendol kat 'bas-sten'..rojak kek pasar tu takdo hal lah!!..pilah rock la orang ckp...

    bro safwan...foto klas kat snwang tu pe cer?? organize dek sape??walaoweii..melopeh nak join..kalo dah ramai ni apa lagi..boleh la set TT kat mana2..mane tau jumpe t rupe-rupenye kawan sendri(tapi dlm ni pakai nick org mude..heheh..)....
    manyak syiookkk wooo.....
    http://www.flickr.com/photos/firdausphotos/
    Facebook search>pitoz_revo@yahoo.com

  2. #32

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    paroi.jaya
    Posts
    4

    Re: Mana geng Nogori?

    Quote Originally Posted by firdaushamid View Post
    salam semuo...uwahh..ghamai boto org nogori ni ghupo eh...setakat cendol kat 'bas-sten'..rojak kek pasar tu takdo hal lah!!..pilah rock la orang ckp...

    bro safwan...foto klas kat snwang tu pe cer?? organize dek sape??walaoweii..melopeh nak join..kalo dah ramai ni apa lagi..boleh la set TT kat mana2..mane tau jumpe t rupe-rupenye kawan sendri(tapi dlm ni pakai nick org mude..heheh..)....


    buleh jo...kalo nk bt tt kat dataran tuh da kono sgt la tompat ea tuh..bleh den join nnti

  3. #33

    Re: Mana geng Nogori?

    den pon nak join.... p lake garden pon best........

  4. #34

    Join Date
    May 2009
    Posts
    13

    Re: Mana geng Nogori?

    Quote Originally Posted by firdaushamid View Post
    salam semuo...uwahh..ghamai boto org nogori ni ghupo eh...setakat cendol kat 'bas-sten'..rojak kek pasar tu takdo hal lah!!..pilah rock la orang ckp...

    bro safwan...foto klas kat snwang tu pe cer?? organize dek sape??walaoweii..melopeh nak join..kalo dah ramai ni apa lagi..boleh la set TT kat mana2..mane tau jumpe t rupe-rupenye kawan sendri(tapi dlm ni pakai nick org mude..heheh..)....
    klas tu organized by kevitons club..
    kau g je sane..
    nnt daftar terus..
    setiap hari selasa..
    ade outdoor session lagi.
    waa best siol ^^
    eh,,sape nk TT?
    dipersilakan bersuara..
    dataran senawang tu,,dah kira okay..

  5. #35

    Re: Mana geng Nogori?

    Quote Originally Posted by safwankadir View Post
    klas tu organized by kevitons club..
    kau g je sane..
    nnt daftar terus..
    setiap hari selasa..
    ade outdoor session lagi.
    waa best siol ^^
    eh,,sape nk TT?
    dipersilakan bersuara..
    dataran senawang tu,,dah kira okay..
    salam..mintak mahap la dak baru blaja ni tak ghoti initial2 ni...kevitons club tu pondo eh?kek mane tompek eh tu? besok la makno eh klas tu ek? kul brapo?kek no?dataran ko?
    manyak syiookkk wooo.....
    http://www.flickr.com/photos/firdausphotos/
    Facebook search>pitoz_revo@yahoo.com

  6. #36

    Re: Mana geng Nogori?

    den pon xpaham aaaa.. torang kan laa sket aaa.... den nak blk sromban mgu nie....

  7. #37

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    paroi.jaya
    Posts
    4

    Re: Mana geng Nogori?

    malam ni tt snawang jom..mlm ni den takdo aktiviti..buhsan...

  8. #38

    Join Date
    May 2009
    Posts
    14

    Re: Mana geng Nogori?

    takde ke xtvt ke geng2 nogori nih?????

  9. #39

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Wet World Pedas
    Posts
    23

    Re: Mana geng Nogori?

    ramai gak rupanya orang n9 kat sini... rupanya dah pernah ada TT seremban, tapi kenapa dah takde? ada saper-saper yang boleh organize tak?
    A200
    SAL-1870
    SAL-75300
    HVL-F42AM

  10. #40

    Re: Mana geng Nogori?

    salam..ghamai sebonar eh geng2 somban ni..cumo tak sompek nak bertemu beramas mesra yo...kok ado aktiviti email den - pitozrevo@gmail.com..jgn anta mel pasal bondo tak senonoh sudah..haha
    manyak syiookkk wooo.....
    http://www.flickr.com/photos/firdausphotos/
    Facebook search>pitoz_revo@yahoo.com

  11. #41

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Wet World Pedas
    Posts
    23

    Re: Mana geng Nogori?

    Quote Originally Posted by firdaushamid View Post
    salam..ghamai sebonar eh geng2 somban ni..cumo tak sompek nak bertemu beramas mesra yo...kok ado aktiviti email den - pitozrevo@gmail.com..jgn anta mel pasal bondo tak senonoh sudah..haha
    bro, apa kata bro start planning untuk TT? ajak la kawan-kawan kat sini...
    A200
    SAL-1870
    SAL-75300
    HVL-F42AM

  12. #42

    Re: Mana geng Nogori?

    Quote Originally Posted by numberthirteen View Post
    bro, apa kata bro start planning untuk TT? ajak la kawan-kawan kat sini...
    salam...ko kontek bro mhafizahmad..dio pakar dalam organize2 TT kek somban ni...
    manyak syiookkk wooo.....
    http://www.flickr.com/photos/firdausphotos/
    Facebook search>pitoz_revo@yahoo.com

  13. #43

    Join Date
    May 2009
    Posts
    2

    Re: Mana geng Nogori?

    Salam, den org johor tapi duk mambau. Baru pegang kamera ni dan banyak lagi nak belajar. Nak tanya kat senawang tu kat mana ye belajar. Leh bagi no. tel utk call.. Lan mambau kek mano?

  14. #44

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    paroi.jaya
    Posts
    4

    Re: Mana geng Nogori?

    takdo ko org nak organize tt kek soromban ni..

  15. #45

    Re: Mana geng Nogori?

    salam perkenalan semua....den pon org neghori gakz.bilo eh tu nak buek TT..nak join gak....lammmo xminom neh

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •